Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 50
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    me fulliqe fare fare..te besoj robt mi ta kam thon mos me thuj qe jam e keqe!!xhelose
    ske thonjt si te mijat pranaj

po hy ne kris identiteti dhe pak

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga klejda vogel Lexo Postimin
    t'isha cun ,motra ala ne shkoll tme thonte "do te prezantoj tafikun sot"..dy jan gjerat qe do boja:nqofse esht 16 vjece do ja thekja nje turive qe ti vishin ment..nqofse ka nje mosh qe kupton ca esht dashuria,,do i flisja dhe nqofse e bindme me thonte qe e donte do shkoja ke cuni me 7 pitbulla,do e lidhja,do e lyja me kryp,cik piper,do i veja bercollat ne trup dhe do coja pitbulla te hanin mishin siper atit..deri sa ai esht kaq trim te hy ne shpin time,do te thot qe e don me gjithmen dhe ai,dhe ske ca ti bosh,duhen ler te jetojn dashurin qe kan..
    Ja te ka kthy pergjigje kjo grifsha vogel.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    me fulliqe fare fare..te besoj robt mi ta kam thon mos me thuj qe jam e keqe!!xhelose
    ske thonjt si te mijat pranaj

po hy ne kris identiteti dhe pak
    e mu be von mua plas mi ua kjo
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mendoj se njerez te tille ka plot ne Shqiperi,kuptohet ata qe vene llogjiken ne veprim.Nje nga keta ka qene dhe vellai im.I dukej shume normale qe nje vajze te shoqerohej me nje djale dhe tu'a prezantonte familjes.Po su shoqerove thoshte ,si do ta njohesh personin me te cilin do te lidhesh jeten ?Pas fejese apo martese?

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    o po pse me shani se di??jam e vogel rrumbullak..se per mu behen marak..aman aman ta dish ti,vajz si un ska asnji

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    o po pse me shani se di??jam e vogel rrumbullak..se per mu behen marak..aman aman ta dish ti,vajz si un ska asnji
    hahahahaha sa rre mi gru e po beqare do vdesesh ti se nuk te mer njeri ty mi thase theme xhije na qenke dhe e shendoshur e po plas nga inat qe jam me e mire une....hahahaha

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jam e rrumbullaket ke venet qe duhen inotqare e modhe!!as ne plazh ske shku ket ver se sdo me u tregu ti sa je shnosh!!!!burrin e ke kshu qe nuk ruhesh me,ne frigo gjith diten..
    ne forum aty nuk cohesh,karrikje ka mor formen e cumes tate!!!femra ne ket or cohet e bon darken..ti ala ketu!!

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ua burri esht ne pune cfai kom une..dhe kush flet amon njeriu qe nuk di me skuq as patate!

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ti sikur banon ne australi mi goc punoni naten ju!!he se ma mir,te pakten nuk shnoshesh..

un sdu me bo triken pis me vaj jo qe sdi me skuq patate!!te besojn ri mos fol kshu mo
    pa martu do ngel me gjithmen..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Mendoj se njerez te tille ka plot ne Shqiperi,kuptohet ata qe vene llogjiken ne veprim.Nje nga keta ka qene dhe vellai im.I dukej shume normale qe nje vajze te shoqerohej me nje djale dhe tu'a prezantonte familjes.Po su shoqerove thoshte ,si do ta njohesh personin me te cilin do te lidhesh jeten ?Pas fejese apo martese?
    Ti me pelqen, flet mesa kam lexuar gjithmone drejt, edhe tani kshu ne teori e ke mire po ne praktike.....phuu se di.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emancipim v Degjenerim
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 30-10-2004, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •