Close
Faqja 22 prej 52 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 515
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    DEADA

ta kam cu me mesazh privat shpirti vogel se si e kam pagesen une apo se mban mend?
    vari leshte

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga King_Arthur Lexo Postimin
    ore babe cfare do te thote kjo qe femrat kaq e kane kapacitetin ? qe ky te vazhdoje te shaje se e ka nis mire ?
    po ka femra dhe femra se mbase mos i qelloje kjo e dyta ketij .

.
    PO ti cdo qe perzihesh? kur dicka behet personale (e filluar prej kesaj femre mund ti them)

ne te dy po diskutojm per futbollin pse hidhesh perpjet ti?
    vari leshte

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    O BaBa po per patrioten tende dhe per shoqen time i fola mo cun se me ate e nisi ta shante prandaj boll pe tifozllekun. Ndoshta vetem cunat fierak e paskan kete qe nuk lejojne te tjeret t'u shajne vajzat nga qyteti i tyre

Sa per krahasim te Interit me Milanin eshte sinqerisht humbje kohe prandaj po e le fare. Do rriteni dhe ju po he.
    DeAdA hon mos e vrit menjen me njerez qe s'marrin vesh, futi nje /ignore dhe je ne rregull, vetem sa lodh tastieren kot me keto se nuk i kendohet abetarja, u duket vetja dhip, pastaj hon, BaBa s'e ka lexu akoma qe e ka pas me mua ky, e ka pas menjen te lloto qe ka kap se e thynte ne mes cunin e botes, e di une nuk eshte me arushen ai (:

Ps. Ah, meqe ra fjala, ti qe nuk e shape fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.

Interista urime per fitoren, QYL
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    DeAdA hon mos e vrit menjen me njerez qe s'marrin vesh, futi nje /ignore dhe je ne rregull, vetem sa lodh tastieren kot me keto se nuk i kendohet abetarja, u duket vetja dhip, pastaj hon, BaBa s'e ka lexu akoma qe e ka pas me mua ky, e ka pas menjen te lloto qe ka kap se e thynte ne mes cunin e botes, e di une nuk eshte me arushen ai (:

Ps. Ah, meqe ra fjala, ti qe nuk e shape fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.

Interista urime per fitoren, QYL
    just for your english typing, nuk shkruhet shape por shave dy gjera krejt te ndryshme ne fjalorin anglez.

www.lernenglish.com eshte nje sit i bukur ku mund te mesosh pak gjuhe te huaj.

NJe e forte posacerisht per ju vajzat e forumit: A british citizen walks in athens boulevard and ask a lady: Do you speak english? yes she said. How much, ask again the man? 50 EURO replyes the lady.

E doni shqip qe ta kuptoni?
    vari leshte

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    just for your english typing, nuk shkruhet shape por shave dy gjera krejt te ndryshme ne fjalorin anglez.

www.lernenglish.com eshte nje sit i bukur ku mund te mesosh pak gjuhe te huaj.
    NJe e forte posacerisht per ju vajzat e forumit: A british citizen walks in athens boulevard and ask a lady: Do you speak english? yes she said. How much, ask again the man? 50 EURO replyes the lady.

E doni shqip qe ta kuptoni?
    Sa qenke lodhur me google te gjeje ndryshimin, e rendesishme eshte qe te shkruaj sakte shqipen, amerikan te kemi ty, nuk quhen dy.
    Meqenese te paska pelqyer aq shume puna e gershetit sa edhe me korrigjove po ta bej copy paste

Ti qe nuk e SHAVE fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.

Ps. Ti gjej ndonje sit te mesosh nje here shqipen se mos na vdes injorant, pastaj kalo te anglishtja.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Sa qenke lodhur me google te gjeje ndryshimin, e rendesishme eshte qe te shkruaj sakte shqipen, amerikan te kemi ty, nuk quhen dy.
    Meqenese te paska pelqyer aq shume puna e gershetit sa edhe me korrigjove po ta bej copy paste

Ti qe nuk e SHAVE fare, beje gershet dhe hidhe nga dritarja se nuk i dihet kap noi kesulekuqe xhiro si padashje me qellim.

Ps. Ti gjej ndonje sit te mesosh nje here shqipen se mos na vdes injorant, pastaj kalo te anglishtja.
    prape te kesulkuqa ti? mos je gje floke kuqe? kot si padashje me qellim se e perdorke pak si shpesh kete shprehje. Shqipen e kam mesuar ne fshat kurse anglishten ne cerrik.
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e Xingaro
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    640
    Turp i zotit...me te rraf dhe milani,dmth qe paskemi qene bloze komplet...jua thoja qe s'kishim gje sivjet,..."jo" juve.Barazim me werder bremen...o zot sa turp.Me bolognen ne vend qe me rras 4-5 gola Ibra e ka mendjen me bo cirk dhe me tall sumen...Lojtar pa seriozitet.

Ka lezet Juvja...humb,por humb me nder.Edhe milani,panvaresisht se barazon me cagliarin me 0 pike...po ama ben loje spektakel.Mbreme vetem s'deshte me i hy goli se kane pas mbi 25 raste shenimi.
    S'vazhdohet kshu...jam shume i zhgenjym nga çunat e interit.
    Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin
    Turp i zotit...me te rraf dhe milani,dmth qe paskemi qene bloze komplet...jua thoja qe s'kishim gje sivjet,..."jo" juve.Barazim me werder bremen...o zot sa turp.Me bolognen ne vend qe me rras 4-5 gola Ibra e ka mendjen me bo cirk dhe me tall sumen...Lojtar pa seriozitet.

Ka lezet Juvja...humb,por humb me nder.Edhe milani,panvaresisht se barazon me cagliarin me 0 pike...po ama ben loje spektakel.Mbreme vetem s'deshte me i hy goli se kane pas mbi 25 raste shenimi.
    ahaahaahahaahaahahaahahahhahahaahahahaahhahaahahah aahahah
    erdhi prap xingaro. thashe se ke vra veten se mbas derbyt nuk u duke. vjen tani qe barazoi milan dhe kujton se fitove kampionatin. tre pike larg jeni. na mjafton derby i kthimit....

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Xingaro Lexo Postimin

Desha vetem pak te nerhyj ketu rreth ndeshjes Cagliari-Millan,nuk ishte nje ndeshje ajo mund te ceki gatuzen ishte si nje luftetar i cili kishte rrokur shpaten dhe ceptonte kundershtaret,pato si gjithmon vendin e ka te pozicioni jasht loje etj etj,dmth ishte ndeshje(LUFT) me shpata.

Sa per Interin dal nga dal do te arrij ne pikat me te larta,ne kete jam shuum i bindur,eshte loja e Morinjos dhe dal nga eshte duke e shenderuar ne nje ekip qe synon gjithcka,po mos harojm se edhe Mancini e beri punen e tij si trajner.

Forcaaa Interrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    baba une jam tifoz me chievon e bogdanin
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 22 prej 52 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. FC Inter, kampionët e Italisë (#2)
    Nga interX në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 524
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 19:41
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •