Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

33-vjeçarja djeg djalin se nuk mësoi përmendësh Kuranin

Emri:  62315.jpg

Shikime: 676

Madhësia:  26.5 KB

BRITANI- Burgim të përjetshëm dhe me një detyrim pune prej 17 vitesh është dënimi i marrë nga një nënë në Britaninë e Madhe, e cila çoi djalin e saj drejt vdekjes, pasi ky i fundit nuk mundi të mësonte përmendësh pjesë të librit të shenjtë, Kurani.

Sara Ege, 33 vjeç, është dënuar për vrasje, pasi u zbulua se kishte djegur djalin e saj 7- vjeçar. Sipas hetimeve, rezultoi se gruaja e kishte keqtrajtuar djalin e saj, Yaseen, pasi ai nuk kishte mundur të mësonte përmendësh pjesë nga Kurani në një kohë të shkurtër.

Vendimi u dha nga një Gjykatë në Cardiff, e cila një muaj më parë kishte vërtetuar fajësinë e 33- vjeçares.

(er.nu/BalkanWeb)

Ca lloj kafshesh jane keta...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Për: 33-vjeçarja djeg djalin se nuk mësoi përmendësh Kuranin

o nene......femija i gjore
    "Më e mira është armike e së mirës"

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    o nene......femija i gjore
    Titull bombastik !

"Erdhem ne perfundim..." thot, se : "..e djegi djalin, me siguri shkaku i mos-mesimit te kuranit permendesh . (pikë) !"

"Nuk është e vërtet, replikon nëna!"

- Si nuk eshte e vertet ? E dinte biri juaj kur'anin permendesh ?

-Jo,

-Tjeter shkak, nuk po shohim. !

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

E hapem kete teme njekohesisht. Mod ta fshije temen qe hapa une.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Emri:  62315.jpg

Shikime: 676

Madhësia:  26.5 KB

BRITANI- Burgim të përjetshëm dhe me një detyrim pune prej 17 vitesh është dënimi i marrë nga një nënë në Britaninë e Madhe, e cila çoi djalin e saj drejt vdekjes, pasi ky i fundit nuk mundi të mësonte përmendësh pjesë të librit të shenjtë, Kurani.

Sara Ege, 33 vjeç, është dënuar për vrasje, pasi u zbulua se kishte djegur djalin e saj 7- vjeçar. Sipas hetimeve, rezultoi se gruaja e kishte keqtrajtuar djalin e saj, Yaseen, pasi ai nuk kishte mundur të mësonte përmendësh pjesë nga Kurani në një kohë të shkurtër.

Vendimi u dha nga një Gjykatë në Cardiff, e cila një muaj më parë kishte vërtetuar fajësinë e 33- vjeçares.

(er.nu/BalkanWeb)

Ca lloj kafshesh jane keta...
    Kjo do te duhej te dergohej ne psikiatri, jo ne burg...

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Nje femer psikopate !!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

(e kam shkruar edhe te nje teme tjeter me te njejtin titull dhe keshtu po i bej copy-paste dhe po jua sjell edhe juve ketu meqe qenka e njeta teme) nuk ka te bej shume me islamin por me njerez me probleme mendore ska faj askush ketu. fete dhe fetaret dhe sidomos ekstremistat fetare te cdo lloj feje kane shume te keqija por kjo ska te bej fare me fene kjo grua ka probleme mendore. nese e ke nxjere per te bere ndonje lloj propagande te tipit fetar sic shikojm shume ne kete forum me mire hiqe se kjo ska vlere per kete pune.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    nuk ka te bej shume me islamin por me njerez me probleme mendore
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    fete dhe fetaret dhe sidomos ekstremistat fetare te cdo lloj feje kane shume te keqija por kjo ska te bej fare me fene

Une jam dakord qe keta jane me probleme mendore ne parim. Por te thuash "feja nuk ka te beje" me duket pak e cuditshme.
    E them pasi pas gjithe mostruoziteteve qe degjohen, justifikimi i ketyre me te meta mendore ka karakter fetar.

Kjo djeg femijen se nuk mesoi Kuranin (jo dicka tjeter qe e kishte per ne shkolle)... Vrasin njerez sepse u tallen me profetin apo kuranin... kamzhikojne publikisht, demonizojne, mblidhen bashke e vrasin me gure, torturojne e keqtrajtojne femra e cdokend tjeter qe vepron kundra ligjit te tyre Kuranor. Martohen me vajza fare te mitura te cilat i perdhunojne duke ndjekur shembullin e profetit te tyre. I hedhin acid ne fytyre fermave, presin koka njerezish ne video, hidhen ne ere duke vrare dhjetera... Te gjitha ne emer te Allahut dhe librit te tij te shenjte. Jo per ndonje kauze tjeter. E gjithe cmenduria, histeria dhe cdo forme tjeter problemi mendor rrotullohet rreth boshtit fetar. Nuk mund t'a ndash dot islamin nga ata.

Sepse jo vetem arabeve po edhe te tjereve qe aderojne po i hoqe islamin i ke hequr gjithcka. Nuk i mbetet praktikisht asnje lloj kulture e tradite. Ajo eshte gjithcka kane. Po i hoqe islamin u mbetet vetem mjekra e parrojtur. Asgje tjeter.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Aj krimineli ne Shba qe vrau 20 nxenes, 6 profesor, nenen dhe beri vetrvrasje,... prap feja i pat fajet ?

Per urrejtësit fundamentalist ndaj besimit ISLAM (Si force dhe iliria_e_pare), çdo arab qe ben nje veper kriminale, ai doemos ka vepruar sipas sheriatit !

Ju ose jeni me te vertet budallenje, ose jeni krejtesisht budallenje ! Njera po, sepse ju eshte ber obsesion edhe pordha e afganit ne fund te shpellave t'Bora-bores qe sikur te merrnit vesh, garant qe do ta reportoni ketu !

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Aj krimineli ne Shba qe vrau 20 nxenes, 6 profesor, nenen dhe beri vetrvrasje,... prap feja i pat fajet ?
    Pse tha gje qe po i vriste se nuk kishin mesuar permendsh Biblen? Krimet e ketyre mostrave bazohen ne islam... jo sepse islami eshte domosdoshmerisht i gjithi i tille... por sepse vetem ate kane ku te bazohen. Nuk kane asgje tjeter.

Per urrejtësit fundamentalist ndaj besimit ISLAM (Si force dhe iliria_e_pare), çdo arab qe ben nje veper kriminale, ai doemos ka vepruar sipas sheriatit !
    1. Nuk urrej specifikisht islamin por cdo llojm doktrine qe per mendimin tim perhap dhe mbeshtet injorance te theksuar si edhe vret mendimin dhe fjalen e lire! Ne kete kuader edhe Krishterimi eshte e njejta gje. Religjione qe u mesojne besimtareve te "luftojne ata qe kane perreth" e ta kthejne gjithe boten ne ate qe nje grup i caktuar beson. Krishterimi thjesht e ka kthyer timonin drejt civilizimit me shpejt se islami...jo se eshte me i mire ne esence.
    2. A nuk jane ato orgjite masive te dhunes ku kamzhikosen femra apo vriten burra e gra te groposur deri ne gryke me gure, vepra te mbeshtetura mbi sheriatin? C'me derdellis atehere?

Ju ose jeni me te vertet budallenje, ose jeni krejtesisht budallenje
    Po o rrote **** po... te gjitha keto qe te thashe me lart jane shpifje te paverteta. Ti nga ana tjeter je i ndricuari i ketij timit qe qendron lart te rete dhe veshtron poshte mbi ne te gjoret qe perpelitemi ne erresire.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •