Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31

Tema: Maks Velo

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    maksi eshte me mafien e ndertimit qe dihet ka per shef edvinet e ps-se por dhe tjere.
    Dihet, dihet po s'ka gje se ne 2005 gjate fushates elektorale padroni i Brarit ka premtuar qe do ta fusi Mafin ne burg.
    Brari tani ka 3 vjet qe po pret ....

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    O uajt-najt na vrave syte me ate shkrimin bold

E kam degjuar intervisten e Maksit

Sigurisht qe eshte figure per tu vleresuar,si artist shumeplanesh qe eshte

Po mua me kane bere pershtypje here pas here disa mendime dhe deklarata jo vetem ekscentrike (kete ja lejon profesioni),por edhe jo dashamire (sipas mendimit tim). Dhe keto nuk jane te thena ne gjaknxehtesi e siper,por jane mendimet e tij.Psh sipas Maks Velos Tirana eshte pushtuar 2 here: Nje here nga Labet ne vitet 50', dhe heren e dyte nga Tropojanet ne vitet 90'. Keto jane deklarata percarese qe nuk i takojne nje figure te tille,aq me teper nje artisti.

Brari ka te drejte kur thote se ai duhet te ishte ne nje linje me Lubonjen ne lidhje me masakrimin urbanistik te Tiranes. Si artist duhet te ishte shume i ndjeshem ne lidhje me kete, gje te cilen une nuk e kam vene re.

Per mendimin tim nuk eshte figure e plote, ka goxha mangesi dhe mendime jo pozitive.
    BASHKIMI BEN FUQINE!

Citim Postuar mė parė nga Begby Lexo Postimin
    Brari ka te drejte kur thote se ai duhet te ishte ne nje linje me Lubonjen ne lidhje me masakrimin urbanistik te Tiranes. Si artist duhet te ishte shume i ndjeshem ne lidhje me kete, gje te cilen une nuk e kam vene re.
    Mendimi yt eshte i drejte. Nje figure aktive, dhe mbi te gjitha nje arkitekt i njohur si Maks Velo, duhet te ishte me kritik ndaj nje kryebashkiaku qe kohet e fundit po shfaqet me masakrues se kurre me pare gjate periudhes ne krye te bashkise. Maks Velo ka qene gjithmone kritik ndaj kryebashkiakeve te meparshem dhe i ka kritikuar hapur per masakrat urbane qe kane bere, gje per te cilen shijoji edhe disa copa drunjsh mbi kurriz. Nuk e kuptoj pse hesht ndaj masakrave urbane te Edi Rames i cili po shkaterron qendren e Tiranes e cila nuk ka shume kohe qe eshte shpallur monument kulture, duke i ngjeshur disa 20-katesh te shemtuar te cilet nuk kane asnje lidhje me arkitekturen aktuale te qendres.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ky Maks Velo, jo qe nuk hyn ne eliten kombetare, por ne nje artikull qe e kam lexuar prej tij, ben pjese plotesisht, pa asnje dyshim, ne eliten antikombetare.

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ky Maks Velo, jo qe nuk hyn ne eliten kombetare, por ne nje artikull qe e kam lexuar prej tij, ben pjese plotesisht, pa asnje dyshim, ne eliten antikombetare.
    Nuk doja te isha kaq i ashper per hir te aftesive te tij si piktor,arkitekt dhe shkrimtar. Vetem se here pas here e meriton kete vleresim qe i ke bere ti.
    BASHKIMI BEN FUQINE!

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Ku eshte vendi im midis elitave. Do ta hapi ndokush nga ju apo ta hap vete.

Ku u bo dhe Maksi midis Elitave? Le te me thoje dikush se cilin projekt arkitektonik ka bere ky Maksi? Veē llap-llap neper tv apo gazeta dhe antare komisioni ka qene.

Ka pasur postime te karakterit anti-kombetar (megjithate nuk e fus ne ate kategori) ky Maksi yne. I kerkoj administratoreve ta heqin kete teme nga ky nen-forum.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Citim Postuar mė parė nga GeNi_25 Lexo Postimin
    Ku u bo dhe Maksi midis Elitave? Le te me thoje dikush se cilin projekt arkitektonik ka bere ky Maksi? Veē llap-llap neper tv apo gazeta dhe antare komisioni ka qene.

Ka pasur postime te karakterit anti-kombetar (megjithate nuk e fus ne ate kategori) ky Maksi yne. I kerkoj administratoreve ta heqin kete teme nga ky nen-forum.
    Pse ēa ka antikombetare Maksi?

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Eshte impresive poooor,digjeni nuk eshte e jona

Ja per shembull per kullat ne Bulevardin "Deshmoret e kombit" Maksi ka thene qe jane masaker urbane. Po tani Maksi nuk do marri Rruspen e ti prishi vete. Me qe ra fjala, imagjinoni Maks Velon siper Bulldozerit duke prish kullat e Bulevardit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Conquistador : 14-11-2008 mė 18:18

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Eshte per tu cuditur; Maxi ka bere burg politik ne kohen e Enverit dhe sot perseri shoqerohet me enveriste.

Ne Shqiperi nuk eshte cudi te lajthisesh.
    Mire e the, legena te tille ka me shumice tek ne

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •