une kam lexuar librin 'The Secret' ma rekomanduan me insistim, ne fillim isha shume skeptike drejt asaj ideje think positive, po fillova te beja prova me gjerat e vogla pak e nga pak duke u bazuar ne rekomandimet e librit, te them te drejten nuk jam bere milionere (akoma lol) po do ti qe me ka ndryshuar shume, per mua te arrij e te mos i mendoj gjerat negativisht si fillim eshte nje arritje e madhe, pasi negativitetin e kam te trasheguar nga im ate
Do jua rekomandoja dhe juve ta lexonit, ka nje shtyse drejt pozitivitetit e te sjell pozitivitet me te vertete. vetem bejeni prove.
Psh, tek puna ime i kemi vendet e parkimit te limituara, kush iken heret gjen parkim kush eshte vone duhet ta parkoje me leke ne rruge e plus ta levizesh nga nje rruge ne tjetren se vetem 3 ore lejohet, pastaj, une kur isha pak me vonese mendoja rruges nderkohe qe ikja per ne pune, (e kam 5 min larg me makine nga shpia)... ka vend parkimi sot per mua, ka vend parkimi sot per mua, dhe ditet qe i thoja vetes ka vend kishte, me habiste fati apo shanci qe kisha thjesht se po thoja ate fjali, ndoshta koicidence, po ndoshta jo... te mendosh pozitivisht eshte e rendesishme thone kta anglezet ktej.
Krijoni Kontakt