Me te huaj, sepse duan qe te pershtatem gjithmone e me teper si dhe te integrohem ne shoqerine e ketejshme![]()
Me te huaj, sepse duan qe te pershtatem gjithmone e me teper si dhe te integrohem ne shoqerine e ketejshme![]()
shiko,prinderit e mi duan qe te kem shoqeri te huaj,seppse per kete me kane prure ne itali.ne shqiperi do kisha nje mentalitet tjeter.ketu cdo gje eshte e hapur......mund te dalesh me shoqe ne kinema ne pishine ne disko naten te marresh ndonje akullore,disa gjera qe ne shqiperi nuk do mund ti beja,se kane nje mentalitet krejt te ndryshem......por dhe shoke shqiptare kam plot si ne itali dhe ne shqiperi.por mentaliteti dhe realiteti eshte ky ne shqiperi.do doja te flisja me dike pse jo dhe me ty ne adresen e-mail supertato2005@libero.it
![]()
![]()
Postuar mė parė nga Lepuluse
ok, te kesh shoqeri te vendit ku jeton normal qe te ndihmon te integrohesh por kjo sdo te thote qe duhet te kesh me shume shoqeri te tille.
Ne fakt pyetja e temes eshte formuluar pak gabim sepse prinderit ne rralle te pare deshirojne per femijet e tyre te kene nje shoqeri te mire dhe te paster, pastaj kreitere te tjera.
Nuk eshte e thene qe te qendrosh vetem me shoqeri te huaj eshte gjithmone pozitive, sidomos per mentalitetin e prinderve Shqiptar, sepse sic e dime mire shume sjellje normale jashte shtetit tone duken shume jo-normale ne Shqiperi!
Kto te mite se kan shume problem...mjafton te jene njerez(kalamoj me i llaf)te mire aq u intereson....megjithate me shume kan qejf shqiptaret....
Mami im psh ka vdekje spanjollet...me thot me ato mos te shof...
ndersa una vet me shume me shkon muhabeti me albot kshuqe shumicen e shoqerise e kam shqiptare....dhe ca italiane...ndersa te tjeret nje HI e nje Bye...jo ndonje miqesi te madhe....por nuk eshte e thene qe cdo gje eshte e prere me thike..kshuqe nqs me shkon muhabeti me x person nuk para mar parasysh se nga ca vendi eshte...
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Prinderit e mi? NE fillim kur erdha ketej, donin te kisha shoqeri me nenshtetasit e vendit.. sepse me thonin qe te ndihmojne me shume per tu ambjentuar andej. Aktualisht maksimumi kur iki ne tr..me kerkojne llogari () se me ke qendroj...dhe as nuk i intereson ne fakt nacionaliteti i tyre. E njejta gje eshte dhe per mua. Dhe pse personat qe kam me shume muhabet jane shqipo.. per shkakun e vetem, se kuptohemi me mire...pikepamjet, idete, mentaliteti...batutat.
Ndersa per te njohur...nga puna qe bej njoh yhyyy shume nacionalitete te ndryshme...njohje pa kofidenca
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prinderit e mi nuk me influencojne shume ne zgjedhjet qe bej ne shoqerine. Zgjedh njerez qe me pershtaten tipit dhe personalitetit pa u ndikuar nga nacionaliteti. mgjth shoqerine me te madhe e kam me shqipetare sepse si e tha dhe grifsha eshte me e lehte per tu kuptuar, ndajme te njejtat ide ( pak a shume) ska nevoje per shpjegime.
Ai gjith kur kam qen i vogel pridrit me kan then mos rri me njerz te huaj tash a e kan pas fjalen per te huaj (jasht) a sdiiiii si kam vet ndryesh hgahg
Une personalisht edhe sikur mos donin jam e detyruar te kem shoqeri te huaj sepse jetoj ne nje shtet te huaj keshtu qe normale shoqeria do jete e huaj !!
Neqoftese prinderit sdo ishin dakort sdo e kuptoja kete gje sepse e para punes ishin ata qe vendosen te jetojme ne nje vend te huaj ...
Mami thote rri me te huaj!
Ku durohen ata!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Me thuajn ri me tonat se ato te huajat ska gjo prej tyrehihihhihi
Sui generis
Krijoni Kontakt