Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Dashuria me shikim të parë!

Por ja qe paska edhe dashuri me shikim te pare.....
    Ekzistoka me te vertete....te vjen aty kur nuk e pret...kur nuk e merr vesh sesi te bie ne koke dhe te trullos mendimet...
    Ti ke vite qe jeton me nje partner dhe papritur sheh dike me te cilin dashurohesh me shikim te pare dhe kupton se ky i fundit paska qene personi i vertete i jetes tende. Ne kete rast e humbet teresisht kontrollin e situates dhe je gati ta ndjekesh edhe deri ne fund te botes ose deri ne hotelin, ku ai/ajo te le takimin....
    E nese nuk je dakord per kete ndjenje, qe sapo te ka lindur, ky zjarr ka per t'u shuar menjehere, te jesh i/e sigurt!
    Ama, nese vertet bindesh se eshte dashuria e jetes suaj, mos u kthe me mbrapa, edhe pse jeni me partnerin tuaj real, i cili nuk eshte ai i duhuri per ju....Nuk duhet ta tradhetosh por ti flasesh dhe te largohesh...te shohesh lumturine...
    Dhe kjo per shkakun se njerezimi eshte gjithmone ne kerkim te nje lumturie egoiste ...

Si do vepronit ne kete rast?
    Do merrnit kohen e duhur,apo do u hidhnit ne krahet e dashurise se re,duke harruar dhe i bere dem asaj te vjetres?!
    A mendoni qe jemi qenie egoiste ne dashuri,ashtu siç jemi ne çdo fushe te jetes?!
    A keni dashuruar me shikim te pare?
    "Carpe Diem"

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Se besoj se mund te ekzistoje dashuri me shikim te pare, ajo eshte thjesht nje terheqje fizike e momentit! S'mund te mendosh qe je dashuruar me nje person sapo e shef, pa njohur tipin e tij, mentalitetin, gjerat qe i pelqejne dhe si pelqejne e shume te tjera!
    Njihesh me dike dhe te duhet kohe para se te kuptosh qe e do ate njeri, keshtu qe personalisht s'besoj ne kete lloj dashurie sepse nuk eshte dashuri thjesht nje terheqje dhe asgje me shume!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Dashnia me e fuqishme esht ajo kur ndodhe ne shikim te Pare. Vetem duhet te jet e dyanshme...

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ekziston dhe eshte me pasionantja por natyrisht nuk jeton gjate.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Pse sthoni ju...qeka dashni me kohe te limitume..! Per mu s`existo...mund te jete fiksim ...terheqje a ku di une...po si ve dot emrin e dashurise..!
    * Im a Slow Walker...But i Never Walk BaCk *

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Por ja qe paska edhe dashuri me shikim te pare.....
    Ekzistoka me te vertete....
    A keni dashuruar me shikim te pare?
    Po une ne fillim shiqimin e par ja ipsha kafes , dikur nji dit me vend te shiqoja kafen e shiqova nji bukurosh tash nuk du mu kafe ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ekziston dhe eshte e bukur.me te degjuar i kam keto se personalisht njiheshim por nuk ekzistonin ndjenjat,me vone............

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Po une ne fillim shiqimin e par ja ipsha kafes , dikur nji dit me vend te shiqoja kafen e shiqova nji bukurosh tash nuk du mu kafe ....
    Dorontina ka qene "coup de foudre" jo dashuri!
    Ndodh kjo pikerisht si fillim dhe pastaj vjen dashuria.Nje gje e tille eshte e rralle,por sa e forte eshte kur e provon.

Ps....Dori here tjeter mos u mjafto me shikim.Shprehi ndjenjat..

Respekte
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi Lexo Postimin
    Pse sthoni ju...qeka dashni me kohe te limitume..! Per mu s`existo...mund te jete fiksim ...terheqje a ku di une...po si ve dot emrin e dashurise..!
    Fiksim,terheqje......qe kthehen ne pasion dhe dashuri Llaci!
    Eshte fillimi ose lindja e nje dashurie.
    Mbase nje dite do te trokasi dhe ty ne dere.
    Ta uroj te jete e paster,e sinqerte dhe pa vuajtje.
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga SeveN Lexo Postimin
    Se besoj se mund te ekzistoje dashuri me shikim te pare, ajo eshte thjesht nje terheqje fizike e momentit! S'mund te mendosh qe je dashuruar me nje person sapo e shef, pa njohur tipin e tij, mentalitetin, gjerat qe i pelqejne dhe si pelqejne e shume te tjera!
    Njihesh me dike dhe te duhet kohe para se te kuptosh qe e do ate njeri, keshtu qe personalisht s'besoj ne kete lloj dashurie sepse nuk eshte dashuri thjesht nje terheqje dhe asgje me shume!
    Seven.....

Ka njerez qe rrine bashke shume vite dhe ne ndarje kuptojne se ne te vertete nuk jane njohur kurre!
    Gabimi i njerezimit eshte se dashuron qorrazi ndonjehere dhe nuk i shikon te metat e tjetrit/tjetres...
    Por po nuk gabuam nuk kemi si te kuptojme ndjenjen,vleren e dashurise dhe dashurine e vertete.
    Dashuria me shikim te pare eshte me e bukura dhe me e fuqishmja.

Respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ekziston dashuria në shikim të parë?
    Nga juliana^ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 246
    Postimi i Fundit: 14-01-2008, 08:39
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •