Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    po realiteti eshte more burr se nuk do shqiptarine ti me shum se une. Une vete kam pasur disa shoke, por asnje nuk eshte me ketu.

Nuk eshte eksperienca ime, por te garantoj se mbi 90 % te njerezve me te cilet kam folur kete eksperience kane.

Ok sdo e zgjas me shume se po kuptohet sikur te jem kunder shqiptareve te shqiperise dhe kjo seshte e vertete. Shume here jam grindur me gjermanet duke i mbrojtur.

Vazhdoni duke ja be qefin vetes se sdo flas me ne kete teme.

Pse opinioni i keq per shqiptaret?! Sepse ia kane nxjerre vet namin e keq vetes. Shiko ne Itali. Gati cdo dite ke nje shqiptar te kapur per arsye droge e prostitucioni. Erdhen ketu ne Amerike pas vitit 1990. Po behen dita dites "te famshem" edhe ketu duke u bere partnere biznesesh te pista me mafien italiane dhe ruse. Shko ne Shqiperi. Eshte bere Lazarati kooperative droge ku kultivohet hashashi e marjuana, e sa e sa zona te tjera te vendit qe bejne te njejten gje. Shko ne Angli. Jane bere nje pjese biznesmene te suksesshem prostitutash e droge. Shko ne Gjermani, Greqi, Zvicer etj. Me keq akoma. Ca doni me teper?! Kur te fillojne ti braktisin shqiptaret keto pune, atehere mbase rregullohet dhe opinioni. Megjithate nuk ke se cpret nga emigrantet famekeq shqiptar kur nje pjese e madhe e tyre ishin arinj te zbritur nga malet dhe fshatrat me te humbura te vendit.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Jemi shume te mbare prandaj dhe kemi krijuar nje opinion te tille, ose me sakte, nje milingone infektoi gjithe tufen.

Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    po realiteti eshte more burr se nuk do shqiptarine ti me shum se une. Une vete kam pasur disa shoke, por asnje nuk eshte me ketu.

Nuk eshte eksperienca ime, por te garantoj se mbi 90 % te njerezve me te cilet kam folur kete eksperience kane.

Ok sdo e zgjas me shume se po kuptohet sikur te jem kunder shqiptareve te shqiperise dhe kjo seshte e vertete. Shume here jam grindur me gjermanet duke i mbrojtur.

Vazhdoni duke ja be qefin vetes se sdo flas me ne kete teme.
    Pėrsėri ato qė ke parė vetė dhe ato qė kanė jetuar ata qė njeh ti, janė shumė pak pėr tė treguar realitetin. Me disa shembuj qė mund tė jap unė si kėto tė tut, vihet nė dyshim menjėherė se si ėshtė realiteti nė tė vėrtetė.

Meqė mbarove duke ja bėrė qefin vetes, na lėr dhe ne rradhė ta bėjmė tani.

P.S. Faleminderit qė je grindur me gjermanėt pėr ne. Do tė japim dekoratėn Sherrxhiu Partisė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    sa te vobekte qe jeni burrash me kto argumentet 'shih n'greqi, shih n'itali, shih n'bagdad'. a e kuptoni se keni rne shume poshte fare, a e kuptoni se keni kthyer ndergjegjen ne nje dildo dhe po pentroni veten me te? ne regull, por me ben pershtopje se ka nje element relativiteti ne kete mes... tip, "shih bota sa para po ecen... me kulture demokratike e fisnike... kurse ne... shih n'amerike... shih n'zvicer... shih n'tropoje.'

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    me kujtohet si tani plako, kam qene une e 3 te tjere, 2 tirans e 1 tropojan e po luanim letra ne recepsion te nje kampi per refugjate... edhe me duket se patem vene kembet ne tavoline, e adicka e tille, edhe filloi miku, edhe me kujtohet ishte skuqur nderkaq qe po fliste... gati ne histerizem tek po villte vrer... kurse ne po shihnim nj-tj duke menduar "ca k... po ndodh?"... imagjino me nje fjale sa ke ardhur ne vend te huaj edhe te te pres kosovari ne ate menyre... biles tani qe e kujtoj me duket se u mundova ti kunderpergjigjem duke i thene se kosovaret kane kerkuar azil si shqiptar te shqiperise ne kohe te komunizmit, por ky ishte nje argument shume i vaket ne krahasim me tsunamin e vrerit qe po i dilte atij prej gojes.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Po mire ti taten e paske bo, po shum pak i paske thene, kushedi ke qene dru.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E kemi pasur radhėn ne.
    Sui generis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    469
    n'afganistan nuk ka as nafte as gaz... biles as ullinj e portokalle s'ka...

ne afganistan prodhohet 75% e opiumit te planetit.

(sa popull vari lesht jemi ne shqiptaret, perdite ne lajme)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga DINA Lexo Postimin
    Mora si shembull ne nje nga filmat e fundit "Taken"
    Ku ne epiqender ishin shqiptaret. Nuk e di ne keni pare akoma por do kerkoja nga te gjithe qe ta shikoni dhe pastaj te flisni.

Pse valle duhet pare gjithmone ana negative dhe jo ajo pozitive qe ne kemi. Pse edhe ne kinema te jemi epiqender e mafies dhe e poshterimit. Si nuk pashe nje artikull apo nje ngjarje e cila tregon se kush jemi ne ne te vertete.
    -Mendoj a jane te verteta keto qe ndodhin, eshte nje trellim apo skenar artistik.
    Valle ku duhet te bazohen keto ngjarje ne jane te verteta. Sepse edhe dhe nje shprehje aty ku ka zhurme nuk eshte pa gje.

Pak Info per Filmin Euro-Amerikan =Taken= Prodhuar ne Korrik 2008

Behet fjale per skllaverimin e femrave dhe prostitucionin qe shqiptaret kishin zaptuar tere Evropen dhe Francen.

Taken Preview

Film ishte realizuar shume mire nga Aktori i madh Liam Neeson

Kjo eshte nje problematikat shqiptare qe mbase jane dhe te verteta por te ekzagjeruara.

========================Me respekt Dina=================
    Dmth e ke fjalen per Markon nga Tropoja .
    Kete film e kam pa edhe une. Dhe ne fakt nuk ke asryeje pse te kritikojsh filmin.
    Duam neve ose nuk duam, prostitucioni ne europ sot eshte ne duart e shqiptareve dhe sovjetikeve ( pra Rus, Urkainas, etj etj ).
    Pra filmi na tregon tamam ashtu sic jemi, nese duhet te kritikojme ndonje duhet te fillojme nga vetja jote, e pastaj te perfundojme tek tjeter.
    Shkoni ne Rome , Milano, Torino etj etj, shikoni se cilat vajza jane duke shitur veten e tyre nen hijet e semaforit!!!
    Kush i detyron keto vajza te bejne kete pune?!! Tipat si "Marko" nga Tropoja.
    Andaj kisha thene qe pik se pari shoqeria shqiptare duhet te merret me kete element negativ personalisht duke i eliminuar me fis e me fare.
    Te mos lihet nje person gjalle nga keta tipa qe bejne trafikim femrash.

Nese arrijme te realizojeme kete qellim , ua garantoj qe ne filmat e holiwoodit kemi te paraqitemi si njerez qe luftojne kete fenomen.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  5. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •