kush tha qe e ofendove loool
thjesht ta thash mos peshko tek kjo teme
ketu do flasim per sport jo per sekse
ajd shnet e mos e rruj mjekrren se o ftohe koha LOOL
Ec aty inter.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 05-10-2008 më 17:23
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
si mer milani nuk fitoi dot kunder cagliarit? keta te mbaruarit ku i kishin yjet sot? hahahhahahahhahahah
babe ka periudha kur femrat kur jan vetem nuk dine se si te hyjn ne muhabete dhe dhjesin dynjan gjithandej tu shajt
behuni me interin dhe jeni te gjithe te qete.
forca INTER
vari leshte
sliinter, po aq e kan kapacitetin femrat L()L
PS: po milani skuader vk eshte LOOL
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Pa prit se e paska me service cuni.Ca brisku perdor apo i fut ndonje brazilian bikini wax?! Me sa di une keto services neper sallone ua bejne burrat burrave, keshtu qe thjesht po mendohesha si do e paguash ate mikun atje, apo duke u falur si myslymanet me prapanicen perpjete dhe ti?
P.S. BaBa ca ke qe e prish muhabetin kot mo xhan apo te zuri me nje teke ty kete radhe?!
ore babe cfare do te thote kjo qe femrat kaq e kane kapacitetin ? qe ky te vazhdoje te shaje se e ka nis mire ?
po ka femra dhe femra se mbase mos i qelloje kjo e dyta ketij .
sa per milanin e kam thene dhe do e them qe jeni shume mbrapa ju , nuk krahasoheni dot me milanin .
King_Arthur lere BaBen me qafsh se baba ndonjehere flet si pasneser fare. O BaBa po per patrioten tende dhe per shoqen time i fola mo cun se me ate e nisi ta shante prandaj boll pe tifozllekun. Ndoshta vetem cunat fierak e paskan kete qe nuk lejojne te tjeret t'u shajne vajzat nga qyteti i tyre
Sa per krahasim te Interit me Milanin eshte sinqerisht humbje kohe prandaj po e le fare. Do rriteni dhe ju po he.
Krijoni Kontakt