Close

Komente Bllogu

  1. Maska e DardanS
    Falemnderit shume per scarimet i nderuar. Meqense nuk e kam asnje te aferm e as te njofshem ne Singapore, a keni ju mundesine me ma ba nje favor te tille?
    dardan@albakos.net eshte emaili im
  2. Maska e angmokio
    Une kam jetuar mbi 10 vite ne Singapore dhe shpeshere kam asistuar ne marrjen e vizave te disa miqve te mi. Zakonisht visat procedohen nepermjet nje portali shtetetor ne te cilen kane akses vetem shtetasit Singaporean dhe ata me me residence te perhershme. Nese ke njohje me nje shtetas te tille ne Singapore , procedura eshte e thjeshte dhe zgjat disa dite. Nuk ke nevoj te shkosh ne asnje ambasade por thjeshte ploteson nje formular dhe nje foto pasaporte.