Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Wink Një kafe para xhamisë

Vazhdojnë sjelljet çuditshme në Tokat e pushtuara në Lindje. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, kryeqytetit dhe qytetit më të madh shqiptar, vizitoi zyrtarisht Dibrën e Madhe për të inauguruar një .... xhami.

Emri:  lj_perurimi.jpg

Shikime: 967

Madhësia:  44.3 KB

Programi i vizitës në vetvete ishte i denjë për një shfaqje absurde, pasi u vendosën buqeta me lule në monumentin kushtuar Gjergj Kastriotit, delegacioni zyrtar u drejtua për inaugurimin e xhamisë (!).

Myslimanizmi nuk ishte thjesht feja e osmanëve, më shumë, ishte forca shtytëse gjatë fazës së pushtimit dhe më pas arma kryesore, ideologjike që ndikoi në zgjatjen e pushtimit.

Pra delegacioni zyrtar në një hark kohor shumë të shkurtër kreu dy veprime me përmbajtje thellësisht në kundërshtim me njëra tjetrën, si në planin historik ashtu dhe në atë të tanishëm, duke treguar kështu, në rastin më të mirë, një çoroditje ideologjike.

Ndërkaq mesazhi që iu përcillet armiqve është ai më i gabuari, më i rrezikshmi.

Sllavët, historikisht, janë përpjekur që konfliktin ta zhvendosin në planin fetar, në të cilin ata gjejnë më unitet të brendshëm dhe përkrahje të jashtme.

Ngjarjet e Luginës, ku po bëhen përpjekje për vendosjen e monumentit të dëshmorëve për lirinë e Kombit në hyrjen e një xhamie, janë prova më e mirë.

Prezenca e një delegacioni zyrtar, në të cilin përfshiheshin edhe ushtarakë të lartë, në inaugurimin e një xhamie, sjell probleme serioze në zbatimin e Kushtetutës, e cila parashikon që Shteti, përveç se pa fe zyrtare, duhet të kujdeset edhe për identitetin e shqiptarëve, qofshin në emigrim apo në Tokat e pushtuara, pra kumti i inaugurimit është se identiteti shqiptar është i përzier me atë abrahamik, dhe ky i fundit është mbizotërues, duke punuar kështu në të mirë të sllavëve, dhe të tretëve.

Është i mjerë ai vend udhëheqësit e të cilit nuk njohin historinë e popullit që qeverisin; konflikti ynë me sllavët, dhe të tjerët, nuk është fetar, liria që kërkojmë nuk është ajo thjesht fetare, është pastërtisht kombëtare, pa mbivendosje rrënjëgryerëse.

Kryebashkiaku theksoi se Tirana me Dibrën do të jenë një kafe larg, kafja, me sa duket nuk qenka as ekspres, por turke.

https://ateistet.org/fr1301963

p.s

Lulzim Basha ky që po flet artikulli
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Një kafe para xhamisë

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin

Sllavët, historikisht, janë përpjekur që konfliktin ta zhvendosin në planin fetar, në të cilin ata gjejnë më unitet të brendshëm dhe përkrahje të jashtme...................

............konflikti ynë me sllavët, dhe të tjerët, nuk është fetar, liria që kërkojmë nuk është ajo thjesht fetare, është pastërtisht kombëtare, pa mbivendosje rrënjëgryerëse.
    Sa per te qare aq dhe per te qeshur keto dy fjalite.

Kesaj i thone se greku dhe serbi na e paska bere te qarte qe na luftojne se jemi muslimane . Kurse ne duhet ti mbushim mendjen vetes qe ne po luftohemi se na kane inat se jemi me te bukurit, me te zgjuarit , me punetoret etj etj. Problemi eshte se jane te shume dhe budallenjte ne forum qe mendojne njesoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 13-08-2014 më 16:36
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Kesaj i thone se greku dhe serbi na e paska bere te qarte qe na luftojne se jemi muslimane . Kurse ne duhet ti mbushim mendjen vetes qe ne po luftohemi se na kane inat se jemi me te bukurit, me te zgjuarit , me punetoret etj etj. Problemi eshte se jane te shume dhe budallenjte ne forum qe mendojne njesoj.
    Ti kape vërtetë pikën kyçe të diskutimit, por më vjen keq se e paske kapur për bishti Lexoji mirë edhe një herë rrjeshtat e pare të shkrimit që citove.!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    [FONT=Book Antiqua]

Vazhdojnë sjelljet çuditshme në Tokat e pushtuara në Lindje. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, kryeqytetit dhe qytetit më të madh shqiptar, vizitoi zyrtarisht Dibrën e Madhe për të inauguruar një .... xhami.
    Kjo ndodhe sepse ju ateistet e keni terrorizuar historine shqiptare me mentalitetin e juaj komunist (ne po ne dhe ne vec ne). Per kete ju nuk u tregoni shqiptareve se te paret e tyre u masakruan deri ne gjenocid nga osmanet jo ne emer te UFO-ve por ne emer te fese Islame dhe per perhapjen e Islamit. Edhe me pranimin e Islamit shumica e shqiptareve de fakto nuk pranuan kete fe sepse nuk morren 'kodin moral' te kesaj feje por ruajten kodin moral qe kishte baze ne traditen e kodin fisnor te arberesheve. Kjo qe po u ndodhe sot te krishtereve te Irakut dhe jezideve u ndodhi para ca shekujve te pareve tane. Pra thjesht spastrim etnik, prano Islamin, paguaj takse ose vdis nen tehun e shpates, ose zhgjidhje tjeter ishte qe ta braktisesh vendin dhe shtepine tende, veprim te cilin shume arber e bene. A eshte shume veshtire qe ta pranoni, jo per hater tonin por pranone per hater te se drejtes e te realitetit por edhe te vertetes historike.
    Islami eshte edhe tradite, shqiptaret myslimane jane trushperlare nen islamin tradicional (pa Kuran e pa Hadithe - shume prej tyre bile hyjne ne forum dhe per te treguar injorancen e tyre thone se keto Hadithe i kane shkruar 'cifutet dhe te krishteret per ta denigruar fene islame'). Kjo na ben te mendojme se Islami i tyre eshte fe e imagjinuar sepse ndryshe nuk mund te sqarohet ky pretendim i tyre.

Sa i perket artikullit: identiteti kombetar i shqiptareve eshte i perzier me moralin dhe etiken e krishtere. Sepse nuk ka komb qe ka per baze Islamin apo Ateizmin apo Evolucionin. Keto nuk ngritin civilizime dhe shoqeri te bazuara ne moral. Ne kohen pagane nuk kishte kombe, por fise, nese dini 1% histori kete duhet ta kuptoni. Te gjithe popujt evropiane kane tradite te krishtere dhe i kane bazat ne krishterim, qe nga Franca, Spanja, Anglia, Gjermania, Italia. Kombi shqiptar u formua poashtu nga rritja e vetedijes kombetare bazuar ne periudhen e Kastrioteve, dilni thoni qe ne ate kohe shqiptaret ishin shia dhe evolucioniste sepse kini qef me perhape genjeshtren. Sju konvenon ta pranoni se ne ate kohe shqiptaret ishin te krishtere shumica.
    Shembull konkret qe teoria e evolucionit dhe islami nuk mund te formojne kod moral te qendrueshem jane vet ISIS dhe perendimi sekularist. Shikoni cfare ndodhe sot ne perendim, vajza 14 vjecare i ka 4 frajera qe ben seks me ta. Babai ben seks me vajzen e tij dhe ske si ta shpallesh si veprim amoral nese nuk beson ne Zot. Apo ne Islam , Muhamedi ben seks me vajze 9 vjecare, pra me vajzen e shokut te tij me te ngushte. A ndodhe kjo se evolucioni ska funksionuar sic duhet apo se x personi eshte mektar. Keto jane argumenta per te zotet e mendjes. Vetem per ata dhe vetem per ata. Lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-08-2014 më 19:15

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kjo ndodhe sepse ju ateistet e keni terrorizuar historine shqiptare me mentalitetin e juaj komunist (ne po ne dhe ne vec ne). Per kete ju nuk u tregoni shqiptareve se te paret e tyre u masakruan deri ne gjenocid nga osmanet jo ne emer te UFO-ve por ne emer te fese Islame dhe per perhapjen e Islamit. Edhe me pranimin e Islamit shumica e shqiptareve de fakto nuk pranuan kete fe sepse nuk morren 'kodin moral' te kesaj feje por ruajten kodin moral qe kishte baze ne traditen e kodin fisnor te arberesheve. Kjo qe po u ndodhe sot te krishtereve te Irakut dhe jezideve u ndodhi para ca shekujve te pareve tane. Pra thjesht spastrim etnik, prano Islamin, paguaj takse ose vdis nen tehun e shpates, ose zhgjidhje tjeter ishte qe ta braktisesh vendin dhe shtepine tende, veprim te cilin shume arber e bene. A eshte shume veshtire qe ta pranoni, jo per hater tonin por pranone per hater te se drejtes e te realitetit por edhe te vertetes historike.
    Islami eshte edhe tradite, shqiptaret myslimane jane trushperlare nen islamin tradicional (pa Kuran e pa Hadithe - shume prej tyre bile hyjne ne forum dhe per te treguar injorancen e tyre thone se keto Hadithe i kane shkruar 'cifutet dhe te krishteret per ta denigruar fene islame'). Kjo na ben te mendojme se Islami i tyre eshte fe e imagjinuar sepse ndryshe nuk mund te sqarohet ky pretendim i tyre.

Sa i perket artikullit: identiteti kombetar i shqiptareve eshte i perzier me moralin dhe etiken e krishtere. Sepse nuk ka komb qe ka per baze Islamin apo Ateizmin apo Evolucionin. Keto nuk ngritin civilizime dhe shoqeri te bazuara ne moral. Ne kohen pagane nuk kishte kombe, por fise, nese dini 1% histori kete duhet ta kuptoni. Te gjithe popujt evropiane kane tradite te krishtere dhe i kane bazat ne krishterim, qe nga Franca, Spanja, Anglia, Gjermania, Italia. Kombi shqiptar u formua poashtu nga rritja e vetedijes kombetare bazuar ne periudhen e Kastrioteve, dilni thoni qe ne ate kohe shqiptaret ishin shia dhe evolucioniste sepse kini qef me perhape genjeshtren. Sju konvenon ta pranoni se ne ate kohe shqiptaret ishin te krishtere shumica.
    Shembull konkret qe teoria e evolucionit dhe islami nuk mund te formojne kod moral te qendrueshem jane vet ISIS dhe perendimi sekularist. Shikoni cfare ndodhe sot ne perendim, vajza 14 vjecare i ka 4 frajera qe ben seks me ta. Babai ben seks me vajzen e tij dhe ske si ta shpallesh si veprim amoral nese nuk beson ne Zot. Apo ne Islam , Muhamedi ben seks me vajze 9 vjecare, pra me vajzen e shokut te tij me te ngushte. Keto jane argumenta per te zotet e mendjes. Vetem per ata dhe vetem per ata. Lol
    Me u fut Basha ne forum dhe me lexu postimin tend ka per ti ik truri . Po si or burri dheut mbushe faqen me budallalleqe dhe si permende nje cike emrin Bashes?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Me u fut Basha ne forum dhe me lexu postimin tend ka per ti ik truri . Po si or burri dheut mbushe faqen me budallalleqe dhe si permende nje cike emrin Bashes?
    Basha ben ate cfare ben nje injorant. Injorant quhet personi qe nuk di. Injoranti nuk urrehet. Une nuk e quaj dike injorant me qellim qe ta urrej. Truri te ik kur te pranosh Muhamedin si profet. Eshte me e logjikshme te thuash 'se dje me kane vizituar 3 UFO' sesa te besosh Muhamedin si Profet dhe Kuranin si liber te Zotit. Truri te ik nese ti beson nje fe qe te marton me 72 gra ne parajse. Ti thua se une jam i cmendur qe ta permend kete, epo zoteri ne ju konsiderojme te cmendur juve qe i besoni keto.

Cka te duket ty budallallek, kur them se kombet me te begata jane krijuar duke u bazauar ne botekuptimin Teist krishter. Kush u tha amerikaneve te hartojne ligje qe ndalojne p.sh. martesen me te aferm apo me te mitur. Mos ishte personi qe ti e beson si profet apo ndoshta majmunet e evolucionit te cilet 'pas miliona viteve te proceseve biokimike e kuptuan qe eshte imorale'.

Ha ha ha.. ky Wordpreshi qenka vertet ai Eurostari qe thone keta tipat!! Sa vari qillon qe eshte....
    'Who is John Galt?'
    To say 'I love you' one must first be able to say the 'I' - Ayn Rand

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Armiku me i madh i shqiptarit eshte shqiptari me ideologjine e semure te xhihadit, ky eshte me i keq se shkau e se greku pasi ky e vret dhe urren popullin e vet. Jeni bere gaz i botes, per kete shteti i Kosoves keto dite po ben cmos qe te ndreqet pak imazhi dhe e kane bere njet te mos tolerohet thirrja per terrorizem e per xhihad ne vendet jashte Kosoves. Serbet dhe greket i kemi armiqe ideologjike, per kete ne shpresojme gjithmone ne mbeshtetjen e vendeve perendimore, perkatesisht USA pasi keta nuk mund t'i perballojme vet, gje qe eshte deshmuar historikisht pa mbeshtetjen e tyre kemi humbur gjithmone territore. Per kete po punojme si shtet qe te ndreqet imazhi dhe te ngriten ura bashkepunimi me shtetet e fuqishme ushtarakisht sic eshte USA. I qofshim fale. Ishte Xhorxh Bushi ai qe deshiroi ta armatoste Kosoven dhe ta fuqizonte me ushtri moderne, por ishit ju me Arid Uken dhe ideologjine e krisur qe e prishet kete bashkepunim duke vrare ushtare amerikane ne Gjermani. Sot me shume se kurre shqiptaret e Kosoves (vet myslimanet tradicionale dhe evolucionistet qe jane shumice) e kane kuptuar se ideologjia e xhihadit eshte armiku me i madh i shqiptarit. Pra Bravo kryeminister z. Thaci qe me ne fund e keni pare kete rrezik, ate qe une e pashe 10 vjet me perpara, ju tashme po e vini ne praktike.

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Do Not Tread On Lexo Postimin
    Ha ha ha.. ky Wordpreshi qenka vertet ai Eurostari qe thone keta tipat!! Sa vari qillon qe eshte....
    Duke parë që askush nuk mer masa ndaj teje, ma sill një herë atë gruan, motrën apo cilëndo miss që ke në shtëpi apo fis . Më të mirën thashë se nuk e ndyej me lloj lloj surrat opinge që mund të kesh rrotull teje.. kësht xhuxhu Do Not Tread On etj etj nick legenash që më ke

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Vras mendjen si e mbeshtet albua ket njeri jo te zotit ? Ket kokeqipin terrorist ? Apo nuk do kete ditur gje qe Basha eshte mussliman.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •