a mendoni se eshte e rendesishme qe ne nje lidhje mashkulli duhet te siguroj me shume te ardhura se femra?
a mendoni se eshte e rendesishme qe ne nje lidhje mashkulli duhet te siguroj me shume te ardhura se femra?
lol ti po thua qe nese e ka duhet te siguroj me shume te ardhura
per mendimin tim nuk duhet te siguroj mashkulli me shume pse kur femra mundet te jet vet ne pune dhe mundet te siguroj dhe ajo ne lidhjen e tyre ka dhe ratse ku femra siguron gjithcka ose me shume se mashkulli...ose te dy bashk jo vetem mashkulli dhe femra nuk duhet te jet e varur mas mashkullit se nuk ka as gje ajo se i ben ai.....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Po une qe siguroj me shume se burri(pune e ndershme mos u shkon mendja keq)? Nuk jane te gjitha rrogat te njejta e nuk eshte ligj qe burri duhet patjeter te kontribuoj me shume
Nqs ka mundesi te siguroje me shume te ardhura: bujrum. Nqs jo s'eshte problem, prandaj duhet familja, qe te punojn te gjithe e te arrijne nje jete normale e me harmoni bashkarisht.
La vita è bella...
shum interesante kjo gja.
kto kohet e fundit kam ven re,se ciftet kur blejn dhe makin e hedhin makinen ne emrin e femres dhe te mashkullit .
un them se kjo gje nuk shkon qe ktu duket qe cifti se ka mendjen per te kaluar jeten bashke por e kan mendjen per tu ndare, se ta kesh mendjen tek dashuria e tja kalosh jeten per mrekulli nuk e shkruajn te dy emrin tek letrrat por thjesht mund ta marr njeri prej tyre
Eshte tamam si puna e mbiemrit kur partnerja ka qef te mbaj mbiemrin e vete , po kjo sikur eshte jasht normale nje familje me dy mbiemra .
PS: si puna e lekut tani ktu ndahen gjanat o ti mbaj femra leket ose mashkulli,
se dy kuleta nuk mbahen
shnet.
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 13-07-2008 më 16:21
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt