Close
Faqja 59 prej 323 FillimFillim ... 949575859606169109159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 3223
    Mua me ka ndodhur dicka e tille me nortonin.Une i dhashe restore kompjuterit ne nje date ne te cilen kompjuteri ishte ne gjendje normale.Pastaj i dhashe uninstall.
    Dosjen fshije me move on boot!Ose shtyp njekohsisht ctrl + alt +delete coje te proceset dhe jepi end atij procesi me emrin norton , symantec.exe pastaj provo te fshish dosjen.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga loni121
    ju kisha lut juve per ndihem qe te me ndihemoni rreth nje virsui i cili eshte ne kopjuterrin tim i quajtur Trojan ,nuk mund ta hiq me asnje ativirus ju lutem me ndehimoni tung nga loni
    Prej nga e di se eshte trojan?!!
    cfare veshtiresish ke per ta hequr?
    nese e di adresen se ku eshte regjistruar perse nuk e fshine thjeshte me SHIFT+Del. Trojanet nuk bejne problem me kete.
    Nese te jep error could not delete /file in use. Shkarkoje nga memorja para se ta fshish ...mbrmbrmbmr

Si ē'instalohet Norton internet security 2006?!

... Amani se vdiqa. Kam qe me 22 te mbremjes se djeshme e deri tashme, po behen gati shtate ore e po me ēmend ky nortoni i pc motres. Apo s'eshte dhe italisht qe s'ia them dhe shume!

Si ē'instalohet derman , ju lutemmmmmmmmmm !

Tek tabloja e konfiguracionit e kam eleminuar, por prape nuk ehste fshire.
    Faqja web e symantec.com ku jane ca tip kodesh ē'rregjistrimi nuk hapet. Provova te hyja dhe ne msconfig ku hoqa te gjitha komandat qe i perkisnin, po nuk fshihet qe nuk fshihet.

Keshtu instaluar ka nje gabim "irrevisible" ne e kam shkruar sakllam, ku me thote qe duhet patjeter fshire, pastaj ri'instaluar. Nuk i ē'ti bej me. Veē te marr kaēavidat e ti shkul gjithe minitelat ka ngel tani .

Elna!

Edhe mua ma heq trurin. Puna e pare qe bej kur me bie ndonje kompjuter ne dore eshte te heq cdo gje te Norton-it.

http://www.schrockinnovations.com/removenav.php
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305

Virusi Rontokbro (eksplorasi.exe)

Pershendetje

Kam nje problem kur ndez kompjuterin, dmth pasi qe vendoj fjalekalimin e Windowsit, kompjuterit i duhet nje kohe e gjate per tu futur ne windows afer 90 seconda, dhe mandej sapo hapet dhe del desktopi me paraqitet ky imazh!

Si mund te zgjedh kete problem?
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    Ja nje informacion
    eksplorasi.exe is a process which is registered as WORM_RONTOKBRO.Y Trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. This process is a security risk and should be removed from your system.
    Mbase nje pjese e tij eshte hequr nga systemi dhe te ka mbetur vetem ne regjister.beji nje skanim te mire komputerit
    I dorezuar me ne fund

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    E bera scanning pc-ne, me doli i pastert, por perseri mesazhi paraqitet kur hapet kopjuteri!

Ndersa kur mundohem te hap regedit qe thuash ti Bindu, me del ky mezazh:

... interesant, sepse ne pc kam vetem nje account, dmth punoj vetem si adminstrator...
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Te gjtha pasojat me lart jane te virusit qe ke marre ne kompjuter. Ka mundesi ta kesh marre nepermjet emailit, kur ke hapur ndonje skedar te bashkengjitur me emailin.

Per ta hequr, bej nje kontroll te plote me nje program antivirus. Nese nuk ke mundesi te instalosh nje antivirus, perdor hapat e meposhtem:

1. Shkarko skedarin
    http://www.trendmicro.com/ftp/produc...ern/lpt735.zip ne tryeze (desktop).

2. Shpaketoje ne nje dosje me vete.

3. Ne te njejten dosje ku shpaketove lpt735.zip, ruaj edhe skedarin:
    < http://www.trendmicro.com/ftp/products/tsc/sysclean.com >. Pra, tani do kesh nje dosje me tre skedare: lpt$vpn.735, sysclean.com, whatsnew.txt

4. Mbylli te gjithe programet e hapur dhe pastaj hap sysclean.com.

5. Shtyp butonin scan dhe prit sa te mbaroje pastrimi.

6. Kur te mbaroje pastrimi, rinise kompjuterin dhe nuk do kesh me problemet e mesiperm.

7. Lexo temen Sigurimi i Kompjuterave per te mesuar me shume per viruset dhe si te mbrohesh prej tyre. Ne ate teme gjen edhe lidhjet per te shkarkuar programe antiviruse.
    Edi

Une kam pasur problemin e njejte nje jave me pare. Meqe kam anivirusin Norton, me update te fundit, ky e hoqi virusin. Mirepo ishte interesant qe prap paraqitej mesazhi. atehere e bera ndryshe. Hapa antivirusin dhe hyra ne folderin Quarantine dmth fajlat qe jane bllokuar, dhe e fshina Explorasi.exe manualisht.
    Fajli munde te gjendej edhe ne: C/Windows / Explorasi.exe edhe aty e fshina manualisht.

Tani e kam hequr dhe spo kam me probleme. Pra ose heqe me antivirus ose provo manualisht sepse fajli gjendej ne C/Windows direkt.

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    JA bera skanimin ne safe mode porse perseri me nxjerr:

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i fundit : 12-09-2006 mė 03:39
    me mire vone sesa kurre....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •