Forumi ka ngarkesë të madhe, prandaj më doli postimi i fundit dy herë.
Forumi ka ngarkesë të madhe, prandaj më doli postimi i fundit dy herë.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mister Enigma : 29-10-2008 më 19:07
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Tani shikonani shpinen sic jeni mesur gjithe keto vite kushurinje.Ka te drejte Cruc qe u zu me ate Murinho se kur shikon qe loz me mire se Aderiano edhe shikon Titullar Ate vdekesiren te iken truri.
Unë s'po të mjaftoj a? Apo s'po më sheh?![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
barazimi i dyte i murinjos,,, nese do kampionat duhet te fitosh ndryshe fluturojne kushurinjt qe duken se e kan nisur mire kampionatin.
forca inter
vari leshte
LoL mahen me tani kto azmat e milanit me pipon Agugugu.
Lojtarët e ftuar për ndeshjen e radhës (nesër nga ora 18.00) Rexhina - Inter.
Portierë: 1 Françesko Toldo, 12 Zhulio Sezar, 51 Vid Belec.
Mbrojtës: 2 Ivan Ramiro Kordoba, 6 Maksuell, 13 Maikon, 16 Nikolas Burdizo, 25 Valter Samuel, 23 Marko Materaci, 26 Kristian Kivu, 39 Davide Santon.
Mesfushorë: 4 Havier Zaneti, 5 Dejan Stankoviq, 14 Patrik Vieira, 33 Amantino Mansini, 77 Rikardo Kuarezma.
Sulmues: 8 Zlatan Ibrahimoviq, 18 Ernan Krespo, 21 Viktor Obina, 45 Mario Balotelli.
Pra, sërish nuk është ftuar Kruzi.![]()
inter duket se eshte zhytur ne krize, pas polemikave me murinjon tashme vjen edhe barazimi deri tani me rexhinen,, ishim me te forte me mancinin. asnjeher nuk me ka pelqyer ky murinjo. e kam pas inat qe kur ishte tek celsi.
duhet hequr murinjo dhe kthyer mancini.
vari leshte
Krijoni Kontakt