shkruhet kooperative Tyte....se qeke i tyt ti qe zor me gjet dy....Postuar mė parė nga LUshLesh Prekaj
Se mora vesh pse te dogji nje here
ok :)
Cili popull thote qe ne jemi rraciste mer ja ****** rracen.
Vetem bejini vetes nje pyetje per ta kuptuar nqs jeni rraciste apo jo.
Si do te reagonit nqs vajza ose motra juaj do te donte te fejohej apo martohej me nje zezak ? ( si ky te avatari im psh )
rracista nga ata lloj qe te perziejne stomakun.
nje muhaet qe kisha me nje intelektual shqiptar kur po llafosesim per Obamen dhe McCain
un: ke do deshiroje te fitonte?
ai: McCain....po kush ai jevgu?
un: ku bazohesh qe preferon McCain?
ai: po njeri normal...me prezenc...
un: e ke degjuar ndo nje here Obamen te flasi
ai: as nje here dhe as qe dua ta degjoj...sdo rri un te harxhoj kohen duke degjur mendimet e nje jevgu
lol buzeqesha cik (dhe pse doja ti perplasja shishen e veres ne koke) dhe se vazhdova me muhabetin se ishte dhe pjestar familje. Ishte hera e pare qe po prezantoja partnerin tim tek ata dhe me erdhi turp.
Do i thoja se qenka shume shume i papashem. :P
Jo, ne te vertete nuk do te ndihesha mire dhe do mundohesha te paraqes haptazi dhe ne menyren sic i ka hije te behet kjo gje me vajzen/birin arsyet perse une mendoj se martesa me nje afrikan do te jete problematike dhe si e tille do te coj ne nje jete jo te lumtur te saj/tij. Mirepo atij/asaj do i leja sferen e saj te lire per vendim. Kjo eshte fare normale. S“besoj se do te bente ndryshe mami/babi i nje afrikaneje/afrikani ne lidhje me nje martese me shqiptar/e. Kjo s“eshte racizem. Te pakten jo ai racizem, te cilin une e klasifikoj si te demshem per njeriun racist dhe per ambientin e tij.
Miredita.
Qi ne jemi rracista nuk e lun as topi. Mjaft te lexosh ēfare shkruajm.
Dhe qi ta kuptosh kete duhet ta provosh njihere mergimin ku kete e provon ne kurrizin tend.
Sidoqofte duke kalu 10 vjet jashte Shqiperise jam sheru relativisht nga kjo gjo, e mendoj se te jesh rracist eshte nje lloj injorance. Eshte thjesht nji pengese (kufi) qe i vejme vetes per te njohur kultura te tjera.
Tung.
Krijoni Kontakt