Close
Faqja 20 prej 20 FillimFillim ... 10181920
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 198 prej 198
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo une nuk merakosem fare. e sa i perket llogjikes tende, e kam kuptuar qe moti qe llogjika jote nuk ka llogjik fare!
    E sa i perket krahasimeve qe ben, jane tamam keto krahasimet e tua qe vertetojne qendrimet e mija qe llogjika jote nuk punon fare!

Sa i perket demokracise, une nuk gjykoj ne asnje menyre demokracine, perkundrazi jam mbrojtes i saj. Ate qe gjykoj une eshte menyra se si implementohet demokracia ne vende te vecanta!!!
    Psh. meri ne konsiderim zgjedhjet e fundit ne SHBA, kush ishin kandidatet por postin e Presidentit te shtetit?!!
    Nese kete pyetje ua ben amerikaneve, ata do te thuajne se kandidate ishin , Barak Omama dhe Xhon Mek Kejn, qe deri diku eshte e sakte, sepse pervec tyre kandidat presedencial ishin edhe 6 persona tjere, si psh Sintija Mek Kinlej dhe Ralf Nejder, por publiku amerikan as qe e kishte idene se kush jane keto persona !!!
    E di pse ?!! Sepse demokracia ne kete vend kontrollohet nga korporatat e ndryshme dhe demokracia ne kete vend i sherben vetem interesit te ketyre korporatave.

Kete kritikoj e jo demokracine!
    Cdo sistem pamare parasysh se sa mund te jete i sofistikuar, ne duar e dikujt ky sistem mund te perdoret per te mire te popullit ose kundra tij.
    Pra nuk eshte sistemi ai qe nuk ben, por jane ata qe kontrollojne sistemin qe nuk bejne!!!

GV_USA
    Prape s'u pergjegje ne paragrafin e siperm! Po te le rehat. Per shkaqe njerezie. Vetem po te them te kesh kujdes, se ka disa logjika, te cilat, po i mohove, e ofendon veten, sepse jane te atestuara nga instanca qe s'ta merr mendja fare.

Ju kam thene: Jeni ju besimtaret muslimane qe do te me beni arrogant!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ti nepermjet te sistemit e gjykon sistemin. Kjo s'shkon!! Sepse nepermjet te pansllavizmit, pansllavizmi eshte dicka e shenjte!! Dicka, gje me te mire se e cila, nuk ka!! E njejta vlen sipas diktatures. Sipas Krishterimit. Sipas ateizmit, sipas, sipas dhe sipas!!
    PanSllavizmi e mire?

Goja e shqiptarit se thote kete, as dora e tij se shkruan.
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    E keni keqkuptua se islami eshte fe e paqes, ose "Religion of Peace"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Looooooooooooooooooooooool

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    PanSllavizmi e mire?

Goja e shqiptarit se thote kete, as dora e tij se shkruan.
    Po legastenik. Pansllavizmi i mire sipas pansllavizmit. Ashtu si Islami qe eshte i mire sipas Islamit.
    Kuptove tash?

Pyete imamin ne xhami:
    Ka ne Kuran nje sure qe thote se Allahu deshiron te kete si besimtare te tij njerez qe dijne te kuptoje te pakten dy tre rreshta? Apo pranon Allahu cdo berllog intelektual ne fene e tij? Nese pranon secilin, atehere perse Allahu nuk ka urdheruar misionim edhe te kafsheve ne fene e tij? Pasi qe intelekti s'qenka i rendesishem per Allahun..

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po legastenik. Pansllavizmi i mire sipas pansllavizmit. Ashtu si Islami qe eshte i mire sipas Islamit.
    Kuptove tash?

Pyete imamin ne xhami:
    Ka ne Kuran nje sure qe thote se Allahu deshiron te kete si besimtare te tij njerez qe dijne te kuptoje te pakten dy tre rreshta? Apo pranon Allahu cdo berllog intelektual ne fene e tij? Nese pranon secilin, atehere perse Allahu nuk ka urdheruar misionim edhe te kafsheve ne fene e tij? Pasi qe intelekti s'qenka i rendesishem per Allahun..
    O chino nuk e di perse lodhesh t,ia mbushesh mendjen mor vella...Keta nuk kuptojne metaforen ,ose e kuptojne kete ,por shtiren per te krijuar nje pretekste ,qe pastaj kete ta perdorin si argument te sajuar nga ana e tyre...!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    O chino nuk e di perse lodhesh t,ia mbushesh mendjen mor vella...Keta nuk kuptojne metaforen ,ose e kuptojne kete ,por shtiren per te krijuar nje pretekste ,qe pastaj kete ta perdorin si argument te sajuar nga ana e tyre...!
    O miku im Bindi, s'ka lidhje qe lodhem. E bej me qejf, per bese. Eshte krenari per mua te jem munduar te zbrapthi kultura te huaja. Sidomos Islamin.

E di qe besimi ne fe tek disa eshte i pavarur nga logjika. Por kjo pavaresi nuk eshte e pavarur nga cdo gje, nuk linde dhe ekziston vetvetiu, por nga frika, indoktrinimi dhe mosarsimimi. Keshtu qe nepermjet te kesaj te fundit deperton tek e para.

Do e deshmoj kete gje!

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 24-01-2010 më 04:30

Kushdo që ballafaqohet me dyshime ideologjike dhe doktrinare, islami ofron si zgjidhje dialogun dhe debatin konstruktiv. Nëse vazhdon me ateizmin dhe mosbesimin e tij, kjo konsiderohet si shembje dhe shkatërrim i elementëve jetësore të një shoqërie të shëndoshë."
    Ehe debatin konstruktiv dhe dialogun e gureve dhe kamikazeve. Ptu ca kolere i ka rene kesaj bote.

Faqja 20 prej 20 FillimFillim ... 10181920

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •