Close
Faqja 33 prej 323 FillimFillim ... 2331323334354383133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2005
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga Eagle
    une nuk e kam perdorur ePolicy Orchestrator por kalova direct tek Protection Pilot qe eshte me e avancuar.Kete te keshilloj dhe ty Persa i takon problemit qe ke shiko ne se ke te instaluar ne XP user "agent" pakage.

Shpresoj qe ta arrish te lexosh pergjigjen para se te jete fshire sic shpesh ndodh me postimet e mia.
    pershendetje eagle
    per qka sherben Protektion Pilot dhe a mund te me japesh me shume sqarime per kete program, une ne server e kam mCafee dhe permes dhe nuk mund te instaloj programe te palicencuara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2005
    Postime
    9
    pershendetje Ardi.
    e kam verzionin 3.5 ePO dhe nese ke PDF file rreth konfigurimit te ePO ne server.

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Protection Pilot eshte ngritur mbi ePolicy Orchestrator por ka user interface mjaft te thjeshte per te administruar McAffe Antivirus ne workgroup apo domain.

Protection Pilot instalohet ne nje pc (2000 , Xp ose server NTFS eshte kusht) dhe sherben si server nga ku kompiuterat e tjere realizojne update. Gjithashtu e perdor per te instaluar McAfee remotely ne kompiuterat e rrjetit dhe me kryesorja grafikisht te tregon se cilet kompiutera jane update-ur cilet jo dhe cilet jane pending (duke u update-ur). Ne menyre manuale ti mund te detyrosh kompiuterat e rrjetit te bejne update.
    Nga Protection Pilot mund te update-n windows 98 ku ti nuk shkon dot me shume se Versioni 4.5 i McAfee-it dhe versionet 7 dhe i fundit 8. Kur ke nje patch per te aplikuar mjafton ta aplikosh ne Protection Pilot dhe automatikisht kompiuterat e rrjetit e instalojne vete.
    Gjithsesi bej nje serch ne google te gjesh me teper informacion.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110

Norton AntiSpam nė Outlook Express

Pasi mu nda nė dysh windos 98SE, bleva njė kompjuter i cili ka patjetėr windows xp.
    E-maili kresor, dmth ai i internetit ku jam i abonuar, mė mbledh tė gjitha e-mailet dhe mi ruan nė Outlook Eypress.
    Kam bėrė zėvėndėsimin pėrkatės nė Settings, por tė gjitha e-mailet mė ruhen nė Norton AntiSpam folder (nortonin nuk e kam aktivizuar).
    Ēfarė mund tė mė sugjeroni tė bėj, pėr tė kaluar tė gjitha ato qė Norton ruan, nė Inbox-in real tė internetit??
    Mė duket tepėr e lodhėshme dhe humbje kohe tė hapen disa dritare pėr tė lexuar e-mailin.
    Mirėpres mendimet tuaja.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kur hap Outlook Express, tek butonat në krye duhet të kesh një buton për Norton Antispam. Përdor këtë buton për të zgjedhur emailet e saktë. Nortoni duhet të jetë në gjendje herën tjetër të dallojë mids emaileve të saktë dhe atyre reklamë.

Për ta çaktivizuar Norton Anti Spam, hap start > programs > Norton Antispam. Në krye kliko butonin "options". Aty çaktivizo opsionin "turn on Norton Antispam". Mund të jetë më mirë ta mbash të aktivizuar dhe të ulësh nivelin e filtrimit.
    Shiko figurën më poshtë.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 19-12-2005 mė 23:53
    Edi

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Nuk e kam aktivizuar fare Norton dhe në tabelën e programeve, nuk e gjej gjëkundi Norton AntiSpam...po provoj të hap outlook expresin siç më the më lart.

Sapo e klikova më nxorri tabelën për aktivizimin e plotë të nortonit përsëri, pavarësisht se nuk kam aktivizuar asnjë program
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Humdinger : 20-12-2005 mė 01:43

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Atëherë do jetë pjesë e antivirusit që erdhi me kompjuterin. Tek menuja start shiko për ndonjë program tjetër të Norton-it si Norton Antivirus ose Internet Security, etj. Për këta programe mund të kesh ndonjë ikonë tek cepi i orës. Klikoje dy herë për të hapur programin. Tek dritarja e opsioneve do gjesh edhe një opsion për të mbrojtur emailin.

Nëse nuk ke sukses, na shkruaj emrin e programit që ke të instaluar. S'ka gjë të keqe të aktivizosh programin megjithësi duhet të kete një mënyrë për ta anulluar aktvizimin nëse nuk ke dëshirë.
    Edi

i/e regjistruar Maska e Alban
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Prishtne
    Postime
    143

Cilin antivurus preferoni preferoni?

Po e hap kete tem per diskutim, pasi shum pc jan te sulmuar nga viruset cilin antivrus preferoni. Une e perdori McAfee Antivirus dhe prej se e perdori ket antivirus nuk kam probleme me virus. Pres mendimin tuaj.

Senior Member Maska e IL_DON
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    Kaspesky presonal pro + pestpatrol + firefox

deri tashti me eshte dukur zgjedhje ideale
    GABIM 404

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    AntiVir 2005 Free Version
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •