Close
Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 371
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga wittstar Lexo Postimin
    Une kam vajtur disa here me femra te tjera gjate fejeses dhe gjate marteses,por asnjehere nuk e kam tradhtuar gruan time shpirterisht,e asnjehere nuk kam patur ndonje ndjenje se gjoja po e tradhtoj te fejuaren,gruan time.Gjate gjithe jetes time,qe kur e kam njohur ajo ka qene dhe eshte perhere lulja me e kendshme e me e dashur ne jeten time.

Une kurre nuk jam penduar per aventura jashte martesore,sepse ato gjithmone,nder te tjera,
    me kane ndihmuar te respektoj me teper gruan time,te vleresoj dliresine e saj ne mendime,
    virtutet e saj te tjera dhe dashurine e saj per mua!!!
    Qe prej dy dekadash jam bere burre shembullor jo sepse kam ndryshuar mendime por sepse gati njezet vjet me pare kuptova se ketu jam i rrethuar nga armiqte e mi e te kombit tim,dhe nuk ma ka qefi e nuk i lejoj vetes te shkoj me grate e motrat e armiqve te mi monstruoz!!!

Po Gruaja c'fare duhet te mendoj per ty.Jam e bindur qe po i mesoi aventuarat e tua do humbi respektin dhe dashurin per ty...
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une kam vajtur disa here me femra te tjera gjate fejeses dhe gjate marteses,por asnjehere nuk e kam tradhtuar gruan time shpirterisht,e asnjehere nuk kam patur ndonje ndjenje se gjoja po e tradhtoj te fejuaren,gruan time.Gjate gjithe jetes time,qe kur e kam njohur ajo ka qene dhe eshte perhere lulja me e kendshme e me e dashur ne jeten time.

Une kurre nuk jam penduar per aventura jashte martesore,sepse ato eksperienca pervec vleres dhe kenaqesise se tyre ne vetvete,gjithmone,
    me kane ndihmuar te respektoj me teper gruan time,te vleresoj dliresine e saj ne mendime,
    Qe prej dy dekadash jam bere burre shembullor jo sepse kam ndryshuar mendime por sepse gati njezet vjet me pare kuptova se ketu jam i rrethuar nga armiqte e mi e te kombit tim,dhe nuk ma ka qefi e nuk i lejoj vetes te shkoj me grate e motrat e armiqve te mi,pasi une e perceptoj raportin me nje femer ekskluzivisht si nje gjest paqeje,i mundshem vetem me femra te tribuse time,ose te tribuve te tjera jo armiq ndaj meje apo ndaj kombit tim!!!
    Nuk ka rendesi nese i quan ti tradheti apo jo, por a i quan gruaja. A ja ke treguar? Se mos pendohesh kur ti marri vesh ajo.
    Feelings change - memories don't.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Une fal dike qe me ofendon, qe me shtyn pa dashje etj etj, po jo tradhetine qe behet me vetedije... qofte ajo tradheti fizike, shpirterore apo ndjenjash s'me intereson. E justifikoj dhe e fal tradhetine per aq kohe sa nuk e kam marre vesh... nese e marr vesh s'i ka shancet te me shohi me jo te kthehet prape me mua. Une nje jete kam dhe s'kam ndermend ta ēoj dem duke e jetuar me dike qe s'me respekton e s'me vlereson, s'mbaj njeri me zor...
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    Ka shume lloj tradhetish,por asnjera nuk justifikohet.Tradhetia me e rende,eshte ajo qe behet kur gjithcka ka mbaruar dhe personi qe tradheton,e mban lidhjen ose me mire martesen,vetem per interes.Qofte nga moshumbja e ndonje pasurie,qofte edhe per arsye te tjera.Ata njerez,per mua jane te peshtire.
    Ky eshte perkufizim apo pyetje retorike ?! - Se nga cilado ane qe ta marresh sakte ja ke vene emrin vetes.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58
    Une nuk do e fal,nuk do e lej te justifikohet,dhe po qe do hakmerresha

i/e regjistruar Maska e Sea Melody
    Anėtarėsuar
    14-08-2011
    Vendndodhja
    Ne boten time
    Postime
    58

Une kurre nuk jam penduar per aventura jashte martesore,sepse ato eksperienca pervec vleres dhe kenaqesise se tyre ne vetvete,gjithmone,
    Qe prej dy dekadash jam bere burre shembullor jo sepse kam ndryshuar mendime por sepse gati njezet vjet me pare kuptova se ketu jam i rrethuar nga armiqte e mi e te kombit tim,dhe nuk ma ka qefi e nuk i lejoj vetes te shkoj me grate e motrat e armiqve te mi,pasi une e perceptoj raportin me nje femer ekskluzivisht si nje gjest paqeje,i mundshem vetem me femra te tribuse time,ose te tribuve te tjera jo armiq ndaj meje apo ndaj kombit tim!!!
    Po ti bente edhe gruaja juaj keto avantura jashtmartesore,cka do beje? edhe diqka:Po te ishte gruaja juaj lulja me e kendshme,ato momente qe ja keni kushtuar avanturave me femra tjera,do ja kushtonit gruas tuaj,dhe po ta donit aq shume,do ju dhimbsej koha per te humbur kot,dhe do doje cdo moment tja kushtoje asaj. Cdo gje lind,jetohet dhe vdes ne kohen e vet,edhe avanturat e kane nje faze te jetes qe kalohen,dhe behen monotone,dhe eshte absurde qe nje njeri i martuar ti bej keto gjera,njerzit e tille ta shpifin,me fal qe ta them aq hapur,une e tille jam,e them mendimin tim,Naten e mire.

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Une nese do tradhetoja, nuk do doja te ma falte.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    A justifikohet dhe a falet tradhėtia?!

Ka plasaritje,,,,thojne,edhe nga ajo krijohet hapesira e me pas lind ajo pyetja!!

''Pse s'ka dashuri te perjetshme,,???
    Eshte e madhe ajo e ndjesise,por shume me e madhe ajo e te ushqyerit!!

Ska as falje,as justifikim.

Gjithmone ne nje cift, partnerja dashuron me shume se partneri ose e anasjellta, Nqs tradheton partneri, partnerja edhe mund ta fale edhe ta percjelle ate veprim. Nese eshte e kunderta ateherte partnerit aq shkas i eshte dashur per ti dhene fund lidhjes dhe per te vazhduar perpara, pas pak kohesh pastaj, nderron mendja. hhahaha

Dashuria e perjetshme egziston, vecse nuk zgjat per shume kohe
    She's the morphine queen of my vaccine.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Varet kush kapet.
    Moderator, e di vet ti...

Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Tradhėtia
    Nga ChuChu nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2007, 21:35
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •