Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Te pershendes shume Alienated..
    Ju jeni Ushtarak apo me ndonje Kompani tjeter..

Ashyu eshte une njof njerz qe ne Shqiperi dhe Kosove punojne nga 12 ore si that ju dhe marrin 200 eventualisht 300 euro. Se paku ne marrim paga me te mira dhe jemi gjdo 95 dite te familjet tona nga 15 dite po kjo nuk do te zgjas sepse edhe ne merzitemi por me mire te punosh 2 apo 3 vjet ketu sa te punosh nje jet te ter ne Kosove ose Shqiperi dhe nuk do i kesh ato lek..

Sido qe te jet une ju pershendes..
    Pershendetje Roi
    Une jam Civillian, dhe punoj per nje agjensi shqiptaro-gjermane Ecolog. Jam Operations Supervisor per KBR si dhe Person of Contact per Fluor Intercontinental.

Edhe une s'mendoj te jem per kohe te gjate ketu. Planifikoj se paku dy vjet te punoj dhe me pas te kthehem ne HQ te Ecolog ne Tetove ose ne Dusseldorf, ku mund te marr dhe familjen time.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Pershendetje Roi
    Une jam Civillian, dhe punoj per nje agjensi shqiptaro-gjermane Ecolog. Jam Operations Supervisor per KBR si dhe Person of Contact per Fluor Intercontinental.

Edhe une s'mendoj te jem per kohe te gjate ketu. Planifikoj se paku dy vjet te punoj dhe me pas te kthehem ne HQ te Ecolog ne Tetove ose ne Dusseldorf, ku mund te marr dhe familjen time.

Me vjen shume mire, Une i shof shpesh Ekologet ketu..
    Saliun e shume tjer..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Me vjen shume mire, Une i shof shpesh Ekologet ketu..
    Saliun e shume tjer..
    Po ne ca kampi je ti o Roi?!
    Ne ca qyteti? Ca baze?
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...po edhe un i njoh 6 persona qe jan atje dhe punojn , dy ikam kusheri kurse 4 ikam shok , prej shokve tre prej tyre jan vllezer , ne fakt ata jan k'thy pas tri vite pun atje , ne Maj te 2008 ikan mbush ka 3 vite qe jan atje njeri prej tyre ka qen ne Afganistan kurse dy prej tyre kan qen ne Irak , mirpo tani siq thash edhe me lart jan kthy ketu ne Kosove dhe kan hap nji Biznis qe jan punsu te tret vllerzrit.
    -kurse nji shok eshte ne Afganistan dhe ende eshte duke punuar atje.
    ndersa dy kusheri ikam ne Irak ata jan atje qe 2 vite dhe vazhdojn te jen atje , mirpo vin ne pushim qdo 3 muj , dhe kur vijn ketu me pelqen me nejt me ta dhe me pelqen te bisedoj me ta , per shkak se me tregojn gjera interesante , me tregojn per jeten atje .

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Po ne ca kampi je ti o Roi?!
    Ne ca qyteti? Ca baze?
    Une jam ne B-Sites..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2010
    Postime
    1
    si mund ta gjej adresen per te konkuruar per te shkuar ne irak apo afganistan nese e din ndokush le tma dergoj adresen time gentaa_fr_@hotmail.com
    flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Prsh i nderuar a mos e njef Refikun ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    edhe une kam qene ne irak para dy vitesh , dhe tju them te drejten , nuk e di sa do me besoni,por lufta e irakut eshte tamam nje lufte e kontrolluar mire nga nderkombetaret kompania me e madhe qe meret me biznes eshte ajo E DIK CEJNIT ndersa te tjerat jane vetem sherbetore te tyre.
    amerikanet nuk shkuan te clirojne irakun por thjeshte te vjedhin ate , nuk do besoni se sa pasuri historike jane vjedhuar nga BIZNISMENE evro amerikan , te leme anash punen e naftes, atje te gjithe anet benin biznes dhe te gjithe njiheshin mes vete,kush vjedh kush lufton,kush spiunon kush nxjer buken e gojes,bukvalisht te gjithe,

ndersa populli i shkrete vuan demokracine amerikane dhe diktaturen irakene

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Eshte nje website ku ushtaret ne Iraq/Afga etc, lene porosira per cfare u duhet dhe njerezit e mire ketej ua dergojne.
    http://anysoldier.com/WhereToSend/

Roi, juve cfare ju duhet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga gentaa Lexo Postimin
    si mund ta gjej adresen per te konkuruar per te shkuar ne irak apo afganistan nese e din ndokush le tma dergoj adresen time gentaa_fr_@hotmail.com
    flm
    tsk tsk tsk cer sbo kjo vapa qi na ka merthy keq fare.do tjeetra i adrese me konkurru per tshku nafgoniston. tsk tsk tsk cer spo nigjojme mer jahu.po cer thu mi genta kshu, cer thu? shihf kaptinen goce se tpaska lone kallaballiku.
    po nafgoniston shkohet pa konkurs mi zemer, kush deje shko.talibani at qef ka, meiher ta kno at kongen: cu mbushne malet me cupa t'reja, jasamon mer jasamon.
    alla alla, ene kte e nigjova.mu burri mbo shontazh me kte punen e irrakut ene tafgonit, mthote kshu: nazlije, do rrish urte ti apo ta huma rracen nafgoniston? ene nazlija shkret masanej, e ul koken ene snihet mo.

shushuje, cer bo ti naj gjo tmir, si e ke burrin mi stkom pyt, e murri veften ka ajo gerthima funit qe ja msyne apo e ke trem fare tshkretin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 20-07-2010 mė 12:04

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Shqiptarėt Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •