Une fal dike qe me ofendon, qe me shtyn pa dashje etj etj, po jo tradhetine qe behet me vetedije... qofte ajo tradheti fizike, shpirterore apo ndjenjash s'me intereson. E justifikoj dhe e fal tradhetine per aq kohe sa nuk e kam marre vesh... nese e marr vesh s'i ka shancet te me shohi me jo te kthehet prape me mua. Une nje jete kam dhe s'kam ndermend ta ēoj dem duke e jetuar me dike qe s'me respekton e s'me vlereson, s'mbaj njeri me zor...
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Une nuk do e fal,nuk do e lej te justifikohet,dhe po qe do hakmerresha![]()
Po ti bente edhe gruaja juaj keto avantura jashtmartesore,cka do beje? edhe diqka:Po te ishte gruaja juaj lulja me e kendshme,ato momente qe ja keni kushtuar avanturave me femra tjera,do ja kushtonit gruas tuaj,dhe po ta donit aq shume,do ju dhimbsej koha per te humbur kot,dhe do doje cdo moment tja kushtoje asaj. Cdo gje lind,jetohet dhe vdes ne kohen e vet,edhe avanturat e kane nje faze te jetes qe kalohen,dhe behen monotone,dhe eshte absurde qe nje njeri i martuar ti bej keto gjera,njerzit e tille ta shpifin,me fal qe ta them aq hapur,une e tille jam,e them mendimin tim,Naten e mire.
A justifikohet dhe a falet tradhėtia?!
Ka plasaritje,,,,thojne,edhe nga ajo krijohet hapesira e me pas lind ajo pyetja!!
''Pse s'ka dashuri te perjetshme,,???
Eshte e madhe ajo e ndjesise,por shume me e madhe ajo e te ushqyerit!!
Ska as falje,as justifikim.
Gjithmone ne nje cift, partnerja dashuron me shume se partneri ose e anasjellta, Nqs tradheton partneri, partnerja edhe mund ta fale edhe ta percjelle ate veprim. Nese eshte e kunderta ateherte partnerit aq shkas i eshte dashur per ti dhene fund lidhjes dhe per te vazhduar perpara, pas pak kohesh pastaj, nderron mendja. hhahaha
Dashuria e perjetshme egziston, vecse nuk zgjat per shume kohe![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Varet kush kapet.
Moderator, e di vet ti...
Krijoni Kontakt