Close
Faqja 32 prej 231 FillimFillim ... 2230313233344282132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 2309
    [duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Te flm edspace por ajo nuk eshte e mundur sepse kur i ben ashtu, nuk te nxjer opcionet me poshte qe te konfirmosh fshirjen dmth YES ose NO

SHih figuren, tash une mendoj se a ka mundesi qe e gjitha procedura e fshirjes te behet si link dmth aty tash kjo mungon:

Se po te ishte kjo mire do hiqej por ja qe kjo mungon dmth ajo html qe ka ngateruar keq

Mendoj se opcioni i vetem eshte te gjejme HTML e indexit me FTP dhe te hjekim nga andej ose ate kodin me larte me te gjelbert t'ja shtojme ketij linkut: http://www.forumi.com/admincp/forum....=remove&f=2&s= qe ai drejt te kryen funksionit me yes dhe te mos kerkon konfirmim...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Po redaktimin e provove?

Butoni "Yes" ka dhe njė shkurtore "alt + s". Provoje ta shtypėsh kėtė dhe duhet tė bėhet konfirmimi pa nevojėn pėr tė shtypur butonin me miun.

Njė mėnyrė tjetėr ėshtė tė pėrdorėsh kodin HTML mė poshtė:

Kodi:
    forumi.com/admincp/forum.php" name="" method="post"> NUMRI_ID" />
    Ruaje kodin nė njė faqe HTML nė kompjuterin tėnd. Ndryshoje forumi.com me adresėn e forumit tėnd dhe ndryshoje NUMRI_ID me ID e forumit qė do tė fshish. Hape faqen nė Internet Explorer dhe shtyp butonin YES. Kur bėn kėtė duhet tė jesh i identifikuar nė forum si administrator.

Mėnyra tjetėr ėshtė tė futesh nė databazė me phpMyAdmin dhe tek tabela "forums" tė heqėsh kodin HTML qė ke shtuar.
    Edi

Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    305
    Edspace, te flm shumeeeeeeeeee, ashtu bera dhe u rregullua.

Te flm shume, dhe kerkoj ndjese nese te kam lodhur.

Je njėsh fare, te lumte, sikur te kishim me shume njerez tone si ju qe mund te na ndihmojne...

Mbetesh i pershendetur, besoj s'te kam lodhur, dhe shpresojme se ne postimet e radhes ne kete teme do jap dicka te mire, jo vetem gabime reth vBulletinit.

PS:
    E beme legal vBulletinin qe perdorim.

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up faqet e vizituara ne net

pershendetje te gjithve ku kisha mundur ti shlyej faqet e vizituara ne net ne adrees bar problemi po osht po shkoj ne clear history permes internet options po po mi shlyen te gjitha te gjitha url qe ruhen ne adress bar po une po du a vetem nje ta shlyej e jo te gjitha nese ka ndokush ndonje pergjigjje me tregoni se si mund te bej ju lutem flm per mirkuptimin tuaj ...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nese do te fshish vetem nje faqe tek "Clear History" provoje duke klikuar tek ikona History qe eshte ne Standart Buttons. e jepi DELETE kur gjen faqen qe do te heqesh.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    305
    Po paraqes nje pyetje teknike:

Nese une neser vendosi te nderoj HOST dhe DOMAIN, a do te mund te integroj databasen dmth postimet dhe anetaret ne hostin dhe domanin e ri duke ruajtur tani databasen.

shembull:

old.com/forumdisplay.php?f=22

new.com/forumdisplay.php?f=22

dmth a ka mundesi qe mua te me shpetojne postimet dhe anetaret nese vendos te nderoj host dhe domain sic ceka me larte.

Ju falmemnderit per ndihmen qe me ofroni edspace.

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    Si mund te fshi ato qe kam kerkuar te google?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tani e ke fjalen per ato fjalet kyce qe shkruan tek kutia e google-s ?
    Apo History & cookies ?

Persa i perket Cookies & History shko tek Tools > Internet Options > General dhe bej Delete Cookies & Clear History.

Ndersa per ato fjalet kyce te cilat dalin poshte tek kutia e Google lere kutine bosh kliko brenda saj e poshte do dale lista e fjaleve, me pas co maus-un tek fjala e shtyp delete ne tastier,

Shpresoj te jem shpjeguar mese miri.
    Nese ke paqartesi posto serisht
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 27-12-2005 mė 15:23
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    E kuptova shume mire. Faliminderit! Fjalen e kisha per fjalet kyce te google.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kur të ndryshosh hostin, duhet të transferosh databazën e vjetër si dhe dosjen ku është instaluar vBulletin. Më e rëndësishmja është databaza sepse aty përmbahet i gjithë informacioni i anëtarëve, forumet, temat, etj. Në hard disk, përveç instalimit, mund të kesh edhe maskat (avataret) ose skedarët e bashkëngjitur. Pasi transferon databazën dhe skedarët, atëherë mjafton të ndjekësh hapat e konfigurimit që vBulletin të mund të lidhet me databazën, si dhe të dijë ku janë skedarët e bashkëngjitur.

Domain s'ka arsye pse të ndryshojë, por nëse e ndryshon, do i hapësh vetes punë sepse duhet të ndryshosh të gjitha lidhjet që mund të jenë në shkrimet e forumit. Përveç kësaj, të gjitha lidhjet nga Google ose faqe të tjera të internetit do jenë të pavlefshme, kështu që është mirë të mos e ndryshosh domain.
    Edi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •