Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Unė dhe ...!!!

Ėshtė njė realitet mė vete apo ėėshtė nė njė realitet, apo nuk ėshtė fare nė realitet?
    Ėshtė njė realitet nė bashkqenėsi me gjėrat?
    Ekziston si njė lidhje qėllimore me ēdo lloj realiteti?
    A mundet njė subjekt tė njohė tek vetja njė realitet tė jashtėm? (mė pėlqen termi jashtėqėnėsi?
    Nėse jo, atėhere ē’kuptim ka kur themi: Kėmba ime, dora ime, koka ime?
    Kush e bėn kėtė dallim brenda qėnies? Mjafton tė pėrqėndroheni edhe pėr njė ēast tė vetėm pėr tė kuptuar qė ekziston diēka tjetėr brenda nesh qė tenton tė...te pronėsojė trupin tėnd?!
    Ēfarė ndodh me “Unė” kur ajo shndėrohet nė objekt pėrfaqėsimi? Kė pėrfaqėson?
    skerdigodo@hotmail.com

of diamonds... Maska e dust
    Anėtarėsuar
    13-10-2008
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    67
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Ėshtė njė realitet mė vete apo ėėshtė nė njė realitet, apo nuk ėshtė fare nė realitet?
    Ėshtė njė realitet nė bashkqenėsi me gjėrat?
    Ekziston si njė lidhje qėllimore me ēdo lloj realiteti?
    A mundet njė subjekt tė njohė tek vetja njė realitet tė jashtėm? (mė pėlqen termi jashtėqėnėsi?
    Nėse jo, atėhere ē’kuptim ka kur themi: Kėmba ime, dora ime, koka ime?
    Kush e bėn kėtė dallim brenda qėnies? Mjafton tė pėrqėndroheni edhe pėr njė ēast tė vetėm pėr tė kuptuar qė ekziston diēka tjetėr brenda nesh qė tenton tė...te pronėsojė trupin tėnd?!
    Ēfarė ndodh me “Unė” kur ajo shndėrohet nė objekt pėrfaqėsimi? Kė pėrfaqėson?
    Une dhe vetvetja.Perse kujton ti se njerezit e shpiken pasqyren?Pastaj,kemi edhe nje pasqyre ne koke,qe na ndjek kudo.

Ps.August,te ngjashme ke hapur edhe me pare.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Une...?

Ka shum une...un vetem...un me shoke...un me merzitje...un i lumtur...un me 2 kembe...un me 1...un me floke te gjate...un pa floke...un me sy blu...un me sy jeshile...un me sy kafe...un qe mendoj...un qe kercej...un qe kam turp...un qe nuk degjoj njeri..un qe e dua kete jete..un qe e urrej...un qe ......

Te gjitha kto plotesojne ate "UNE" ate qenien qe perfaqesojme...perfekte ose jo...! Te Gjith kta "UNE" bejne te mundur jeten ne ate qe disa e quajne "endrra e nje qeni" ..Udhetim ne nje oqean ku kemi humbur rrugen...a ku di un se cfare e quajne.

Un do ta jetoj deri sa te mundem. Sepse dua ta shfrytezoj kete qe me eshte dhene...dhe kur te vdes do pyes :

E luajta mire pjesen time si aktor fillestar ne kete teater qe ne e quajme jete ?
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •