Close
Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 249
    i/e regjistruar Maska e dollar
    Anėtarėsuar
    28-06-2010
    Postime
    80
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Para ca ditesh, pak kohe pasi mbaroi ndeshja e Kampionatit Boteror Gjermani - Argjentine, mora ne telefon per disa pune, nje shokun tim ne Shkoder.
    Degjoja nje zhurme te jashtezakonshme, bori makinash, njerez qe fishkellenin e bertisnin.
    Eshte plot e perplot me njerez - me tha ai shoku - qe po festojen fitoren e Gjermanise me flamuj gjermane neper rruget e qytetit.
    Kete gje ma konfirmuan edhe ne FSH, madje edhe per shqiptare jashte vendit: http://www.forumishqiptar.com/showth...=54030&page=58
    Mora rastin e Gjermanise si rast me i fresket. E kam pare me syte e mi se si u festua fitorja e Boterorit nga Italia ne 2006.
    Ndjehesha totalisht i turperuar.

Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem. Ndokush edhe mund te justifikohet duke thene se eshte vetem tifozllek, por te dalesh neper rruge duke valevitur flamurin e nje shteti tjeter, mua me duket e tepruar.
    Pastaj ē'e mbaj une ne shtepi flamurin nje shteti tjeter? Per ēfare arsyeje?

Si nuk po e braktisim ndonjehere ate kompleksin e inferioritetit ne shqiptaret?!
    Mbetem duke puthur flamujt e shteteve te tjera.
    Nje minimum krenarie dhe nacionaliteti a nuk ekziston nder ne???
    c'lidhje ka kompleksi i inferioritetit me shijet per sportin???
    nosce te ipsum...

i/e regjistruar Maska e Edipluspg
    Anėtarėsuar
    25-01-2010
    Vendndodhja
    nen qiell
    Postime
    89
    Para ca ditesh, pak kohe pasi mbaroi ndeshja e Kampionatit Boteror Gjermani - Argjentine, mora ne telefon per disa pune, nje shokun tim ne Shkoder.
    Degjoja nje zhurme te jashtezakonshme, bori makinash, njerez qe fishkellenin e bertisnin.
    Eshte plot e perplot me njerez - me tha ai shoku - qe po festojen fitoren e Gjermanise me flamuj gjermane neper rruget e qytetit.
    Kete gje ma konfirmuan edhe ne FSH, madje edhe per shqiptare jashte vendit: http://www.forumishqiptar.com/showth...=54030&page=58
    Mora rastin e Gjermanise si rast me i fresket. E kam pare me syte e mi se si u festua fitorja e Boterorit nga Italia ne 2006.
    Ndjehesha totalisht i turperuar.

Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem. Ndokush edhe mund te justifikohet duke thene se eshte vetem tifozllek, por te dalesh neper rruge duke valevitur flamurin e nje shteti tjeter, mua me duket e tepruar.
    Pastaj ē'e mbaj une ne shtepi flamurin nje shteti tjeter? Per ēfare arsyeje?

Si nuk po e braktisim ndonjehere ate kompleksin e inferioritetit ne shqiptaret?!
    Mbetem duke puthur flamujt e shteteve te tjera.
    Nje minimum krenarie dhe nacionaliteti a nuk ekziston nder ne???
    Une jam tifoz i gjermanise,por po te hyje shqiperia ne boteror kethehem automatikisht me shqiperine, ne fetkeqsisht shqiperine se kemi pare asnjehere ne boteror po kjo nuk do te thote qe ne nuk duhet ta shikojme boterorin dhe te behemi tifoz me ndonje skuader tjeter!!!!.

Shqipetaret jane krenare per shqiperine po spo shkojm dot aty ku duhet, megjithese mundohemi.

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Cuccador Lexo Postimin
    Kompleksi i inferioritet nis nga mireqenia materiale.Nuk mund t'i kerkosh te jete nacionalist dikush qe s'ka nje minimum jetese decente.
    Instikti kryesor eshte mbushja e barkut,pastaj vijne te tjerat.Ne shqiperi njerezit jane barkthare,kshuqe mos prit nacionalitet.

Nje njeri qe e do shtetin e vet : Nuk duhet te shikoje se c fare i jep shteti atij ... po c fare ben per shtetin aj vet ...

Kjo nuk tregon vetem komplexin e inferioritetit qe kemi .. po tregon qe influencimi i kulturave te tjera karshi neve eshte e madhe ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt, nje jersey nese je tifoz dhe e adhuron futbollin e asaj skuadre, apo filan sportisti ska asgje. Po flamurat c'i duan njehere ? what for ? Mire e ka Admirali. Une skam ate shqiptare, sdo blej italian bie fjala. LoL

ec ta disktuojme dhe njehere kete punen e flamurit o popull. Qafirat, i mbajne dhe neper maqina.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga BaBy_BiRbA Lexo Postimin
    hahaha Usa sa e forte kjo

Une i kam qejf se me pelqejne si skuader, sidomos ne kete World Cup po me kenaqin. Po gjithmone saqo dobet qe mund te kene qene kane shpirt luftarak si skuader. Luftojne deri ne sekonden e fundit te lojes. Po tani me pelqen me shume loja sulmuese qe po bejne...o zot o zot mezi po pres lojen me Spanjen haha .
    O vallahi jam ka Anglezet po na mujten Gjermanet a Schweine a Schweine-steiger shka na bane na more ne qafe
    e tash jam kthy ka Gjermanet a dini pse pse djali jem eshte tifoz i madh i Gjermanise per kete arsye 13 vjecar eshte konkurrent mu ka be a din cka eshte me kryesorja ai eshte edhe tyfoz i flaket i Bayern Mynchenit e une I Manchester Unitedit edhe ato na mujten ne ligen e Kampionave LOOOOOOOL
    Pershendetje

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    E pashe foton ca te keqe ka?
    Te gezuar jashte mase te lumtur, te bejne xheloze..... sikur te ishaaa edhe une andej ku futbolli festohet

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Mua nje veprim i tille me duket i neveritshem.
    Ke te drejte kur thua se dalja ne rruge apo edhe vec mbajtja per tifozllik e nje flamuri tjeter eshte e neveritshme. Madje une do te thoja, idiotllik.
    Normalisht, disa justifikohen se kete gje e bejne edhe ne Kanada, Honolulu, Amerike etj etj, por sado i madh te jete numri dhe sado e madhe te jete perhapja e ketij gjestiti, prap idiotllik me ok mbetet.

Ndersa ke ajo pyetja "nje minimum nacionaliteti a nuk egziston nder ne?"
    Lexo "Tregtar Flamujsh" te Ernest Koliqit, dhe ke per ta kuptuar vete pergjigjen
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Flamuri gjigand gjerman ne mes te Shkodres.

Gjate aktiviteteve te rendesishme te ekipeve kombetare te futbollit, eshte bere "zakon" qe ne rruget e qyteteve shqiptare te dalin njerez per te festuar fitoret e ekipeve per te cilet bejne tifozllek.
    Njerez qe dalin per te festuar fitoret e Italise, Gjermanise apo ku di une, duke valevitur flamujt e ketyre vendeve. Autokolona me qindra makine te dekoruara me flamuj qe i bijne borive si te terbuar.
    Gjithmone kam qene kundra veprimeve te tilla dhe i kam lidhur edhe me mungesen e krenarise kombetare apo kompleksin e inferioritetit, por shume me kundershtonin duke thene qe eshte vetem sport.
    Une e ndjek shume futbollin, por nuk arrij te valevis nje flamur qe nuk eshte ai shqiptar.

Ne facebook dikush kishte vene kete foto qe per mua eshte nje marrezi e papare shqiptare. Dicka e pakonceptueshme. Sapo e shikova u skandalizova.
    Si e gjykoni ju???? Iu duket dicka normale?

p.s. kjo foto eshte bere ne shkoder.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jam dakord me ty admiral, eshte tjeter gje te besh tifozllik per nje skuader dhe tjeter te ecesh rrugeve me flamurin e tyre.

Unike ne stilin tim Maska e ermela sweet
    Anėtarėsuar
    29-03-2012
    Postime
    654
    hahaahahah mua nuk me duket kaq gjo terrorizuese eee sa e bet ju thjesht meqe eshte kampjonati tani dhe qe shqiptaret benje tifo nuk do te thote qe ate hedhin poshte kombesine e ture vetem nga fakti se kan vendosur nje flamur te tille ne mes te shkodres apo nje vendi tj
    "Me mire nje dhimbje pa emer,sesa nje emer me dhimbje"

Faqja 6 prej 25 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •