Reformimi i Islamit - Kthim ne gjendjen e tij origjinale pa hadithe...

Tema: Reformimi i Islamit - Kthim ne gjendjen e tij origjinale pa hadithe...

1. Maska e master2006

master2006 said:
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Me thuaj nje gje , pasi qe ti falesh ,ne uljen e fundit ne namaz kur e lexon ettehijatun ne fund cfar thua , pasi qe muhamedi a.s. eshte fale qe sipas teje po, atehere nga ka ardhur kjo pjese qe e lexojme ne cdo fund ne namaz?? nese edhe profetet para muhamedit a.s. jane falur a thua ata nuk kane lexuar etehijatun??
    une e them shahadetin, ashtu sic e kam cekur ne shume shkrimet e mia.

Po ti, ende mendon se Muhamedi e tha shahadetin njejt sikur ti qe e thua tani?

2. sheki51 said:
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin

Master , te lutem leri muhabetet boshe ,sepse me fjalet qe shkruan deshmon se je koke forte ,e kokefortesia e din cfar vesi eshte

DIN TI SE CFAR LEXOHET NE ULJEN E FUNDIT NE NAMAZ????

3. Maska e master2006

master2006 said:
    Master , te lutem leri muhabetet boshe ,sepse me fjalet qe shkruan deshmon se je koke forte ,e kokefortesia e din cfar vesi eshte

DIN TI SE CFAR LEXOHET NE ULJEN E FUNDIT NE NAMAZ????
    O burre, me bere pyetje, tu pergjigja. C'eshte puna jote keshtu, je mire psiqikisht?

4. sheki51 said:
    O burre, me bere pyetje, tu pergjigja. C'eshte puna jote keshtu, je mire psiqikisht?
    ORE CFAR PERGJIGJE TI IKEN SI KURVE , PERSE ME DETYRON TE SHPREHEM KESHTU , cfar lexon ti ne uljen e fundit ?

Po shprehu direkt o bure se sta mar shpirtin ,apo frikohesh se dal ngadale dalin genjeshtrat tuaja ne shesh oooo MASTER BANI

5. Maska e >_Ilirian_>

>_Ilirian_> said:

Mos po te duket vetja i barabart me Muhamedin a.s. ?

Ai eshte falur edhe natėn, e kishte obligim. Ti a falėsh njesoi si ai a.s. ?

6. Maska e master2006

master2006 said:
    ORE CFAR PERGJIGJE TI IKEN SI KURVE , PERSE ME DETYRON TE SHPREHEM KESHTU , cfar lexon ti ne uljen e fundit ?

Po shprehu direkt o bure se sta mar shpirtin ,apo frikohesh se dal ngadale dalin genjeshtrat tuaja ne shesh oooo MASTER BANI
    Paj, kam filluar te frikesohem nga kercenimet e tua

disi dukesh sikur je ne prag me dhene shpirt. Ne uljen e pare, te mesit, e te fundit, ne te gjitha them shahadetin. Je i kenaqur tani?

Nese ende ke pyetje, te lutem protokoloj dhe mi dergon me e-mail, nuk kam kohe tere diten te merrem me pyetjet tua

7. sheki51 said:
    Paj, kam filluar te frikesohem nga kercenimet e tua

disi dukesh sikur je ne prag me dhene shpirt. Ne uljen e pare, te mesit, e te fundit, ne te gjitha them shahadetin. Je i kenaqur tani?

Nese ende ke pyetje, te lutem protokoloj dhe mi dergon me e-mail, nuk kam kohe tere diten te merrem me pyetjet tua
    Cili eshte shehadeti sipas teje ???

thuaje bre burre mos u friko

edhe shqip edhe arabisht ,cilen do thuaje ,KOMPLET

8. Maska e master2006

master2006 said:
    Cili eshte shehadeti sipas teje ???

thuaje bre burre mos u friko

edhe shqip edhe arabisht ,cilen do thuaje ,KOMPLET
    La Ilahe Ila Allah

9. Maska e gimche

gimche said:
    Si thuani ta hapim njė sondazh tek Komuniteti Musliman (sondazh me emra publik) ku do tė votonin vetėm muslimanėt dhe do ta shihnim se sa perqind janė pro reformave e sa kundėr
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

10. sheki51 said:
    flm tani ma nderove mendjen te thash besimtar me sakatllek ,ndersa tani mund te them qe je qafir.

leximi i ettehijatus ne fund te namazit e tregon rastin kur Muhamedi u ngjit ne miraxh , dhe nga ku u be namazi obligim FARZ qe ti e mohon , dhe thua se eshte shpikje e njerezve, nga gjithe ajo ndodhi qe ndodhi si pasoje e saj lind kjo qe them une dhe ne cdo namaz lexohet komplet, edhe muhamedi e ka lexua,r sepse eshte pjese e namazit dhe dihet se ai ka fale namaz.ndersa ti e mohon muhamedin ,namazin dhe cdo gje tjeter , nuk me mbet vetm te them se je nje cifut