Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    Persa i perket pamjes fizike, per mua si mashkull femra ideale duhet te varioje nga elegante mesatare deri ne paaak mbipeshe. Nuk dua as nje femer shume elegante qe te me keputet si fije makaroneje ne dore dhe as ndonje lope qe te jete per tu mjelur qumesht. Mesatare eshte perhere zgjidhja me e mire.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga LuleDielli Lexo Postimin
    Dakort jam me ty, nuk eshte normale te besh nje gje per te tjeret dhe tregon karakter te dobet. Por mosha e adoleshences sidomos eshte vete shume shume delikate, dhe keshtu qe nuk do mendojne ne ate menyre. Edhe nje here te vetme ta degjoje ajo nje fjale te pahijshme, do e ndikoje imagjino kur ajo ta degjoje ore e sekonde gjera te tilla dhe kjo ndodh shpesh kudo, jo vetem per mbipeshen por edhe per shume gjera te tjera. Per kete arsye thashe qe po degjuan keto gjera shpesh, atehere ato gjera do i futen ne koke femrave dhe zgjedhin rrugen e veshtire, behen obsesive.

Sa per kriteret, meshkujt jane ata qe bazohen me teper tek looks sesa vajzat. Ata nuk do i japin shancin nje femre ta njohin nese nuk ju pelqen paraqitja. Yes, that happens. lol
    Po mire, e pse duhet krejt bota e femrave te sillet rreth asaj cfare mendojne meshkujt, cka pelqejne meshkujt..Pihhh kjo seriozisht po me duket tru-vrasese. Po edhe meshkujt kane te metat e veta, per te cilat duhet te mesohen te jene te vetedijeshem dhe jo vetem femrat si trullajka ta marrin gjithmone rolin e "atyre qe kane per t'u zgjedhur". Edhe femra duhet ta kete te drejten te zgjedh...dhe te drejten per te zgjedhur dhe per te ndier kenaqesi me pamjen e vet, pavaresisht nga trendet e kohes.

Une mendoj se eshte sterngarkese psiqike nese gjithmone do te merziteshe se cfare do te pelqenin te tjeret tek ti. FEMRA (DHE MASHKULLI) DUHET TE JENE VETEVETJA! KJO I BEN ORIGJINAL DHE TE PELQYESHEM PARA TJEREVE! O paten o nuk paten ndonje pamje qe eshte ne trend.

Dhe, a ia vlen nje femer/mashkull te merzitet per dike qe sheh vetem pamjen e jashtme (look-un) te tij/saj? JO! Njerezit e tille e kane trurin sa te bubrrecit.

Edhe dikush tjeter e permendi me lart qe kane frike se mos ngelen pa burre dhe une prape do pyes a kane faj?
    Kur e lexova kete koment, jo vetem qe me vrau trurin, por u ofendova jo vetem si femer, por edhe si qenie njerezore....ncncncncncnc.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Dhe, a ia vlen nje femer/mashkull te merzitet per dike qe sheh vetem pamjen e jashtme (look-un) te tij/saj? JO! Njerezit e tille e kane trurin sa te bubrrecit.

Kur e lexova kete koment, jo vetem qe me vrau trurin, por u ofendova jo vetem si femer, por edhe si qenie njerezore....ncncncncncnc.
    Ky eshte realiteti i hidhur qe femrat mbipeshe e perjetojne cdo dite.Ty mos te duket cudi ,se ka plot femra qe refuzohen per raste martese qe kur marrin vesh se vajza eshte mbipeshe .Sigurisht qe ofendohemi .Pas lindjes se cunit shtova ca kile .Kur vajta ne Shqiperi nuk me vinte te dilja perjashta, me beso.Me acaronin fjalet e njerezve qe ndeshja rruges.E pamundur mos e vinte njeri ne dukje shtimin e disa kileve tek une.Nje stres i vertet.Nuk eshte puna vetem te burri apo i dashuri,por ndjehesh keq dhe nga shoqeria .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Per mua, kujdesi per peshen eshte njesoj si kujdesi per te mos u alkolizuar, droguar apo...Njeriu duhet te kete nen kontroll veten(ketu perjashto pasojat e ndonje semundjeje), te mos i jape trupit me teper se c'ka nevoje, poashtu s'duhet te jete dembel. Eshte rehat te hapesh frigon dhe te mbushesh stomakun me cfare te dale perpara, eshte rehat te ulesh prapanicen ne divan para TV-se dhe te konsumosh kohen pa levizur por jeta eshte me teper se kaq. Sfida e vertete qendron ne te krijuarin e nje disipline vetjake. Natyrisht qe do te te paragjykojne nese s'je ne gjendje te auto-disiplinohesh.

Personalisht jam bere kaq dhe s'kam qene kurre ne diete, s'kam evituar kurre ushqime te caktuara,kjo ngaqe ritmi im i jeteses me ofron mundesira per t'i djegur. Por sikur te mos kisha nje ritem te tille dhe nje metabolizem te shpejte, natyrisht qe do filloja te kisha kujdes.

Per LuleDiellin kjo: Predispozicioni gjenetik per mbi-peshe egziston veten tek nje nr. sh. i vogel njerezish. Ajo qe shume njerez ngaterrojne me predispozicion gjenetik, jane ne fakt veset e keqija te prinderve qe i trashigojne p.sh. nje nene qe gatuan keq dhe yndyrshem, nje baba qe pi alkol...dhe ne nje ambient te tille femija eshte si majmuni, do riprodhoje ate ambient dhe me vone ne jeten e tije. Pamja ka rendesi, terheqja fizike ne nje cift eshte shume e rendesishme, nuk shoh pse duhet te kompromentoj kete gje ne jeten time.

Citim Postuar mė parė nga LuleDielli Lexo Postimin
    Sa per kriteret, meshkujt jane ata qe bazohen me teper tek looks sesa vajzat. Ata nuk do i japin shancin nje femre ta njohin nese nuk ju pelqen paraqitja. Yes, that happens. lol Edhe dikush tjeter e permendi me lart qe kane frike se mos ngelen pa burre dhe une prape do pyes a kane faj
    Me thuaj nje arsye se pse une duhet te lodh veten te njoh nje njeri qe eshte mbipeshe dhe une s'jam, nderkohe qe mund te kem nje njeri me peshe normale qe me pershtatet? Per bamiresi? Nese x-njeri nuk vuan nga semundje fizike por eshte mbipeshe nga ndonje problem i tiji emocional, nga nje mungese aftesie per te organizuar jeten e tije atehere...s'ke si te mos paragjykohesh. Mund te jete njeri fantastik, se ve ne dyshim, por pamja ka rendesi, terheqja fizike ne nje cift ka rendesi. Nje balance mes pamjes fizike dhe karakterit, te pakten per mua, eshte e nevojshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 12-08-2008 mė 12:57
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Ky eshte realiteti i hidhur qe femrat mbipeshe e perjetojne cdo dite.Ty mos te duket cudi ,se ka plot femra qe refuzohen per raste martese qe kur marrin vesh se vajza eshte mbipeshe .Sigurisht qe ofendohemi .Pas lindjes se cunit shtova ca kile .Kur vajta ne Shqiperi nuk me vinte te dilja perjashta, me beso.Me acaronin fjalet e njerezve qe ndeshja rruges.E pamundur mos e vinte njeri ne dukje shtimin e disa kileve tek une.Nje stres i vertet.Nuk eshte puna vetem te burri apo i dashuri,por ndjehesh keq dhe nga shoqeria .

Dea, ti nuk me paske kuptuar. Mua me erdhi ofendim nga komenti se "femrat kane frike qe po ngelin pa burra, per shkak te peshes" apo keshtu ngjashem dicka. Kjo po i bie sikurse bota e femres sillet vetem rreth gjetjes se nje burri.

Une nuk jam kunder asaj qe njerezit te kene nje pamje elegante, apo si u pelqen atyre, por sinqerisht ai koment i mesiperm eshte ofendim per te dy gjinite. Nuk eshte cdo gje ne sa kg i ke, apo te pakten une nuk i vlersoj njerezit vetem nga pamja....ka edhe shume gjera tjera qe njeriun e bejne te duket komplet dhe interesant ; )

Dikush mund te kete pamje jashtezakonisht te mire, por ben "tup-tup" se eshte "i/e zbrazet" : )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 12-08-2008 mė 15:07

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    femna ideale per mu osht me gjoks te modh belin e hooooooooooolllll barkun pet fare vidhet e gjona komet e mushme ene te drejta. femnat me bark i kom vdekje

per mu ska ronsi sa pesho. kom pas i her i femen modele. me roba ishte mrekulli. i kshu nodo skishte gjo ma te shemtut. mu thy mdor hahahahahaha

i her tjeter kom pa njonen o none o none. tamom si me pelqete mu. mthot i dite e din ti sa peshoj un, njaty ke 150-160 lb i them. kur ka hyp motra npeshore 200lb. pranaj se ngrijsha un dot. po ishte o none o none llahtar fare. si nuk kishte as i pik barku. amo e bote telef palestren
    no glove no love

Citim Postuar mė parė nga TikTak Lexo Postimin
    femna ideale per mu osht me gjoks te modh belin e hooooooooooolllll barkun pet fare vidhet e gjona komet e mushme ene te drejta. femnat me bark i kom vdekje

per mu ska ronsi sa pesho. kom pas i her i femen modele. me roba ishte mrekulli. i kshu nodo skishte gjo ma te shemtut. mu thy mdor hahahahahaha

i her tjeter kom pa njonen o none o none. tamom si me pelqete mu. mthot i dite e din ti sa peshoj un, njaty ke 150-160 lb i them. kur ka hyp motra npeshore 200lb. pranaj se ngrijsha un dot. po ishte o none o none llahtar fare. si nuk kishte as i pik barku. amo e bote telef palestren
    Ho pra mo, fol ne ti qe t'morrin vesh kta ktu si duhet me qon ferma me qon ashike ideale

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Persa i perket pamjes fizike, per mua si mashkull femra ideale duhet te varioje nga elegante mesatare deri ne paaak mbipeshe. Nuk dua as nje femer shume elegante qe te me keputet si fije makaroneje ne dore dhe as ndonje lope qe te jete per tu mjelur qumesht. Mesatare eshte perhere zgjidhja me e mire.
    Mire e ke ti , me mesataren fiton gjithmone (lol)

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mire e ke ti , me mesataren fiton gjithmone (lol)
    Po pra, perhere ne mes duhet te synojne meshkujt

P.S. Ti je ai apo ajo ne avatar?!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Po pra, perhere ne mes duhet te synojne meshkujt

P.S. Ti je ai apo ajo ne avatar?!

Po ti je "ai" ne avatar ? lool

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 30-11-2009, 05:18
  2. Islami Nė Trojet Iliro-shqiptare Gjatė Shekujve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  3. SPIRITUALITETI: Kapitulli VII - Sėmundja, vuajtja dhe vdekja
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 02:05
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Malarja, sėmundja fantazėm e shekullit 21!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2004, 22:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •