Close
Faqja 0 prej 23 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 228
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Divjakë: Kapet avioni i drogës, sekuestrohen 460 kg drogë

Një operacion anti-drogë është zhvilluar nga policia në zonën e Divjakës, ku uniformat blu kanë ndaluar një avion që transportonte lëndë narkotike.

Lajmin e bëjnë të ditur burime policore lokale, sipas të cilave gjatë operacionit janë angazhuar agjentë të shumtë.

Gjatë ekzekutimit të tij ka rënë në pranga piloti i avionit, që rezulton të jetë një shtetas italian, si dhe është sekuestruar një sasi lënde narkotike.

Pritet që në orët e mëvonshme krerët e Policisë së Shtetit të japin disa detaje mbi operacionin në fjalë.

/ Top Channel

ps;mund te jete dhe avion i mbushur me mushkonja,ku i dihet
    pps; dyshohet se nuk ka qene nje operacion i organizuar i policise sepse avioni duket se ka rrene dhe me pas ka arritur policia ne vendngjarje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 10-05-2014 më 11:36
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Për: Divjakë, ndalohet avioni me drogë

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Një operacion anti-drogë është zhvilluar nga policia në zonën e Divjakës, ku uniformat blu kanë ndaluar një avion që transportonte lëndë narkotike.

Lajmin e bëjnë të ditur burime policore lokale, sipas të cilave gjatë operacionit janë angazhuar agjentë të shumtë.

Gjatë ekzekutimit të tij ka rënë në pranga piloti i avionit, që rezulton të jetë një shtetas italian, si dhe është sekuestruar një sasi lënde narkotike.

Pritet që në orët e mëvonshme krerët e Policisë së Shtetit të japin disa detaje mbi operacionin në fjalë.

/ Top Channel

ps;mund te jete dhe avion i mbushur me mushkonja,ku i dihet
    pps; dyshohet se nuk ka qene nje operacion i organizuar i policise sepse avioni duket se ka rrene dhe me pas ka arritur policia ne vendngjarje.
    Nuk e di ku e ke gjetur këtë lajm dhe dizinformim sepse tek top chanal nuk ka asnjë lajm të tillë. Tek Top Chanal lajmi ka titullin (Rrëzohet avioni në divjakë) dhe brënda skishte drogë. Droga është kapur në një aksion tjetër gjatë ditës në një makinë dhe jo në aroplan. As të kopjoni lajme nuk dini. Nejse ktu ke linkun e topit dhe lexoje prap.
    http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=277756
    Edhe moderatori tja ndërojë titullin se nuk i përgjigjet së vërtetës.

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga dardajan Lexo Postimin
    Nuk e di ku e ke gjetur këtë lajm dhe dizinformim sepse tek top chanal nuk ka asnjë lajm të tillë. Tek Top Chanal lajmi ka titullin (Rrëzohet avioni në divjakë) dhe brënda skishte drogë. Droga është kapur në një aksion tjetër gjatë ditës në një makinë dhe jo në aroplan. As të kopjoni lajme nuk dini. Nejse ktu ke linkun e topit dhe lexoje prap.

Edhe moderatori tja ndërojë titullin se nuk i përgjigjet së vërtetës.
    Po ta sjell me fotografi keshtu te mbushet mendja dhe ty. Ke daten dhe titullin te rrethuar me ngjyre te kuqe dhe blu.Dizinformim ben top chanel qe i nderron dhe i modifikon lajmet sipas udhezimeve qe i vijne.
    " target="_blank">

U deshen tre ore qe ministri te dilte ne konference per shtyp dhe te mos sqaronte asgje,ndoshta u ngeli ''plaku mac'' ne dore,ti si thua apo mjafton te mos e thote top chanel je ne rregull ti dhe te tjeret.
    Shih nje here tv e tjera dhe me pas nxir konkluzione vete.
    Avioni nuk ka bere ulje emergjente sic mundohen ta paraqisin tashti ministri dhe disa televizione,mjafton te vesh trurin ne pune dhe nuk eshte e veshtire te kuptosh qe mundesia per te pasur nje avion qe ben ulje emergjente dhe nje fuoristrade te ngarkuar me hashash ne te njejtin vend eshte shume e vogel per te mos thene zero.

ps; e ruajta jo rastesisht faqen e top chanel me foto duke pare qe i nderron lajmet si i do qejfi ose i heq fare nga qarkullimi.
    pps; mund te kesh aq edukate sa te kerkosh te falur.
    ppps;mund te na sjellesh ndonje lajm te top chanel per pezullimin dhe venien nen akuze te Drejtorit te Antikorrupsionit ne Kryeministri nese mundesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 10-05-2014 më 12:32
    MOS I NDY TEMAT no name

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar freeopen për postimin:

Fleur Blanche (10-05-2014)

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Ahhh mushkonja mushkonja...

Valle, minimalisht, do te jape doreheqjen Ministri i Brendshem, te cilin Kryeministri i tij e qortonte me ane te SmS ??!!!
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e peshkatari2011
    Anëtarësuar
    14-02-2011
    Postime
    258

Vertet aksion i suksesshem,,,,policia vertet u vonua gati 2 ore,,por itinerari (gati 2 km) u be me biciklete me drejtim divjake,fier,berat,lushnje dhe plazh i divjakes,,,,,,,,,,avioni u kap pas nje ndjekjeje te gjate nga makinat laramane te ''shqiponjave'' sa ne qiell,ne toke e nentoke,,,te pakten keshtu duket nga pamjet,,,,,,rezultati;ne avion nuk u gjet asgje,,,pak fare rreth e rrotull,,por pak ama. Sukses i madh i qeverise(goditje e madhe per opoziten qe sheh enderra me avione perdite) ulja e ketij avioni (ne menyre aksidentale kuptohet)se ndryshe,,, ilaci per miza dhe mushkonja kushedi ku do te perfundonte,,,
    Kur injoranca flet,urtesia hesht e qesh nen vehte !!

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Opodhita e Lul Bashës ka gjithë atë komani ajrore dhe nuk e ka problem ta hedhë nga kodra poshtë një avion karkalec si ai
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

avion me droge ??!! po s'eshte ndonje gje kaq alarmante .... jemi ne normalitet .... duke qene se bazat ushtarake jan bllokuar me blloqe betoni keta taljanet kane gjetur nje menire te ra ... ate te zbarkimit ne breg te detit .... mirepo u ndodhi si me anijen Sibila ne 97 ne Vlore ... ne rere ngecen ......
    "They will not control us, We will be victorious"

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesuesi_1 për postimin:

alnosa (14-05-2014)

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

ja dhe Kolumbia e Europes..

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

....edhe mjere ata qe e shohin kete fenomen thjeshte edhe vetem me syrin partiak.... kjo eshte e dritheruese.....
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ingenuous për postimin:

Al.. (10-05-2014)

Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Opodhita e Lul Bashës ka gjithë atë komani ajrore dhe nuk e ka problem ta hedhë nga kodra poshtë një avion karkalec si ai
    Nuk e ka problem as te gjeje dy ''injorante'' qe te perfundojne ne burg per kauzen e opozites.Mire ky shqiptari po italiani pse kaq i perkushtuar per kauzen e opozites

me e bukura eshte se propaganda po perpiqet ta paraqese si operacin te organizuar te policise por harrojne faktin qe e kapen avionin vetem e vetem sepse ju thyen rrotat dhe nuk mund te largohej se perndryshe...........

Se mos harroj,shqiptari i arrestuar pranoi se droga e kapur do te ngarkohej ne avion.
    Na mbyten mushkonjat na mbyte!!!!

.edhe mjere ata qe e shohin kete fenomen thjeshte edhe vetem me syrin partiak.... kjo eshte e dritheruese.....
    Po te shohesh komentet e lexuesve te gazetes Tema nuk kurrsehen pergezimet per ''punen e shkelqyer te policise'' si dhe falenderimet personale ne favor te Ministrit te Brendshem dhe te Krieministrit.
    Ne Shqiperi eshte normale,partite kane vendin dhe peshen e tyre ne jeten e shumices se shqiptareve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 10-05-2014 më 16:48
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 0 prej 23 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •