Close
View RSS Feed

DardanS

 1. Vizite ne Singapore

  Pershendetje te nderuar anetar te ketij forumi.

  Jam Dardani nga Prishtina - Kosova. E kam ndermend me vizitu Singaporin ne muajin Prill te ketij viti dhe me sa jam informu jane 2 menyra per te hy:
  1. permes nje ftese zyretare biznesore
  2. me shku ne Istanbul dhe me apliku per vize

  Nese dikush nga ju do te kishte pase mundesine me ma dergu nje ftese permes biznesit ku ju punoni do te ja u disha per nder.

  Meqense jemi pak keq me kohe, do ...
  Kategoritė
  Pa Kategorizim