Close
Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 310
    life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    vertet e kam pare nje doukmentar para ca kohesh, biles beheshin bande dhe plackitnin shtepite.

me beri te qesh se policet dilnin dhe i kerkonin, dhe i fusnin ne burg, ishin bere problem rendi ...lol
    Donna kam pare dy skena qe nuk do ti harroj kurre. njera ishte nje shkembim qe beri majmuni me nje grua pasi rrembeu nje aparat fotografik dhe tjetra si i mori syzet nje shokut tone..
    ajo me ate gruan ishte fantastike fare. majmuni i mori aparatin njerit dhe kjo gruaja u afrua ti jepte dicka per te ngrene ne menyre qe majmuni ti kthente mbrapsht aparatin. kjo i dhe nje cokollate , majmuni e pa dhe ja ktheu mbrapsht madje he hodhi ne toke me perbuzje. kjo gruaja i gjuajti ne shuplake majmunit , nje tju kthyer majmuni dhe i ra kesaj ne te njejten menyre. ishte dikcka teper e bukur per tu pare..
    ndersa atij shokut tone i moren syzet dhe nuk shihte me asgje.. dhe me e bukura qe ne e kishim lajmeruar kete shokun por nuk na besoi, i mori majmuni syzet dhe rrinte ne buze te gremines duke u krekosur dhe kafshonte syzet me dhembe.

diku kam dhe foton me syze ne dore , do e ve pastaj
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    po ne Tailande ka qene njeri ? nese po na thoni pershtypjet :-)

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    . Klima perhere 30 grade , sa here shkoj ne market aq here shikoj fruta te reja.
    lol . dhe mua me ka pelqyer shume Singapore por uffff shume humid , te ngjisin rrobat ne trup nga vapa

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    po ne Tailande ka qene njeri ? nese po na thoni pershtypjet :-)

lol . dhe mua me ka pelqyer shume Singapore por uffff shume humid , te ngjisin rrobat ne trup nga vapa
    kam qene une...
    bangkoku eshte spektakular. ka me shume per te pare se ne singapor dhe kuala lumpur. ndoshta eshte qyteti me i bukur qe kam pare.
    por nese te eshte dukur "humid" singapori, ne bangkok mos shko fare. haha
    mua me eshte dukur me keq.
    tajlanda ka kuzhine shume te mire. une jam kenaqur duke ngrene atje. masazhet jane super.
    jetesa eshte mjaft me e lire se ne malajzi dhe shume shume me e lire se ne singapor. cdo gje eshte e lire.
    plazhe ke sa te duash, si ne pjesen lindore ashtu edhe ne ate perendimore, por varet nga periudha kur do te shkosh.
    nese do shkosh me partnerin, mbaje te lidhur se do ta grabisin femrat.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    e di per ke e ke fjalen ... per te famshmin Bangkok
    kam degjuar nga disa vajza Australiane qe kane qene atje dhe cmimet sllogariten fare kur i krahason , gje qe eshte e mire se mund te besh shume gjera ... per masazhe e di kam bere nje Thai massage nga nje tajlandeze ne Doha .. ishte mrekulli dhe i paharrueshem lol
    por mbi te gjitha kam deshire te shoh natyren dhe mrekullite ekzotike qe ofron

cant wait to go there .. maybe in a year ...

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    se si mu kujtua kjo kishe "pak" e vecante...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ah, se harrova. kockat jane te gjithe te verteta.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    e di per ke e ke fjalen ... per te famshmin Bangkok
    kam degjuar nga disa vajza Australiane qe kane qene atje dhe cmimet sllogariten fare kur i krahason , gje qe eshte e mire se mund te besh shume gjera ... per masazhe e di kam bere nje Thai massage nga nje tajlandeze ne Doha .. ishte mrekulli dhe i paharrueshem lol
    por mbi te gjitha kam deshire te shoh natyren dhe mrekullite ekzotike qe ofron

cant wait to go there .. maybe in a year ...
    you are taking me with you, right?

mbaje premtimin tani
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2005
    Postime
    19
    Une momentalisht jetoj ne Azine Jug-Lindore qe 4 vite. Momentalisht jam ne Dili-Timor Lindor...ne Bali kam qene se paku 50 here. Bali ka qene shume me bukur, por isha para dy diteve edhe shume eshte komercjalizu. Plus jokultura e tursiteve me se shumti nga Australia.
    Por para 5 dite isha ne Tajlande ne Koh Chang edhe kam rene ne dashuri me ujdhesen. Shkova per 5 dite por qendrova 15 dite... beja Yoga cdo mengjes ne nje resort Spa Koh Chang ku gjindet edhe nje nder restorantet me te mira ne bote me ushqim natyral, ne mbremje masazh, hoteli ku qendroja ishte fenomenal... Nje gje qe dallon Koh Changun nga vendet tjera turistike ne Tajlande (Puketin, Patajen, Koi Samuin etj) eshte se ka pak Go-Go bars edhe popullata eshte shume e mire.

Kam vizituar po thuaj te gjithe Azine Jug-Lindore, por do kisha deshire te shkoj ne Laos. Kam ndegjuar shume fjale te mira. Sa i perket Singaporit per mua eshte shume qytet modern edhe nuk ka aromen e Azise aq. Nuk me lene pershtyje...
    Vendet me i bukur qe kam vizituar ne Azi, pa dyshim jane ujdhesat e Maldives. Parajse ne toke... tasht kam plan te shkoj ne Bora-Bora. Shof si do jete atje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kam qene une...
    bangkoku eshte spektakular. ka me shume per te pare se ne singapor dhe kuala lumpur. ndoshta eshte qyteti me i bukur qe kam pare.
    por nese te eshte dukur "humid" singapori, ne bangkok mos shko fare. haha
    mua me eshte dukur me keq.
    tajlanda ka kuzhine shume te mire. une jam kenaqur duke ngrene atje. masazhet jane super.
    jetesa eshte mjaft me e lire se ne malajzi dhe shume shume me e lire se ne singapor. cdo gje eshte e lire.
    plazhe ke sa te duash, si ne pjesen lindore ashtu edhe ne ate perendimore, por varet nga periudha kur do te shkosh.
    nese do shkosh me partnerin, mbaje te lidhur se do ta grabisin femrat.
    Ke provuar masazhen tek Mona Liza. Nese jo, eshte njejte sikur shkon ne Itali edhe nuk ke ngrene ushqim italian. Ne Bangkok isha ne kthim 2 dite.... besom qe nuk e kam pare hotelin edhe nuk kam fjetur 48 ore. Party all the time....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    Donna kam pare dy skena qe nuk do ti harroj kurre. njera ishte nje shkembim qe beri majmuni me nje grua pasi rrembeu nje aparat fotografik dhe tjetra si i mori syzet nje shokut tone..
    ajo me ate gruan ishte fantastike fare. majmuni i mori aparatin njerit dhe kjo gruaja u afrua ti jepte dicka per te ngrene ne menyre qe majmuni ti kthente mbrapsht aparatin. kjo i dhe nje cokollate , majmuni e pa dhe ja ktheu mbrapsht madje he hodhi ne toke me perbuzje. kjo gruaja i gjuajti ne shuplake majmunit , nje tju kthyer majmuni dhe i ra kesaj ne te njejten menyre. ishte dikcka teper e bukur per tu pare..
    ndersa atij shokut tone i moren syzet dhe nuk shihte me asgje.. dhe me e bukura qe ne e kishim lajmeruar kete shokun por nuk na besoi, i mori majmuni syzet dhe rrinte ne buze te gremines duke u krekosur dhe kafshonte syzet me dhembe.

diku kam dhe foton me syze ne dore , do e ve pastaj
    Ku ishe ne parkun e majmuneve ne Ubud? Kur viziton nuk duhet marr asgje me veti pasi do te grabisin....

Faqja 30 prej 31 FillimFillim ... 2028293031 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •