Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare edukim shkollor keni?!

Votues
112. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Doktorature

4 3.57%
  • Master

15 13.39%
  • Diplome Universitare

52 46.43%
  • Diplome gjimnazi

17 15.18%
  • Diplome tetevjecareje

1 0.89%
  • Thjesht certifikata trajnimi

1 0.89%
  • "Druvar"

5 4.46%
  • E kam sekret

17 15.18%
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 118
    ..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    E kam sekret.Vetem edukatorja ma din...
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga arjeta3 Lexo Postimin
    gjimnazin me leke
    jo mi arjeta atehere kur kam bo une shkollen nuk jipte njeri lek duhet te vritshe trunin shum me msu

tani jep lekun dhe bohesh edhe mjeke me dipllom fallco

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562

Talking

Kam deftesen e klases se tete, por nuk mbaj mend te kem shkuar ndonjehere ne shkolle. "E ēe do shkollen?" thoshte nje miku im, me i madh ne moshe? "Me shkolle mbetesh fukara!" Me thene te drejten nuk jam i pasur sepse nuk do te isha duke shkruar, por nuk ja ve fajin fjaleve te tij? Pse? Sepse mendoj se nuk kam pasur fat!

Megjithate kam vendosur te vazhdoj shkollen e larte (duke filluar nga viti tjeter sepse per kete vit nuk e gjeta mundesite si ti marre provimet me zgjedhje edhe pse me e lehte eshte ta rregulloj me ndonje rektor), jo per njohuri por per qejf.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Deri me tani, sipas rezultatit te sondazhit, del se rreth 66% e shqiptareve ose 2/3 jane minimalisht me arsim te larte. Wow
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Deri me tani, sipas rezultatit te sondazhit, del se rreth 66% e shqiptareve ose 2/3 jane minimalisht me arsim te larte. Wow
    Pjesa me e madhe ketu shoku jane ose student ose ish student prandaj dhe rezultatet jane keto qe jane. Ai qe do kapi lopaten ne mengjes nuk besoj se do kishte fuqi ose nerva te englendisej para kompjuterit ose ndoshta nuk do dinte ta perdorte fare. Pastaj shyqyr nuk thua
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Citim Postuar mė parė nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Pjesa me e madhe ketu shoku jane ose student ose ish student prandaj dhe rezultatet jane keto qe jane. Ai qe do kapi lopaten ne mengjes nuk besoj se do kishte fuqi ose nerva te englendisej para kompjuterit ose ndoshta nuk do dinte ta perdorte fare. Pastaj shyqyr nuk thua
    Po ka dhe nga ata mo shoku qe e kane kompjuterin ne pune ose i pret kompjuteri ne mengjes kur zgjohen. Lopate eshte dhe ai ne nje fare sensi, por te jep kohen dhe fuqine ama te futesh ne forume
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Po ka dhe nga ata mo shoku qe e kane kompjuterin ne pune ose i pret kompjuteri ne mengjes kur zgjohen. Lopate eshte dhe ai ne nje fare sensi, por te jep kohen dhe fuqine ama te futesh ne forume
    ..fjala ish qe te pakte jane ata te lopates e te kazmuqes ose me shqip te pa shkalluarit ketu prandaj dhe mendoj qe rezultatet jane te tilla.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    E kam sekret dhe une

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2008
    Postime
    111
    diplom universitare-Kriminalist i diplomuar(POLICE ACADEMY)

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga pseudo Lexo Postimin
    ku qendron ndryshimi i masterit nga doktorati?
    Dallimi kryesor eshte se kualifikimi ne "master" behet pas nje pjesemarrjese ne ligjerata postuniverzitare, te cilat zgjasin 2 deri 4 semestra (1 deri 2 vite) dhe pas te cilave shkruhet punimi per "master". Titulli master te mundeson te punosh ne shtete tjera pos atij ku ke bere kete titull.

Graduacioni master varion nga shteti ne shtet si dhe nga drejtimi univerzitar i zgjedhur. P.sh. ne drejtimin e juridikut ne Gjermani titulli "master of laws" behet pasi qe ke perfunduar stdumet univerzitare. Pas mbylljes se studimeve univerzitare, i nenshtrohesh procesit per "master", i cili perafersisht shkon ne formen e pershkruar ne paragrafin me larte. Personalisht njoh vetem studente, te cilet titullin master of laws e bejne vetem per te fituar te drejten per te promovuar (per te doktoruar, apo per te shkruar nje punim disertacioni). Ne univerzitetin ku kam studiuar une, disertacion nuk mund te besh nese studimet univerzitare nuk i ke kaluar me nje note mbimesatare (e cila arrihet maksimalisht nga 10-15% te sudenteve). Ata qe nuk e arrijne kete note, por kane deshiren te promovojne (te behen "doctor juris"), ata e bejne se pari "master of laws", per te mundur ne kete enyre te realizojne deshiren e doktorimit.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Niveli i gazetarisė shqiptare
    Nga Redi nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-02-2022, 12:12
  2. Rritet niveli i ujit nė Venecia, por jeta vazhdon
    Nga RaPSouL nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 09:01
  3. Edukimi I Te Rinjve
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 09:52
  4. Niveli i lartė i proteinės
    Nga DeuS nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 12:19
  5. SEECI: Niveli i vrasjeve nė vend, mė i lartė se tek fqinjėt
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2003, 06:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •