Akoma per xp flisni mer.
Po deshe licenza per windows 7 te te jap shoku ca seri key
Akoma per xp flisni mer.
Po deshe licenza per windows 7 te te jap shoku ca seri key
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
nji ndihme si ta heq ket -you mey be a victim of software counterfeiting-se me shqeteson,kam provu disa -make xp genuine- po pa rezultat,hde nji pyetje duhet fisha e internetit te jete e vume ne pc kur bon -make xp genuine.....ciao
Ndrysho numrin serial te windowsit Xp
http://www.forumishqiptar.com/attach...8&d=1111525388
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Si ta beje Windows XP SP3 Geniune qe te mune te marr Update ?
Nese klikoj ne Web faqen e Microsoftit ( Validate Windows ) qfar ndodhe nese e bllokon Licencen qe e kam ne Windows, a mundem te punoj ne kete Windows apo vetem nuk mundem te marr Update te Windowsit me kete Licence sepse kur e kam formatizuar Kompjuterin ja kam vu nje Serial por kete Serial e kam mar ne net. dhe nuk eshte i blere ?
ejj a mund te me ndihmoni si te heq kete geniune microsoft qe me del ne fund te ekranit te pc dhe ekrani del zi . . nese me ndihmon dot dikush
God Be With You!
Para disa ditesh me nxorri mesazhin qe windowsi im nuk eshte genuine. I thashe "ask me later". Isha e zene per te marre masa ne ate moment. Tani me nxorri kete tabelen me poshte.
Cila do ishte zgjidhja ne kete rast? Cduhet te bej?
![]()
If your heart is in your dream, no request is too extreme
1. Starto Task Manager-in (ctrl+alt+del),
2. Gjeje wgatray.exe dhe perfundoje (end),
4. Restarto kompjuterin ne Safe Mode dhe fshije file-in Wgatray.exe nga c:\Windows\System32,
5. Fshije gjithashtu WgaTray.exe nga c:\Windows\System32\dllcache
6. Shko Start, shkruaj regedit dhe kliko enter, navigo tek HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
7. Fshije folderin WgaLogon dhe te gjithe permbajtjen e tij.
8. Restarto kompjuterin.
Pasi te rregullosh problemin, te rekomandoj qe te nderpresesh teresisht Update-t e kompjuterit, dhe pastaj Microsoft-i nuk do te jete ne gjendje qe te detektoj Windowsin e palicencuar.
Shpresoj te te funksionoj, cdo te mire
Ose Kerko Ne Internet ,per Ndonje Windows Genuine.
Ka Edhe Disa Faqe Shqiptare Qe E Kane Kete Program,dhe Me Kete Mund Te Besh Up Date Rregullisht
Krijoni Kontakt