DEADA
ta kam cu me mesazh privat shpirti vogel se si e kam pagesen une apo se mban mend?![]()
DEADA
ta kam cu me mesazh privat shpirti vogel se si e kam pagesen une apo se mban mend?![]()
vari leshte
DeAdA hon mos e vrit menjen me njerez qe s'marrin vesh, futi nje /ignore dhe je ne rregull, vetem sa lodh tastieren kot me keto se nuk i kendohet abetarja, u duket vetja dhip, pastaj hon, BaBa s'e ka lexu akoma qe e ka pas me mua ky, e ka pas menjen te lloto qe ka kap se e thynte ne mes cunin e botes, e di une nuk eshte me arushen ai (:
Ps. Ah, meqe ra fjala, ti qe nuk e shape fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.
Interista urime per fitoren, QYL
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
just for your english typing, nuk shkruhet shape por shave dy gjera krejt te ndryshme ne fjalorin anglez.
www.lernenglish.com eshte nje sit i bukur ku mund te mesosh pak gjuhe te huaj.
NJe e forte posacerisht per ju vajzat e forumit: A british citizen walks in athens boulevard and ask a lady: Do you speak english? yes she said. How much, ask again the man? 50 EURO replyes the lady.
E doni shqip qe ta kuptoni?
vari leshte
Sa qenke lodhur me google te gjeje ndryshimin, e rendesishme eshte qe te shkruaj sakte shqipen, amerikan te kemi ty, nuk quhen dy.
Meqenese te paska pelqyer aq shume puna e gershetit sa edhe me korrigjove po ta bej copy paste
Ti qe nuk e SHAVE fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.
Ps. Ti gjej ndonje sit te mesosh nje here shqipen se mos na vdes injorant, pastaj kalo te anglishtja.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Turp i zotit...me te rraf dhe milani,dmth qe paskemi qene bloze komplet...jua thoja qe s'kishim gje sivjet,..."jo" juve.Barazim me werder bremen...o zot sa turp.Me bolognen ne vend qe me rras 4-5 gola Ibra e ka mendjen me bo cirk dhe me tall sumen...Lojtar pa seriozitet.
Ka lezet Juvja...humb,por humb me nder.Edhe milani,panvaresisht se barazon me cagliarin me 0 pike...po ama ben loje spektakel.Mbreme vetem s'deshte me i hy goli se kane pas mbi 25 raste shenimi.
S'vazhdohet kshu...jam shume i zhgenjym nga çunat e interit.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Desha vetem pak te nerhyj ketu rreth ndeshjes Cagliari-Millan,nuk ishte nje ndeshje ajo mund te ceki gatuzen ishte si nje luftetar i cili kishte rrokur shpaten dhe ceptonte kundershtaret,pato si gjithmon vendin e ka te pozicioni jasht loje etj etj,dmth ishte ndeshje(LUFT) me shpata.
Sa per Interin dal nga dal do te arrij ne pikat me te larta,ne kete jam shuum i bindur,eshte loja e Morinjos dhe dal nga eshte duke e shenderuar ne nje ekip qe synon gjithcka,po mos harojm se edhe Mancini e beri punen e tij si trajner.
Forcaaa Interrr.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
baba une jam tifoz me chievon e bogdanin
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt