Close
Faqja 194 prej 323 FillimFillim ... 94144184192193194195196204244294 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,931 deri 1,940 prej 3223
    Bej update ose perdor mozilla.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

"Lionel Messi" Maska e ali-likova
    Anėtarėsuar
    22-11-2008
    Vendndodhja
    Kumanov/Likov
    Postime
    119

Ku mund ta gjej licencėn pėr NOD32 v3.0?

Kush mund te me tregon ku mund ta gjej licencen per Nod 32 v3.0 ju lutem me ndihmoni

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ???? kontrollo MP???

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Nuk mund tė ekzekutoj skedarėt .EXE

Pėrshėndetje

Kam njė problem me kompjuterin tim, mė ėshtė infektuar me njė USB dhe tani po mė acaron nervat. Kompjuteri mė ėshtė infektuar me njė virus i cili nuk le asnjė file apo skedarė .exe tė ekzekutohet. Unė nuk kam antivirus dhe kur tentoj tė instaloj njė tė tillė, dritarja e instalimit/programit qė dua tė ekzekutoj mbyllet, zhduket. Kam provuar shumė skenime online por asgjė nuk mė ndihmon! Vallė si t'ia dal? Mė ndihmoni?
    My silence doesn't mean I am gone!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Unė e kam pasė njė virus qė mė nxirrte kėtė problem, Funny UST Scandal.avi quhej.

Pėrdor kėtė program pėr ta hequr (nė ėshtė ky virusi qė tė shqetėson).

Moderatori: Jepni vetem adresen e faqes se programit, ose emrin e tij. Nese postuesi nuk e gjen ate vete, atehere dergojani me mesazh privat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 15-02-2009 mė 05:58 Arsyeja: Sqarim.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Hyr ne safe mode... provoje ne SAFE MODE...
    ose kur te instalosh antivirusin... merr nje antivirus qe instalohet shpejt...
    psh AVAST sa per nje skanim ose NOD32 qe te heqesh virusin!

ne kete menyre kam vepruar une!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Unė e kam pasė njė virus qė mė nxirrte kėtė problem, Funny UST Scandal.avi quhej.

Pėrdor kėtė program pėr ta hequr (nė ėshtė ky virusi qė tė shqetėson).

Moderatori: Jepni vetem adresen e faqes se programit, ose emrin e tij. Nese postuesi nuk e gjen ate vete, atehere dergojani me mesazh privat.

Programi eshte free, nja 112 kb program, nuk kisha kohe ta kerkoja ne internet prandaj e ngarkova ne RS nga kompjuteri im.
    Life's too short to remove USB safely.

Provo njehere Flash Disinfactor.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Nuk i vjen kurfar aplikacioni ne ndihme sepse nuk mund ti ekzekutoj .EXE

Kjo esht mese normale ta hash ndonje infektim te madh kur thu se as antivirus nuk ke ne pc,nuk edi qka ke dasht me than me kete. problem i dyfisht ku as emrin virusit nuk ja din !!

provo starto ne safe mode with netwoking dhe hap task manager dhe shiko qka esht ne proces nese sheh diqka te dyshimt ndalo ate, hyr dhe bej nje skanim online prap. nese prap nuk arrin asgjr ateher gjej nje Avast BartCD antivirus bootable dhe bej skanimin me kete

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Interesante, sapo tentoj tė shkarkoj ndonjė antivirus faqja e internetit mė mbyllet, ndėrsa programe tjera mund tė shkarkoj. Po ashtu, kanė filluar tė mė hapet automatikisht disa faqe interneti me pėrmbajtje kineze, shkronja kineze me Internet Explorer, ndėrsa Firefox-u qė pėrdor nuk mė bėn problem. Tė gjithė ato qė thatė mė lartė kam provuar, por asnjėra nuk bėri punė.
    My silence doesn't mean I am gone!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •