Bej update ose perdor mozilla.
Bej update ose perdor mozilla.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kush mund te me tregon ku mund ta gjej licencen per Nod 32 v3.0 ju lutem me ndihmoni
???? kontrollo MP???
Pėrshėndetje
Kam njė problem me kompjuterin tim, mė ėshtė infektuar me njė USB dhe tani po mė acaron nervat. Kompjuteri mė ėshtė infektuar me njė virus i cili nuk le asnjė file apo skedarė .exe tė ekzekutohet. Unė nuk kam antivirus dhe kur tentoj tė instaloj njė tė tillė, dritarja e instalimit/programit qė dua tė ekzekutoj mbyllet, zhduket. Kam provuar shumė skenime online por asgjė nuk mė ndihmon! Vallė si t'ia dal? Mė ndihmoni?
My silence doesn't mean I am gone!
Unė e kam pasė njė virus qė mė nxirrte kėtė problem, Funny UST Scandal.avi quhej.
Pėrdor kėtė program pėr ta hequr (nė ėshtė ky virusi qė tė shqetėson).
Moderatori: Jepni vetem adresen e faqes se programit, ose emrin e tij. Nese postuesi nuk e gjen ate vete, atehere dergojani me mesazh privat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 15-02-2009 mė 05:58 Arsyeja: Sqarim.
Life's too short to remove USB safely.
Hyr ne safe mode... provoje ne SAFE MODE...
ose kur te instalosh antivirusin... merr nje antivirus qe instalohet shpejt...
psh AVAST sa per nje skanim ose NOD32 qe te heqesh virusin!
ne kete menyre kam vepruar une!
Provo njehere Flash Disinfactor.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk i vjen kurfar aplikacioni ne ndihme sepse nuk mund ti ekzekutoj .EXE
Kjo esht mese normale ta hash ndonje infektim te madh kur thu se as antivirus nuk ke ne pc,nuk edi qka ke dasht me than me kete. problem i dyfisht ku as emrin virusit nuk ja din !!
provo starto ne safe mode with netwoking dhe hap task manager dhe shiko qka esht ne proces nese sheh diqka te dyshimt ndalo ate, hyr dhe bej nje skanim online prap. nese prap nuk arrin asgjr ateher gjej nje Avast BartCD antivirus bootable dhe bej skanimin me kete
Interesante, sapo tentoj tė shkarkoj ndonjė antivirus faqja e internetit mė mbyllet, ndėrsa programe tjera mund tė shkarkoj. Po ashtu, kanė filluar tė mė hapet automatikisht disa faqe interneti me pėrmbajtje kineze, shkronja kineze me Internet Explorer, ndėrsa Firefox-u qė pėrdor nuk mė bėn problem. Tė gjithė ato qė thatė mė lartė kam provuar, por asnjėra nuk bėri punė.
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt