Interesant edhe mbreslenes postimi yt 2043.
E thash edhe me lart , un kur jam antaresuar atje , ishte fluks forumesh , kush e kush te hapte faqen e tij ndaj se di mund te jem antaresuar ne te pakten 4 forume qe sinqerisht as emrin im sme kujtohet me per vete faktin se aktive isha vetem aty. Dhash maksimumin per ate faqe , ndaj edhe u preka nga ai reagim , por duhet ta pranoj qe bera zgjedhjen e duhur qe u rregjistrova ktu.
Persa i perket kti forumi : Eshte shum shpejt te jap nje mendim te sakte pasi kto kohe as te lexoj skam patur mundesi , kam hyr e dal me minutazh te shkurter , por fakti qe eshte forum kaq vjeēar edhe antaret vazhdojn ta frekuentojn edhe pse me largime ( here pas here) , apo pakenaqesi , ky forum akoma ka interes e vizitore , ka materiale brenda qe besoj se ja vlen ti lexosh , e pse jo ti diskutosh.
Meqe jam ne teme , do doja te falenderoja miqt e kti forumi te cilet jan rikthyer me ardhjen time ktu. Ju kam shum xhan!!
Ne te njejten kohe edhe miqt qe po njoh ktu e qe me japin deshiren te vazhdoj ta frekuentoj kte forum.
Krijoni Kontakt