Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 155
    i/e regjistruar Maska e mateo
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Pėr: José Mourinho

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    e permenda per t'u pergjigjur ty.

dhe 4 emra per porton dhe ia fute kot per te gjithe...
    Nuk eshte mire kur e perdorim ne menyre randome shprehjen 'ja ke futur kot plako',,,, gjithsesi besoj te keni degjuar shprehjen 'viktime e suksesit teend' mendoj se i vetedeklaruari i 'vecante' eshte bere ne nje menyre viktime e susksesit te tij. Askush nuk e mohon qe fiton trofe,,, por per cdo trofe te fituar vjen nje 'armiqesi' nje arrogance, dikend e fyen, dikend e poshteron dikujt tjeter madje i fut dhe gishtat ne sy. Nje paralelizem te vogel tek skuadra qe drejton ka ardhur nje modric qe nuk gjen vend ne formacion, coentrao qe (vjen ne stervitje kur te zgjohet nga gjumi), nje essien qe i ka kaluar piku'n e tij si lojtare, nje psikopat si pepe ( ky ka qene aty) nje si khedira qe i ka parametrat zero ne inteligjence loje etj etj etj. Te drejtosh realin nuk eshte e thjeshte as per nje si ai (mou), Reali eshte si nje 'miniqeveri' ne Spanje, ka zgjedhje per president klubi, ka lojtare yje, ka media, ka tifoze qe presin te fitojne shume dhe madje me loje spektakolare, ka imazh mbare boteror, dhe ky vetem jashte fushes se lojes din te dhuroje spektakel,,,, saqe edhe pse pritet qe te jete nder pretedentet kryesore per zevendesuar Ferguson tek manchester united shume figura te njohura brenda ketij klubi kane dalur haptazi kunder tij per vete faktin qe nje karakter i tille nuk i pershtatet ketij klubi,,, me imazh boteror.
    mateo

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Mateo, mos u mundo tu shpjegosh mourinhon njerezve qe e shohin futbollin nepermjet utube.

Admiralesh, Kontja e krijoi dinastine duke qene ala ne klub.
    Fakti?
    Me tranjer te trete juvja qendroi tere kampionatin ne vend te pare.
    Kjo do te thote se mesazhi eshte percjell tek lojtaret.
    Prezenca,mos-prezenca e Kontes nuk ndryshon asgje tek filozofia e juves dhe mentaliteti per te fituar, me tranjer apo pa te.

Kemi alession. Me qera e japim.
    Jam i sigurte qe alessio ka per te dhene me shume se mourinho.
    Apo doni ate te tretin ne radhe? Lol
    Ai ka rekord me te madh se mourinho.
    Ndeshja e pare si tranjer e fiton nje kupe. Lol

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Mateo, mos u mundo tu shpjegosh mourinhon njerezve qe e shohin futbollin nepermjet utube.
    po rri ore urte se kur kam shkuar une ne stadiumet e italise dhe spanjes ti ke pasur akoma televizor bardh e zi...
    p.s. ato budallalliqe duket se i ke shkruar perpara ndeshjes me lezion. hahahaha.
    Citim Postuar mė parė nga mateo Lexo Postimin
    Nuk eshte mire kur e perdorim ne menyre randome shprehjen 'ja ke futur kot plako',,,,
    ate shprehje e perdora pasi permende ca emra dhe the gjera 100% te paverteta rreth tyre. kaq. mund te jete menyre e "rendomte" te te shprehurit, por ishte ashtu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    kot nuk e kane quajtur special one.
    Me pelqen shpesh ajo thenia (ZERO TITULI) hahahhahahahahahaha

i madherishem eshte ky njeri
    2013 - Jose Mourinho = ZERO TITULI

Sa i madherishem eshte ky trajneri juaj, me i suksesshmi ne histori te futbollit, urrehet dhe fishkellehet ne stadium nga tifozet madrilen (vetem keta te forumit e adhurojne lol).
    Po deshton tek klubi me i madh qe ka drejtuar.
    Kete vit do fitoj ZERO TITULI dhe ne fund fare nje shkelm bythve nga drejtuesit e klubit si shperblim per suksesin e arritur.

Bardhoshkat e forumit shqiptar jane te gatshem ti ngrene monument maxhupit portugez per suksesin e pa pare ndonjehere ne histori te klubit te tyre qe ua ka sjellur. lol

Ta kujtoni me mall Mourinhon, se ua ka ndricuar Realin. Qashtu lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 06-02-2013 mė 21:14

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Munde te thoni cfare te doni, por ne cdo ekip qe ka shkuar, ka fitu tituj dhe ne 4 ekipe te ndryshme eshte bere champion, poashtu 2 liga te kampioneve, eshte shpallur si treneri me i mir ne bot, fitoj titullin Special one, ne cdo lig qe shkon e bene interesant pa marr parasysh me sjelljet e tij kontraverse, qe i posedon prap e bene interesant per mediumet, sa here qe permendet emri i tij ne mediume , lexohen me se shumti, komentohen me se shumti. ETJ.....
    Improvise, Adapt, Overcome

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Nje dhe i vetmi, Jose Mourinho /

* Mourinho Duke Folur me gazetaren.
    Gazetarja- (anglisht) Si do te luani neser?
    Mourinho- (Spanjisht) Un nuk e tregoj ekipin tim qe me pas te me mundi kundershtari zonjush!
    Gazetarja- (anglisht)Ju lutem a mund te me pergjigjeni anglisht pasi nuk ju kuptova)
    Mourinho- (anglisht) Nuk me intereson , un nuk jam perkthyes por tranjer kur ti vjen te me marresh intervist duhet te dish me shume gjuh te huaja se une! Un di 5 ti duhet te dish 6 ...un di 6 ti duhet te dish 7.

* Jose Mourinho ne kohen kur drejtonte CHELSEAn... Un i di skemat qe do luajne neser permendesh ..Po jua tregoj qe ti botoni...
    Barcelona ....Valdes .....Puyol ...Marcez ...Jovanni...Albertini...Beco...Xavi...Eto...Juvi. ..Ronaldinho ...Alberto...(te gjithe kane qeshur pasi 2 prej emrave me siper ishin arbitrat e ndeshjes qe do te luhej)

* Gazetari- A ndjeni presion?
    Mourinho - Presion?? Presion eshte nje fjal e madhe .. femij ... nuk kane buke...per te ngrene...prinder ... s kan ...para....ky eshte presion.

* Mourinho - Ekipi im ?? I keni parasysh vezet?? Kur ju shkoni ne supermarket zgjidhni vezet me te mira...ato me te mirat i perdorni per omlete te tjerat i zieni. (Vezet e mira jane lojtaret ne formacion .. vezet e ziera jane lojtaret ne stol)

* Mourinho - Kete vit ( behet fjale ne 2010 kur Mou drejtonte Interin ) Roma lojtar kampjonnnn 0 tituj...Milan ekip gjigand 0 tituj ..Juventus me gabime arbitri mundohet te fitoj pik por prap 0 .... Napoli 0 ...Fiorentina 0 ...Lacio 0 ...Dhe ne fund arbitrat duan te me burgosin!

* Mourinho - E perseris Pep Guardiola eshte nje tranjer i madh por ai ka fituar 2 champions qe mua do te me vinte turp ti fitoja. 1 e fitoi pas skandalit Stemfor Bridge ndersa tjetrin pas skandalin Santiago Bernabeu.

* Gazetarja - A mendoni se Interi eshte njesoj si Chelsea dhe ju mungon vetem nje Frank Lampard?
    Mourinho - ... hmmmm po po po pooooor un nuk jam **** .

* Mourinho- Ekipi qe s do drejtoja kurre eshte Juventus. Nuk dua qe kur te vdes te shkoj ne ferr.

* Gazetarja - A mendoni se per te qene nje tranjer i zoti duhet qe me pare te keni qene nje lojtar i shkelqyer?
    Mourinho - A mendoni se per te qene nje kalores i zoti duhet qe me pare te keni qene nje kal i shkelqyer?
    (hahahahahaha)

* Mourinho - PSE ? PSE?? PSE?? PSE?? Cdo ekip qe perballet me Barcen ndeshkohet me te kuq gjithmone ne gjysmefinale .. Chelsea,...Porto...Inter...Real Madrid .. Psee?? Nuk e kuptoj Pse?? Jane me simpatik se ne?? JOOO S BESOJ....Jane me te pushtetshem?? MBASE....Kane Unicef?? pff nuk e di kur dikush te kete nje pergjigjie te ma tregoj!

* Mourinho -Jo un nuk habitem nga potenciali i Cristiano Ronaldos sepse edhe nqs do e shihja duke fluturuar s do cuditesha.

* Gazetarja - (2011)A mendoni se Championsin kete vit e fiton Barcelona?
    Mourinho- Qe Barcelona do e fitoj Championsin kete vit eshte planifikuar qe ne vitin 2005 dhe ti e di shume mir sepse nqs nuk do e dije s do me pyesje.
    Gazetarja - hahahaha GRANDE Mourinho.
    Mourinho - Jo Jo Grande eshte pyetja jote!

* Mourinho -Nqs un do e thoja se cfar mendoj per Uefen dhe Barcelonen pff tak fak do ikja nga puna s do kisha me te drejt te drejtoja nje ekip pff ....

* Gazetarja - Sikur FC BARCELONA tju ofronte nje shume te majme parash a do pranoniit ta drejtonit?
    Mourinho - Edhe sikur te kisha nje shtepi qe pikon shiu brenda pik pik pik, edhe sikur te kisha femijet pa buk, edhe sikur te isha i semur me zemer dhe te me duheshin parate, JO.

* Mourinho - Mos me quani arrogant sepse un e pranoj ...Jam kampjon europe nuk jam pjes e tranjereve UN JAM SPECIAL ONE!
    Gazetarja - Si mund te flisni keq per Barcelonen kur ju kur keni qene pjes e tyre keni thene DJE SOT DHE GJITHMONE ME BARCELONEN NE ZEMER??
    Mourinho - ha ha ha Si fillim un nuk kam folur asnjehere keq per Barcelonen thjesht kam treguar gjera te verteta rreth tyre sic mund te them dhe per ty tani NUK ME PELQEJNE VATHET E TU! Sa per fjalet qe kam thene hahahahahahahahaha e kam pare videon por do kem qene i dehur sepse mund te pyesni ke te doni nga ata persona qe kan qene aty ne ate moment te gjithe e dine mendimin tim per ate klub e kam patur qe atehere negativ !
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

mendone kete tipin trajner kombetaret
    JO SEKS PARA MARTESE

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707

Po ta marr ne drejtim Shqiperine , e ke ne finale te Botrorit
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    Po ta marr ne drejtim Shqiperine , e ke ne finale te Botrorit
    Prandaj ju bardhoshkat u mbytet duke luajtur cdo vit ne finale te Liges se Kampioneve! Madje dy here rradhazi e keni fituar kete kompeticion, me gjithe sivjet do behen tre here.

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin
    Prandaj ju bardhoshkat u mbytet duke luajtur cdo vit ne finale te Liges se Kampioneve! Madje dy here rradhazi e keni fituar kete kompeticion, me gjithe sivjet do behen tre here.
    Ti pra cilen ekip, e favorizon ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 23-02-2013 mė 22:38
    Improvise, Adapt, Overcome

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •