Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Program chat-i nė rrjet

Doja te pysja per server Conference Room qe ta kisha me te qarte si ide per lidhjen e IP real.

Kam instaluar nje Conference Room ne PC time dhe funksionon rregullisht sic funksionone p.sh Albasoul Chat por shoh qe te tjeret me ane te IP time nuk lidhem, te them te drejten une nuk kam IP real "pasi ne Shqiperi nuk i japin ISP klienteve te tyre IP real por IP fallco" dhe do doja si mund ta bej qe te tjeret te jashtem qe jane ne Europe, Amerike dhe vende te tjera te lidhen ne chatin tim ConferenceRoom 2.1-SEC-win32-ws2; Serial number: TRIAL, ka ndonje program qe mund tme beje PC me ane te ISP time qe te tjeret mund te lidhen ne chatin tim?
    Theksoj nje dicka qe chati eshte instalu ne PC time dhe nuk eshte vendosur ne asnje shell apo dicka tjeter sic lidhen te tjeret por instaluar ne PC time dhe rrin ndezur si chat kur PC ime eshte ndezur.

Shpresoj qe mund tket ndonje dicka ose ndonje program qe mund tma lejoje pasi do me ndihmoje shume ne transferten e file qe kerkoj qe tmar dhe ne shume gjera te tjera.

i/e regjistruar Maska e kelcyra4ever
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Postime
    94
    po je me dial-up HARROJE

po je me DSL atehere eshte e mundshme .
    me 1 "fake" statik ip dhe me ca modifikime te portave te rooterit e je gati
    \m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Jo nuk jam me dial-up.

ehhh kjo o e bukura qe une skom IP reale i kom fallco dhe nuk mund te hyj dot ne rooter prandaj po kerkoj ndihmen e disa eksperteve

i/e regjistruar Maska e kelcyra4ever
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Postime
    94
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Jo nuk jam me dial-up.

ehhh kjo o e bukura qe une skom IP reale i kom fallco dhe nuk mund te hyj dot ne rooter prandaj po kerkoj ndihmen e disa eksperteve

po s'pate access ne rooter si do hapesh portat???

dmth ti kerkon te mesosh menyre te maresh access ne rooter pa lejen e administratorit te rooterit??
    \m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga kelcyra4ever Lexo Postimin
    po s'pate access ne rooter si do hapesh portat???

dmth ti kerkon te mesosh menyre te maresh access ne rooter pa lejen e administratorit te rooterit??
    po e kuptove tani ?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ooo bledo sa nuk me beson mua o vllai vetem mos te ardhca ne dures se do te ta pi gjithe rakine....nese ca po ndodh me rastin tend eshte kjo. Ti ke nje linje interneti qe ta jep nje kompani po ata ngaqe nuk kane mendere te blene ip qe tu japin gjithe perdoruesve te tyre perdorin proxy ip te mara falas edhe ju shperndajne ju nje linje interneti ne formen e LAN jo si dsl apo cable apo me the te thashe. Duke ditur kete konfigurim ti nuk ke nje router ne kontroll po ke nje tip fake modemi pa asnje router capability ti ke nje tip riperterites sinjali qe ti nuk e kontrollon dot vete. Ca ndodh tani kur une dua te lidhem me serverin tend te chatit paketat time godasin routerin e tyre ku proxy eshte I konfigurar por pasi kalojne routerin nuk dine me nga te shkojne se ka shume klienta ne ate rjet ne kete menyre paketa vdesin e me japin mua ping time out ose conection closed. Tani cfare mund te besh ti eshte shume e limituar ne sa ata te lejojne se une pashe vete konfigurimin e kompjuterit tend me remote duhet tu thuash atyre te lejijne packets through qe te te vine paketat ty ose te forwardin portat 6667-7000 ne ip tende. Gje qe ma mer mendja nuk do e bejne. Sa I perket te hysh ne routerat e tyre haroje se ata jam 99% I sigurte qe perdorin cisco eshte teorikisht e pa mundur. Per kete arsye te them ose ndro ISP ose good luck

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Sa I perket te hysh ne routerat e tyre haroje se ata jam 99% I sigurte qe perdorin cisco eshte teorikisht e pa mundur.
    *cough* shume siguri i shisni kesaj ciscos falas .

/me iken me vrap pa ndezur konflikte se rastesisht me ra rruga

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Po teorikisht o qoska teorikisht se praktikisht ashgje nuk eshte e sigurt
    N. H. Schwarzkopf

Administrator Maska e gen|us
    Anėtarėsuar
    21-03-2007
    Vendndodhja
    Poroj
    Postime
    272
    Pėrshėndetje,ju kisha lut nqs mundet me ma gjet serial qe te futen p.sh me shume usera TRIAL se nuk mundem me gjet....

ConferenceRoom 2.1-SEC-win32-ws2; Serial number:.

Ju flm per mirkuptimin!

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Mer UnrealIRCD e instaloi Services edhe je me regull
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sigurimi i kompjuterit
    Nga Force-Intruder nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-11-2011, 16:02
  2. Ėndrra ime, tė kem njė program timin nė FoxNews
    Nga brooklyn2007 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  3. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •