Doja te pysja per server Conference Room qe ta kisha me te qarte si ide per lidhjen e IP real.
Kam instaluar nje Conference Room ne PC time dhe funksionon rregullisht sic funksionone p.sh Albasoul Chat por shoh qe te tjeret me ane te IP time nuk lidhem, te them te drejten une nuk kam IP real "pasi ne Shqiperi nuk i japin ISP klienteve te tyre IP real por IP fallco" dhe do doja si mund ta bej qe te tjeret te jashtem qe jane ne Europe, Amerike dhe vende te tjera te lidhen ne chatin tim ConferenceRoom 2.1-SEC-win32-ws2; Serial number: TRIAL, ka ndonje program qe mund tme beje PC me ane te ISP time qe te tjeret mund te lidhen ne chatin tim?
Theksoj nje dicka qe chati eshte instalu ne PC time dhe nuk eshte vendosur ne asnje shell apo dicka tjeter sic lidhen te tjeret por instaluar ne PC time dhe rrin ndezur si chat kur PC ime eshte ndezur.
Shpresoj qe mund tket ndonje dicka ose ndonje program qe mund tma lejoje pasi do me ndihmoje shume ne transferten e file qe kerkoj qe tmar dhe ne shume gjera te tjera.
Krijoni Kontakt