flm nga te gjith e kam tejkaluar proglemin e kam instaluar ket program revosetup dhe funksionon per mrekulli tungi ju pershendes kaloni mir
flm nga te gjith e kam tejkaluar proglemin e kam instaluar ket program revosetup dhe funksionon per mrekulli tungi ju pershendes kaloni mir
Kto dit kam probleme "serioze" me nje virus spyware a nuk di cfare dreqin eshte..kompjuteri me eshte ngadalsuar dukshem..
Provova te instaloj Kaspersky..mirepo sa klikoj ne installer per tu instaluar vetem mbet ashtu dhe asgje nuk behet, morra nod32 e njejta gje, provova me AVG filloi installeri mirepo me nje qast del - You installed another antivirus on your computer plz delete it... ndersa une skam asnje Antivirus te instaluar ne kompjuter.
Provoj me system restore, por nuk mund ti klikoj datat nga fillimi i muajit..asnje vetem 10,11 nuk e di pse...
Sa hap windowsin del nje dritare - Windows Command shkruan dhe aty Don't send...
Dini ndonje antivirus online qe mund ta skenoj dhe ta fshij ket virus?
Ju lutem me ndihmoni.
Shiko njehere edhe kete temen, nese skanimi ne linje nuk te jep rezultatet e duhura.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...00&postcount=4
Kerkoj te updet-oj nje program antivirusi ( free )per nje pc windows XP .
Programi qe kam eshte nje kaspersky 7.0 te cilit i ka mbaruar afati.
Ju lutem me ndihmoni me nje adrese ose menyre te updet-imit.
Ju falenderoj per leximin dhe ndihmen nese do jete nje e tille
Anisabit
Tani une nuk po kuptoj.I ka mbaruar afati dmth Licence Key.Apo kerkon te besh update database te antivirusit.update behet me dy menyra.Njera eshte manuale dhe tjetra eshte automatike.Automatike eshte me e lehte.Gjithcka duhet te besh eshte te hysh ne internet.Pasi ke hyre ne internet hap kaspersky dhe shtyp UPDATE DATABASES dhe prit sa te mbaroje dmth te veje 100%.Pastaj bej nje restart dhe mbledh mendjen per nja nje jav...Menyra manuale eshte me e gjate.Hyn ne internet dhe shkon te faqja e www.kaspersky.com. Shtyp te Downloads.Aty eshte nje paragraph qe lexon;
Antivirus database updates
Te ky paragraphi ke dy fjale te nenvizuara dmth qe permbajne nje link me emer antiirus databases.Hyn ketu dhe zgjedh modelin e produktit.
5.0
6.0-ky te ben pune ty sepse kete version te kaspersky ke me sa lexova.E
7.0
E zgjedh edhe aty ke paketat ku mund te shkarkosh updatet me te reja per antivirusin tend.Une po te jap linkun direkt ku mund te maresh updatet me te funit FULL...
Linku i Update.
Pasi shkarkohet paketa me update atehere bej extract me winrar ne nje folder ne desktop qe ti do hapesh.Pastaj tek ora poshte ne desktop ti ke ate shenjen K te Kaspersky.Klik atje me butonin e djathte.Hyr te Settings,Pastaj ne krah te majte hyr te Update.Dhe shtyp Settings te Update.aty ke Kaspersky Lab's update servers me ate Tick Ok ne ngjyre jeshile ne krah te majte.Hiqe ate tick duke klikuar mbi te.Kur ta heqesh shtyp Add.Dhe ndiq path dhe zgjidh folderin ku ke bere extract aato update qe shkarkove.Klik ok.Ok prap dhe prap Ok.Pastaj dil ne Desktop dhe perseri te K posht te ora shtyp te djathtin te shenja K dhe jepi Update.Prit te mbaroje dhe kaq ishte.Tani menyra manuale me shume behet nga ata qe nuk kan internet ne shtepi dhe vene e marin paketen e update ne NetCaffe dhe bejne update manuale,.
Kalofsh mire..
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Faleminderit per ndihmen. Po e provoj nje here.
Gjithe te mirat
po un di qe nuk shkarkohen......sepse ajo kerkon lek...pa leke nuk shkarkon dot duhet karta e kreditit.......
Krijoni Kontakt