Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 198
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Kur u bene edhe islamiket me bo moral. Po ju keni pejgamberin qe pallonte goca 9 vjec!!!
    Po pejgamberi nuk mori 20 e kusur gra ?
    Nje fe qe buron nga nje poligam pervers pedofil e kurvar si mund te flase per moral.

Islami eshte fe amorale , fe qe bie ndesh me moralin qe na percjell tradita shqiptare. Islami predikon moral kafsheror.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga LuKoLi Lexo Postimin

Falënderimet per shpëtimin e Kosovarëve i takon Allahut !

Kosova për sërbijen ?...

është djepi i Krishterizmit !

Eshte Meka e Ortodoksëve !

Eshte burimi vet, i Krishterizmit !

300 e tepër xhamia u shkatrruan, ti vazhdon duke then qe ska qen luft fetare,

Asnje kishë katolike su dogje, ti prap mbeshtet tezen e luftes nacionaliste,

Qfar pretendojn historikisht serbet ?

Që e mbrojten EVROPEN kundër pushtimit OSMAN !

Qfar pretendojn te krishteret shqiptar ? Njësoj si serbet !

Qfar i lidhë keta ? BESIMI,

Kush vazhdon duke i mallkuar muslimanet shqiptar te cilet jan trupi dhe truri i keti Kombi ?

Të krishteret (shqiptaret dhe serbet)

Mendimi im ?... eshte per keqardhje !

hmmm sipas besimit tend del qe Zoti e shtyri Ameriken per tna cliruar apo jo ???

edhe diqka te jet e kjart qe ne Kosove nuk ka pasur luft fetare UQK-ja e Adem Jashari nuk kan luftuar per FE po kan luftuar per Kombin Shqiptar edhe ne trojet shqiptare kur nuk ka egzistuar nje luft fetare te gjitha ishin Kombtare tu u nis prej te modhit Gjergj Kastrioti Skenderbeu e deri te Adem Jashari nuk kemi luftuar kurrr per FE . Nuk e di nese e ke par kullen e Ademit ne Video ku ne mur shihet piktura , portreti i Skenderbeut , Isa Boletinit . edhe ne shumicen e tubimeve perkujtimore te deshmorve Krahas portretit te Adem Jasharit qendron edhe Portreti i Skenderbeut .
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 16-06-2008 më 08:15
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Në tokën e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    hmmm sipas besimit tend del qe Zoti e shtyri Ameriken per tna cliruar apo jo ???

edhe diqka te jet e kjart qe ne Kosove nuk ka pasur luft fetare UQK-ja e Adem Jashari nuk kan luftuar per FE po kan luftuar per Kombin Shqiptar edhe ne trojet shqiptare kur nuk ka egzistuar nje luft fetare te gjitha ishin Kombtare tu u nis prej te modhit Gjergj Kastrioti Skenderbeu e deri te Adem Jashari nuk kemi luftuar kurrr per FE . Nuk e di nese e ke par kullen e Ademit ne Video ku ne mur shihet piktura , portreti i Skenderbeut , Isa Boletinit . edhe ne shumicen e tubimeve perkujtimore te deshmorve Krahas portretit te Adem Jasharit qendron edhe Portreti i Skenderbeut .
    Porteretin e Skenderbeut e kam edhe un, por kjo nuk e ben ate me shqiptar pasi qe ne rend te par i kishte servuar interesave Vatikanase, ket nuk po e them un, ket po e thuan kleriket e krishter te cilet pretendojn te njohin me mir se ne historin e tij.

Adem Jashari vertet qe ka luftuar per Komb, por kjo nuk e ben te pa fe, pasi qe lufta kishte filluar ne syfyr te muajit ramazan.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

ajo(patriotizmi) nenkuptohet nen "musliman", te vdesesh per atdhe e per kombë eshte te biesh DËSHMOR/SHEHID, dhe ket çdo musliman e kërkon !
    Mylsymani nuk ka lidhje me patriotizmin dhe kombin. Virusi islam mëson ta urresh kombin dhe të vësh mbi të fenë e arabëve dhe të fantazmës Muhamet.

Dëshmorët/Shehidët bien për shtetin e madh të islamit dhe jo për Shqipërinë. Dëshmori myslyman është vrasës dhe vret fëmijë me bomba, dëshmori shqiptar bie me armë në dorë kundër serbit apo grekut.

Ti je arab prandaj nuk e kupton dot dhe nuk e di se ça do të thotë të jesh shqiptar. Je i infektuar me virusin islam, virus vdekje prurës. Ti je një i vdekur që flet. Ti je pa jetë siç dhe shkretëtira.

Denigro një shehid sepse ka vrarë fëmijë.

Denigro islamin se ka krijuar shehidët.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Në tokën e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    Jo e mirë, por shumë e mirë.

Ta zhdukim i herë kët fe shkretëtire për të fillu me simotrën e tij, krishtërimin.

A keni mesuar fizik ne shkoll ore djelmosha te "rrezikshëm" ?

... i dini ato fenomenet "akcion"/"Reakcion" ?

Nëse jo... at here rruga mbar prej tash

ps: O Mesia,.. Cunami vjen per 25 qershor, dhe dihet pse vjen,... per ti fshir "Tragjit" e atyre që marshuan me heret

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535

... i dini ato fenomenet "akcion"/"Reakcion" ?
    Po si nuk i dimë more vllaçko prej Arabie...

Ja kemi Ministrinë e Shëndetit që na lajmëron

Emri:  feja-vhb.gif

Shikime: 282

Madhësia:  35.7 KB

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Karl_Çekiçi Lexo Postimin
    Mylsymani nuk ka lidhje me patriotizmin dhe kombin. Virusi islam mëson ta urresh kombin dhe të vësh mbi të fenë e arabëve dhe të fantazmës Muhamet.

Dëshmorët/Shehidët bien për shtetin e madh të islamit dhe jo për Shqipërinë. Dëshmori myslyman është vrasës dhe vret fëmijë me bomba, dëshmori shqiptar bie me armë në dorë kundër serbit apo grekut.

Ti je arab prandaj nuk e kupton dot dhe nuk e di se ça do të thotë të jesh shqiptar. Je i infektuar me virusin islam, virus vdekje prurës. Ti je një i vdekur që flet. Ti je pa jetë siç dhe shkretëtira.

Denigro një shehid sepse ka vrarë fëmijë.

Denigro islamin se ka krijuar shehidët.
    heu t'lumte more burre, po mire paske shkru. Ketij zagarit magjup e sojit te tij duhet tregu keshtu haptas se jane fare e huj...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Perfudimisht, arabet dhe shoqatat arabe qe vijne qe andej, synojne vetem arabizimin e shqiptareve, dhe tjetersimin kulturor te tyre, duke u "mesuar" zakone dhe tradita te pastra arabe( me justifikimin "si islamike"). Vetem kete qellim kane arabet, perkombin tone nuk duan t'ia dine.
    Life's too short to remove USB safely.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Në tokën e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Perfudimisht, arabet dhe shoqatat arabe qe vijne qe andej, synojne vetem arabizimin e shqiptareve, dhe tjetersimin kulturor te tyre, duke u "mesuar" zakone dhe tradita te pastra arabe( me justifikimin "si islamike"). Vetem kete qellim kane arabet, perkombin tone nuk duan t'ia dine.

Ha,hahahahaaa,,, ore injorant, kush te ofroj TY nje kultur arabe ? Kultura yte s'krahasohet as me te derrave keshtu qe mos fol kur je nen nivelin e tyre,

Un pas gjith kesaj kohe s'takova arab, dhe nese do takoj do ti FALENDEROJ që së paku i ka ra ndërmend te vien tek NE !

Allahu i ruajt !

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ha,hahahahaaa,,, ore injorant, kush te ofroj TY nje kultur arabe ? Kultura yte s'krahasohet as me te derrave keshtu qe mos fol kur je nen nivelin e tyre,

Un pas gjith kesaj kohe s'takova arab, dhe nese do takoj do ti FALENDEROJ që së paku i ka ra ndërmend te vien tek NE !

Allahu i ruajt !
    O Lulibole, po ti je cop mishi me dy sy, injorant i plote.

- Mjekrra si lesh dhie, eshte kultur arabe dhe jo shqiptare. Vetem arabet e mbajn leshin e surratit ne ate lloj forme, njesoj si popujt e civilizur pakistanez dhe bajgaleshian.

-Ato pantallonat trecerekshe, qe u del burrave kyci i kembes si me qen pederast, eshte e sjell nga arabet, sepse me pare nuk ka qene. Veshje me te shemtuar nuk kam pa. Del burri si me qen gomar.

-Ai kapuci qe ka ai tipi ke avatari yt, mos te duket gje si qeleshja e shqiptareve? Jo pallé, kapuc autentik i popullit tone eshte qeleshja, dhe jo keto mbeturina aziatike.

-Veshja e femrave me hixhab, a si leshin e ka ajo veshja qe e nxjerr femren si ninxha, si me qen kafshe qe shtihet ne thes, eshte tjeter kulture arabe, qe po perpiqet t;u imponohet shqiptareve.

- Dhe mbi te gjitha propagandohet se gjoja shqipet qenkan vellezer me trashaniket jevgjit afrikano-aziatiko-myslimane. Ne vellezer me ato vemjet? Kurren e kurres, s'na lidh asgje.

Po keto krimba halesh nuk mund te zene kurre rrenje ne Shqiperi, sepse deri tani se kane bere dot me gjithe perpjekjet e sheikeve arabe qe dergoje kope shoqatash "bamirese". Ne Shqiperi betejen e kane te humbur. Ne Kosove nuk e di, po kam besim se shqiptaret atje do ta kuptojne kurthin. Ndersa ne Maqedoni, me deshperim konstatoj, se afrikano-aziatike po ja arrijne qellimit te tyre, pasi edhe injoranca atje eshte me e madhe se kudo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 17-06-2008 më 18:11
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •