Sa jam e sinqert?
Kur flas me njerez qe nuk njoh live, zakonisht nuk tregoj kush jam, as nuk e rrej, ama thjeshte i them: "S'mund te pergjigjem"
Megjithse muajt e fundit spo flas me aske qe nuk njoh live, ndersa me ato qe njoh flas teper rralle sa per t'mos thon hic. Perndryshe kam vetem 1 person per te cilin hy ne MSN.
**** ** ** ***** ** ***!
E perdori shum pak dhe skam asnje mik virtual, te gjith miqt qe i kam ne jeten reale komunikoj edhe online me msn, nuk flas me askend qe se njoh dhe se kam par kurr.
Sinqeriteti ne msn- krejt varet me kend flas..
te them te drejten un shoqerine time qe njoh i kam ne msn, ndersa kur eshte fjala per dike qe se njeh krejt varet nga menyra se si sillet sepse te hapesh me cdokend per mua sme duket mir ajo sepse te shumte jan ato qe e keqperdorin sinqeritetin ne msn, dhe un gjerat e tilla vertet i urej... drejt ne (block delete).....pervec atyre qe njoh.
Be Yourself....
msn?? e kam pas perdorur shume dikur.. kam pasur shume shume shume veta ne msn biles.. tani .. kam shume pak ,, vetem ato qe me respektojne.. bllok nuk i ve asnjerit , eshte gjeja qe urrej me shume.. po qe per bllok une e heq fare nga lista.. flas nganjehere ,, nganjehere e mbaj offline ,, e mbaj sepse nuk dua te flas ne msn .. dhe per te merzitur.. bisedat sme kan merzitur asnjehere.. ..
,,|,,'(-_-)',,|,,
ndodh edhe mos jem e sinqert ne cdo bised se nvaret me ke bisedon, ka raste edhe kur me merziten bisedat dhe vec bej sing out edhe them sorry her tjeter kur i takoj them ra rrjeti dhe nderkoh qe me shkruajn shum miq dhe nuk dua te flas bej appear offline dhe flas vetem me ate qe dua une bye
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mije : 22-12-2008 mė 19:13
Varet se me ke flas.
Ka personame te cilet tall ....
Ka persona qe eshte kenaqesi te flasesh.
Ka persona qe kur flas flas me mall...
Etj etj etj
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
sa te sinqert jeni ne biseda? nga 1 gjeri tek 10 hmm 0 ahah Athere jam shum e sinqerte skam pse te genjej.
u merziten ndonjehere keto biseda? Tani varet me person ose tema per cfare flasim .
si ja beni kur jeni online dhe ju shkruajn shume miq virtual nderkohe qe ju nuk doni te besdiseni? Ne fakte ne msn kam vetem miqte e mi ose familjarte nuk kam miq te njohur ne forume ose chate keshtu qe nuk e kam problem thjeshte ju them jam e zen dhe pik ose e vej statun qe jam e zen dhe e kuptojne vete .
SALVE A TUTTI BELLI E BRUTTI
thjeshte nuk be add...si me qene fare misri....hha...dhe aty ku jape add...nuk do bezdisesha te flisja....me ata njerez ku jape add..nuk do bezdisesha te flisja..ne lidhje me sinceritetin normale..qe jame e sincerte....por add..nuk jepet..gjithkunde per te ruajture vete sinceritetin tone...me keta njerez qe bisedoijme..mendoije une...
Krijoni Kontakt