Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anëtarësuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384

Interneti me shpejtësi prej 1 Gbps godet Japoninë

Nëse rastësisht do të kishim jetuar në Japoni, me siguri do të ishim në mesin e të parëve të cilët do të parapaguheshin për shërbimin më të ri të operatorit të telefonisë mobile KDDI. Shpejtësia prej 1 Gbps do të na i plotësonte të gjitha nevojat tona për internet.

Në ditët e sotme kur ka oferta të shumta multimediale nga shërbimet e shumta të internetit, është e domosdoshme që të kemi lidhje stabile dhe të shpejtë të internetit. Nuk është se ne ankohemi tepër me lidhjet që na i ofrojnë tek ne me vite, mirëpo ajo çfarë ofron operatori japonez i telefonisë mobile KDDI është larg çdo paramendimi.

KDDI, në fakt, nga 1 tetori u ofron klientëve shtëpiak mundësinë e zgjedhjes së shkarkimit (download) dhe ngarkimit (upload) deri në shpejtësinë maksimale prej 1 Gbps. Vetëm sa për krahasim, operatori në fjalë deri më tani u ka ofruar klientëve shtëpiak shpejtësinë maksimale prej 100 megabitë për sekondë.

Të gjithë japonezët të cilët e duan këtë dhe me atë rast nënshkruajnë marrëveshje dyvjeçare për lidhjen e internetit me shpejtësi prej 1 Gbps mund të kënaqen me çmimin prej 38 eurosh në muaj. Po zhvendosemi në Japoni!

www.kddi.com
    ██████████████████████
    F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
    ██████████████████████

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    plako me prenoto nje bilete avioni se po vi dhe une

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    vetem 38 euro???????? wooowwww
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    249
    Cfar shpejtesie maramendese 1 Gbps, une para disa kohesh kam lexuar ne internet se nje njeri qe ishte inxhinier informatike kishte istaluar ne shtepi te vet linje interneti me 60 Gbps ai arrinte te shkarkonte nje DVD te plot vetem per 0.124 sec (keshtu me dikut ishte).Por ai e kishte te istaluar linjen vetem ne shtepi te vet . Kurse kjo shpejtesi per cdo klient me 38 Euro qenka shume lire.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    ueeee cbehet sa mire do ishte ta kisha dhe une ashtu internetin

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    60 Gbps nuk eshte transferta e HDD ose BUS qe eshte internal e lokale ne kompjuter jo me shpejtesia e internetit po ca nuk ben vaki
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po si ishte lidhja, nepermjet telefonit fiks apo nepermjet celularit?
    Po te jete nepermjet celularit do jete maksimumi i shpejtesise me maksimumin e lirise.

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anëtarësuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    60 Gbps nuk eshte transferta e HDD ose BUS qe eshte internal e lokale ne kompjuter jo me shpejtesia e internetit po ca nuk ben vaki
    Me se pari e kam inat me fol nga mendja nje gje pa mos e lexuar dhe e dyta nuk kam nevoj me rrejt se nuk eshte ne interes timin, qenka 40 Gbps shpejtesia e jo 60 pasi ka kohe te gjate qe e kam lexuar dhe kisha harruar sa ishte .

http://www.lushnja.net/forum/index.php?topic=1187.0 (shqip)

http://www.thelocal.se/7869/20070712/ (anglisht)

Shpresoj te te pelqej

Kalofsh mir
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga LaCosTa Lexo Postimin
    Me se pari e kam inat me fol nga mendja nje gje pa mos e lexuar dhe e dyta nuk kam nevoj me rrejt se nuk eshte ne interes timin, qenka 40 Gbps shpejtesia e jo 60 pasi ka kohe te gjate qe e kam lexuar dhe kisha harruar sa ishte .

http://www.lushnja.net/forum/index.php?topic=1187.0 (shqip)

http://www.thelocal.se/7869/20070712/ (anglisht)

Shpresoj te te pelqej

Kalofsh mir
    Thjesht per te te shpjeguar ty se cfare po ndodh po te duash te bejme debat je mese e/i mirepritur. Fribrat optike jane nje teknologji qe ekziston me kohe ne qarkullim. Qe nje fiber te mbaje transmetim 40Gbps ne nje largesi 2000km sic thuhet ne postim i bie te jete e matur ne milimetra. Nje kompani te bleje nje feet fiber nga fabrika 6.5 micron eshte 1$ 34Cent. qe per perdorim shtepiakek eshte investim shume i madh. Nuk ekziston nje karte NIC qofte LAN RJ45, qofte Fiber LC, qofte fiber SC qe te suportoje 40Gbps transferte. Kompanite pogjejne probleme shume te medha implementimin e Kartave kompjuterike qe mbajne 10Gbps transferte. Edhe keto jane ne vitin 2008 edhe ai tekst eshte shkrojtur ne 2007. Te mendojme se ekziston nje MEmoryCatch e afte te meret me kete informacjon nje driver SATA2 i duhet 3 sekonda te shkruaje 9Gb informacjon si u dashka ati me pak se 1 sekonde te shkarkoje kete DVD HD. Ajo cfare flitet aty eshte se teorikisht mund te arihet ajo shpejtesi por praktikisht eshte e pamundhsme. Po te duash ti hyme me ne detaje je i/e mirepritur

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nje gje e mire me cmim te mire.
    Sui generis

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Interneti pa tela hyn në baret dhe hotelet e Tiranës
    Nga Fiori në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-04-2009, 04:45
  4. A është interneti sëmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •