Po mendoja te hapja temen se paska arritur limitin
Vazhdim te mbare....
Po mendoja te hapja temen se paska arritur limitin
Vazhdim te mbare....
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
na ka ardhur nje rumun per stazhe nje javor, punon nderkoh si shef ne nje vend tjeter, po ne kaudrin e nje formacioni eshte i detyruar te beje nje jave tek ne.
Opopo sa mend qe shet, pa edukate , u drejtohet te gjitheve me ti ,madje kur shefi im shpjegon dicka ai kundershton pa pike takti duke e vene ne pozite kete shefin tim .
I shkreti ky shefi im behet i kuq ne fytyre dhe e humbi toruar fare nga turpi sa qe harronte gjithcka dhe me pyeste mua
marie ku i kam syzet ,
- ne maje te kokes i ke
marye ku e kam kete , apo ate ,
po cfare gomari mendjemadh dhe fodull ky rumuni , eshte stazhier dhe na hiqet si shefj, mungese komplet takti dhe modestie, sme kane zene syte deri me sot
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 24-07-2014 mė 09:34
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Mua me duken kot keto stazhet qe zgjasin kaq pak...me 1 jave s'te del koha as per t'u ambientuar...po s'qenka rasti i ketij mjekut...interniste je Marya?
Pffffff kur te fiksohet nje person dhe sa do qe mundohesh mos ta kujtosh aiii eshte akoma aty thelle ne mendimet e tua. Se kuptoj nuk dua te jete .....
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Jan bo meshkujt me gore se femrat,mazallah edhe pse ju thua mos fol per kte gje apo per ate gje,jo ore sju mbyllet e sju mbyllet goja ....ppffffffffffffffffff
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Patriote,
gore do me thon malok, ne sllavisht....lol
per c'malok e ke llafin, malok jugu apo veriu
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
"Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time..."
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt