Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 108
    Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Si perfundim nuk do mbyllet !!!

E po shyqyr se na ngriu gjaku ...

ps. Cfare mashtruesish keta te shekullit..Si mund te luajne keshtu me ndjenjat e njeresve..?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    O shqipe të përgjashkshme.

Gazeta Shekulli nuk i ka mbush ende premtimet e dhëna tek shefi i sajë Edi Rama. Ajo duhet edhe pas zgjedhjeve të vazhdoj të luftoj kunder Sali Berishes. Shefi i tyre duhet në parlament të luftoj me gjitha forcat , kurse këta gazetaret në shtyp.

Edi Rama punon ditë/nat.

Aspak ska dallim prej babit tij Enverit dhe mamit Nexhmijes i ka ngja komplet.

Unë vertet përpara kam mendu se NANO është më i keq se Edi por tani më jam bind se Nano qenka lule ndaj Edit.
    ------------------------------------
    te gjith socialsitve dhe tradhtarve te kombit iu humbt fara secili shqiptarë qe flet shqip dhe esht antarë i partisë socialsite pendohuni dhe kthehuni rruges atdhetare te shqiptarizmit te kombit te atdheut te lirisë demokracisë progresizmit e jo mykut e viruseve tradhtare te edi ramoviqve e nanoviqve -
    dhe tradhtaroviqve te tjerë serbo shkje sepse do te vjen nje dirë kur do te -
    pendohen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    arterja koosvë shqiperi edhe sikur te mos ishte kombtare edhe sikur te mos kishte komb as shqiptarizem ajo esht rrugë e njerzimit rrugë e civilizimit njerzisë e transporteve rrugë e lirë rruga esht civilizim o hëngshit kokat e veta tradhtarët-
    rruga esht pjesë e jetes e njerzisë rrruga edhe neper troje te armiqve rrugë esht rrugë qe i lidh njerzit-
    te gjith ne me pa durim po presim qe te lidhet ruga e kroacisë rruga e rumanisë etj qe te mund te ecim si njerz drejt europes drejt turizmit intergimeve drejt stambollit drejt azisë drejt tregtisë se lirë e jetes se moderuar -
    o te sakatosur sa errsisht shohin socialsitet ete tjeret tradhtarë po deri kur duhet te vuaj njerzimi me bllokime e rrugë barbare primitive te izoluara -
    po q jan mor keta kanibal qe jan kunder qdo shtylle elektrike kunder qdo rruge kunder qdo kopshti apo fbrike kunder qdo dyqani te bukur apo drite te neonit kunder qdo shkelqimi e perparimi-
    po keta njerz antiprogres duhet te shkulen me rrenj nga planeti se jan rriqna te planetit e te njerzisë -
    po rruget po planifikohen qe te lidhin europë e azi e shqiperia esht pjesë ektyre lidhjeve -
    ket projekte jan projekte te huaja dhe te huajt i kan ndertuar se sa per shqiptarin as rruga e dhive nuik do kishte filluar

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    ket projekte jan projekte te huaja dhe te huajt i kan ndertuar se sa per shqiptarin as rruga e dhive nuik do kishte filluar
    Eh si shkel mbi fjelet e Tuaja,Shqipetar i thua vetevetes,kur perdhos punen qe bene vete populli Shqipetar me te huajt?
    Sa shum po e dashke popullin Tend!Aq vlera i dhate popullit sa te mbesim ende ne ,,Rruge te dhive"Ju lumt!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Eh si shkel mbi fjelet e Tuaja,Shqipetar i thua vetevetes,kur perdhos punen qe bene vete populli Shqipetar me te huajt?
    Sa shum po e dashke popullin Tend!Aq vlera i dhate popullit sa te mbesim ende ne ,,Rruge te dhive"Ju lumt!
    --------------------------
    pamvarsisht se un e dua popullin tim me miliarda her ma shum se ti -
    dhe jam sakrifikuar aq sa ti as edhe ne enderr do te trembeshe -
    por un godas ashper kur ka gabime nuk pyes as per vlla qe a ka b♪7 nëna kur esht ne rrug te gabuar dhe kur kam te drejt ta kritikoj-
    nese them diqka te ashper kritike nuk do te thot se urrej por gjykoj dhe drejtoj kritiken andej bej me gisht dhe ne problemet tona te mbrebshme un kam te drejt t egrindem ashper kur ka mbrapshti ekundershtime e pengesa -
    keto jan vrejtje e jo urrejtje qe ti mundohesh me ekualifiku sapas mikrotruritt end qe nuk sheh ma larg se hunda e jote naive
    --

qe llomotitë e mundohesh me e perbaltë figuren time ne qdo lloj diskutimi ku sheh ndonje shans te mundshem -

ku do pa te pyetur njeri lajmrohesh me do far llafesh tua te kota ete pa qelluara -
    un flas realitettin-

dhe nese e kritikoj njeriun tim per gabimet qe i ka-

e indiferencen e sjelljet e tij -

nuk do te thot qe e urrej-

por duke ja dashur te miren e kritikoj -

por kuptohet me kritika te shendetshme -

ma mir ta kritikoj njeriun tim se sa te ja bej rrafsh-

kur nuk esht ne rrugen e drejt-

un thash sa per shqiptarin -

sepse ne trojet tona pati aq shum sabotime dhe zvarritje te ksaj rruge dhe po ka akoma probleme e zvarritje -

e ndasi primitive regjionalsiste tradhtare e pengesa -
    sabotime

pastaj pse mundohesh ti te thuash diqka-

kur dihet realitetit se rrugen e ndertoj banka botrore kredia dhe firmat turke amerikane e japoneze-sepse ne ne realitet nuk kemi fuqi te tilal bugjetore -

ku do te kishte pasur fuqi te bej keto ndertime shtetti ynë e keto vepra -

kaq te shtrejta-

por ne na kan ndihmuar te huajt
    pra duhet te jemi real sepse ti asnji rrugë nuk do e kishe pa me sy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    ----------

llafazania e jote nuk ka te mbaruar -
    ti nuk edin se sa projekte madhore jan ata e sa kushtojnë qe ne ne frocat tona nuk do kishim arritur kurr ti bejme sepse ne nuk kemi bë perparime dhe te gjith e dijm se sa te mjer e te varfer ishim-
    edhe ne vitin 1992 ti nuk ke qen ne shqiperi me pa se ku sihte shqipera qe nuk kishte hiq asgjë ishte sq e mjer dhe varfer se qe nuk prshkruhet-
    ajo as nuk rpodhon as nuk ka fuqi prodhimi esht vend i vogel i pa industri -
    i pa prodhim i pa bugjet i pa forcë per investime kaq te mdha -
    ketio ndertime i bejn firmat e huaja ndersa shqiptarët jan vetem ndihmsa -
    poashtu edhe bugjeti dhe paraja esht ehuaj jo e jona sepse ne nuk kemi fuqi te tilla akoma jemi ne nivel te pa prodhim te pa bugjet kombtarë -
    prandaj duhet folur realitetitin ne nuk kemi akoma bugjet per zhvillimin e vendit si duhet sepse fabrikat e prodhimit nuk punojn ne shqiperi as nuk kemi prodhime as banka te fuqishme per keto projekte -
    nese ndertojm nje hekurudhë elektrtrike perseri duhet me ndihmen e bankes botrore dhe te ekspertve te huaj pra ne shqiptarët ne forca tona nuk arrijm -
    ketu deshta te them te dal dhe kjo qka them esht reale origjinale -

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    qe llomotitë e mundohesh me e perbaltë figuren time ne qdo lloj diskutimi ku sheh ndonje shans te mundshem -

Degjo i nderuar,nuk ke drejt te i quash komentet e mija,,llomotitje''une kam te drejt te shkruaj atu ku nuk pajtohem me dicka!Nuk kam as arsyen me te vogel te ju perbalt!
    ku do pa te pyetur njeri lajmrohesh me do far llafesh tua te kota ete pa qelluara -

Forumi nuk eshte pron e juaja qe une te kerkoj leje nga ju se ku do te shkruaj apo reagoj!

por ne na kan ndihmuar te huajt
    pra duhet te jemi real sepse ti asnji rrugë nuk do e kishe pa me sy
    Une askund nuk e thash qe nuk patem ndihma nga te huajt,por kjo eshte edhe nje merit e vet popullit Shqiptar!Me vjen keq zotri qe ne cdo shkrim i kercen vedit ne stomak!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712

Degjo i nderuar,nuk ke drejt te i quash komentet e mija,,llomotitje''une kam te drejt te shkruaj atu ku nuk pajtohem me dicka!Nuk kam as arsyen me te vogel te ju perbalt!

Forumi nuk eshte pron e juaja qe une te kerkoj leje nga ju se ku do te shkruaj apo reagoj!

Une askund nuk e thash qe nuk patem ndihma nga te huajt,por kjo eshte edhe nje merit e vet popullit Shqiptar!Me vjen keq zotri qe ne cdo shkrim i kercen vedit ne stomak!
    --------------------------------

At fall shko e shitja dikuj tjeter nuk te shitet te un -

nuk them un se nuk ka patur angazhime te shqiptarve ne rrugen e kosoves -

por kush ishte fuqia kryesore -nga cili bugjet erdhen paratë mos vall nga bugjeti i tiranes e prishtines mos do te thuash neeeeeeeeeee dhe vetem neeeeeeeeeeeee edhe ti thuaj njeher neeeeeee

perse dredhesh e perdredhesh kot si skile e hile dhe ke qellim hajt se mos e grupoj ndonje forumist kunder lirikut

kujt do me ja shit ti ato perdredhjet tua me bisht ti dhe ata bishtdredhurit tu qe me kan fyer ma parë qe jan bishti i bishtit --------

-ashtu siq me duken gjërat qesharake te disa barijve qe hanë barë nga naiviteti
    kur thonë

koosoven e qliruam ne

dhe rrahin gjoks me at fjalen emadhe ne ne ne

ndersa harrojn se kjo nuk qendron nuk esht e vertetë dhe nuk esht reale

sepse na qliroj e na ndihmoj fuqia gjigande nato

aviacioni i saj modern bombardues dhe kercnimi i natos ndaj serbisë gjendjen te cilen serbia nuk e duroj ma dhe u terhoq -

ne radhë te parë pra nato dhe presioni i te huajve e detyroj te heqej serbinë
    ne nuk po jemi ne gjendje te qlirojm pjesen tjeter te mitrovices -
    nje pllembet tok ë dhe po tallen serbt me ne si po duan ata-

ku e kan tash barijt at nee nenenenneeeeeeeeeeeeee neeeeeeeee dhe vetem neeeeeeeeee ku e kan at gropen ne gjoks qe nuk po e qlirpojn at pllëmbë tokë mitrovicen qe esht nje pjes ë e vogel e nji qyteti-
    hë pra perse nuk po e qlriojnë jo vetem mitrovicen por as disa fhstra nuk jan ne gjendje ti pastrojn nga serbet mos elshoftë zoti serbinë mbi ne do te ksihe pa ti pastaj et neeeeee mee ne dhe vetem ne ne ne

leri pallavrat ma ti dhe shumkush ne duhet te jemi real dhe vetem real te drejtë e te sinqert por jo te bejm llafe kot _
    ne duhet te dijm se sa esht kaqiku i jonë dhe te jemi mirnjohs ndaj miqve -
    jo te sillemi si harbut e barbar -
    mosmirnjohs -

-

dhe nuk duhet me ja humb meritat miqve te mdhej -

ashtu si llomotitjet komuniste t e enver hogjes qe genjente popullin-

qe thoshte ne u qliruam ne ne ne ne ne nenenenennn ne dhe veten ne -

o ne ishim o ne ne pra ne dhe vetem ne ooooooooooooo neeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeee askush tjeter vetemn neeeeeeeeeeeeee

jam ngopur me pallavra te tilla rrahagjokse -

fashizmi ra nga forcat e ndha angloamerikane botrore por jo nga enver hogja -

ne ne luftene dyt botrore ishim te varfer te mjerë
    nuk them un se nuk kan luftuar

por shtete te mdha te tilla qe ishin tmerr i botes nuk do te arrinim ti mund nim ne as serbinë jo por bombardimet e natos e detyruan te largohet -
    pastaj isjte edhe kontributi i uqk s
    prandaj un jam mirnjohs dhe e njoh mikun e ndihmen e miqve
    nuk jam bukshkels e i pa besë mohues tradhtarë qe te mos ja jap doren mikut e ndihmsit -
    nuk jam si disa barij qe rrahnin gjoks e thoshin ne u qliruam ne e qliruam vendin por jo nato qe me shkonin direkt ne nerva me lavdrimet e tyre mosmirnjohse

nuk them un se nuk angazhohet edhe populli ynë e nuk punon e nuk lufton
    por gjithmonë dije sa e ke takatin sa e ke kaqikun real
    secili nga ne duhet ta dijm ket fakt te pa mohueshem -
    ne duhet te kemi miq sa ma shum miq nderkombtarë

ne te gjith boten e civilizuar pa miq ne jemi te humbur -

nuk e perballojm dot hapin e eger te garave botrore
    ne na duhet miqsija me japoni me amerikë ma malejzi me australi etj
    me turqi
    dhe mirnjohjen per gjithqka per secilen vogelsirë ndihme ne duhet te jemi mirnjohs dhe te shprehim falenderimin -
    gjermania asnjiher nuk e harron falenderimin e planit marshall dhe ndihmat q e ka marr nga amerika ka filma dhe mirnjohje per ket fakt ka dokumente e shum e shum falenderime jo vetem per ket por peer secilin kontribut qe esht dhënë prandaj duhet te msohemi civilizim e mirnjohje -
    sepse shtetet e civilizuara kur nuk tregohen harbute mosmirnjohse

e te mos tregohemi mosmirnjohs perbuzsa ndaj miqve e ndihmsve te huaj miq qe na dhan doren ne mund ti humbim miqt dhe doren e tyre dhe aleancen e tyre prandaj duhet mirnjohje dhe realitet pra

pamvarsisht s e ka te huaj qe punojnë kunder nesh

por ne disa raste ata ndihmuan -

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    ku e kan tash barijt at nee nenenenneeeeeeeeeeeeee neeeeeeeee dhe vetem neeeeeeeeee ku e kan at gropen ne gjoks qe nuk po e qlirpojn at pllëmbë tokë mitrovicen qe esht nje pjes ë e vogel e nji qyteti-
    hë pra perse nuk po e qlriojnë jo vetem mitrovicen por as disa fhstra nuk jan ne gjendje ti pastrojn nga serbet mos elshoftë zoti serbinë mbi ne do te ksihe pa ti pastaj et neeeeee mee ne dhe vetem ne ne ne

E more i uruar po Ti luften e fundit me shkaun e ke shiqua vetem ne DW-ele!Lere luften se ketu ishte tema e tunelit,e mos u fut ne TUNEL PA DALJE SE MBETESH!
    Ps.Nese nuk te shkruaj fjale fyese,pse pergjigjesh me keto terme te rruges?

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    perse dredhesh e perdredhesh kot si skile e hile dhe ke qellim hajt se mos e grupoj ndonje forumist kunder lirikut

kujt do me ja shit ti ato perdredhjet tua me bisht ti dhe ata bishtdredhurit tu qe me kan fyer ma parë qe jan bishti i bishtit

Ku do arrijsh me kete fjalor?Keto shprehje nuk i ngjajn njeriut qe mendon per veten se ,,din dicka''!Une fale Zotit jam njeri pa ,,bisht''!

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •