Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 100
    njerez te keq ka kudo
    por vendi jot do ngelet gjithmone i shtrenjte
    edhe pse qenke fycke fare ti e shkrete
    Im so crazy in love

Postuar mė parė nga Riandra
    ,. Shqiperia me futi shkelmin edhe me nxorri jashte, me injoroi, cfare pershtypjesh kam per ate vend une per ato njerez ?? [/B]
    Quditem me ca fjali ketu ne forum
    Shqiperia te futi shkelmin...
    Shqiperia apo pseudoshqiptaret ?

Oh moj Shqiperi e mjera Shqiperi
    Kush te ka qit me kry ne hi
    Ti ke pas qen nje Zoje e rend
    Burrat e dheut te thirrshin nene.

Keto vargje jan te shkruar shume para se Rianda te shef BM por kete Rilindasit kur nuk kan fy mbi Token Nene edhe pse ata kishin pasoshat e ati shteti,pasuri.
    E ata te gjoret kush i largoj po te njejtin ata qe po e largojn trurin Shqiptare nga trojet etnike.
    Ndryshimi ne mes Rilindasve edhe neve eshte se ATA punua per KOMB e ne punojm per nje epsh.

Mire mbeteshi
    Mjellma

THANK _YOU
    MJELLMA
    Im so crazy in love

Zog Shqiponje Maska e Iceberg
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Larg Atdheut
    Postime
    212
    A e dini qe pershendetjet shqiptare jane nder pershendetjet me te bukura dhe me kuptimplote ne bote?

Tungjatjeta!!!!....tu zgjat'te jeta
    Faleminderit!!!!....I falem nderit Tuaj

Studiuesit e huaj me ne ze te linguistikes jane magjepsur nga kuptimi i ketyre fjaleve.
    ASNJE fjale dhe pershendetje nuk me ben te ndihem me mire se sa kur them keta fjale kaq te EMBLA shqipe.
    Pershendetje
    Iceberg
    Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale

i/e regjistruar Maska e per_qef
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    parajse
    Postime
    19
    Pershendetje !
    Ne ralle te pare me behet qejfi dhe doja t'ju falenderoja qe keni marre pjese ne kete diskutim. Ne veēanti Ilden.
    Gjthashtu doja tju kujtoja qe ajo qe po ju thosha u vertetua me Riandra-n. Siē e shihni ka dhe njerez qe pesimizmi i ka zene syte dhe nuk dine se ē'thone.
    Ketu behet llaf per te ruajtur kombesine,nderin dhe kulturen tone.
    Nese ti Riandra nuk e kupton une s'kam ēa te te bej.
    Sa per djeni mua me eshte dhene rasti per biresim por , nuk pranova pasi nuk doja te ndryshoja mbiemrin, i cili ishte nje nga kushtet kryesore. Qe dikush te me biresonte une duhej automatikisht te merrja mbiemrin e tij. Mirepo mbiemri eshte pjese e identitetit tim. Dhe une nuk mund te pranoj ta ndroj ate. E njejta gje ndodh edhe me kombesine. Une mund te pranoj ti kem te dyja por jo te hedh poshte ate shqiptaren per disa favore qe ne te ardhmen nuk do te ekzistojne.
    Ndoshta ti Riandra ndryshon mbiemrin , mohon baben etj, etj, per te fituar ato te drejta qe s'i kane te gjithe shqiptaret , por une jo. Dhe kjo eshte diferenca e madhe mes nesh.
    Dua te te them pa te ofenduar qe tipat si ti jane shqiptaret e shtirur. Keshtu i quajme shpesh ne ketu ne itali.

Me respekt per_qef!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga per_qef : 17-12-2002 mė 18:43

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Une ju kisha lutur qe te qetesoheshit ngapak dhe te mirreshit me temen ne fjale, e jo me operatore "gangstere" (kjo fjali nuk i takon fare ketij Forumi) apo me patriotizem.

Per vete shqiptar jam!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    14
    Secili flet nga ndonje cep i Europes, edhe flisni me pasion per Shqiperine. Ikni mer ne shqiperi o PATRIOTA rruga eshte e lire ikni e pra ne SHQIPERI pse rrini e punoni e studioni ne perendim . Hani buken e perendimit, edhe hudhni vickla . Une nuk thash qe sme ka mare malli per vendin ku u linda edhe u rrita(shtepine time). Thashe si atdhe vari qesen,,, merrni vesh o popull, varini qesen, ose me sakte ja keni varur te tere. Me flisni per patriotizma nga dheu ihuaj. KULMI IRONISE, po keto budalliqe kane lindur edhe kultivohen vetem nga njerez te "pabese", edhe qe te vrasin prapa shpine sikurse jane shqiptaret.
    me nderime te terve, emigranteve.

ALB4EVER
    Anėtarėsuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    83
    o riandra, po se mi, pse menon ti ashu, ene ne t'ja varim venin ton. un per vete s'ika pse m'qiti atdheu me zor. mu dha munsia per t'ardh ktu ene e shfrytzova. po pse, pastaj ta shaj venin tim un.pastaj veni ndihmohet edhe prej jashte, se gjysma e patrioteve shqiptare kurbetlinj kan qen. vec i gje m'thuj, pse vish n'ket forum kur se do venin tat

[te jemi me te kujdesshem me fjalorin qe e perdorim - StarCraft]
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AsgjėSikurDielli : 17-12-2002 mė 19:58
    baby if u give 2 me
    i'll give it 2 u
    i know what u wan

OpTiMuS Maska e DENIS
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Ne Toke.
    Postime
    191

Question Njė Sqyrim i vockel

Njė Sqyrim i vockel per ju vllezer se po thojshi qe Operatoret te kan ber kick/ban se ke pyetur se cfar esht ky "Shqiptar" apo Grek apo Serb, te dish njė gjė nė Rradhe te pare sa i Perket chatit te Sqyroj une se jam une Operator. Rregulli i chatit ėshtė Qe ti Pshb apo njė tjeter slejohet te Perdorish Nickname Banal, sepse ke qef ti te vendosesh Nickun Kinezi apo Gjermani apo Amerikoni, Stafit Nuk i intereson po njė Nė Main Nuk Lejohen Gjuhe te Huaja pra.... Pse e ka ven aij Nickun Tironco_Greg as nje Pemges Kujt Si ben aij sesht i lejuar te flas ne mian Nė Gjihe te Huaja por.... Te vendoset Nick Jo banal! le te vendosin si te duan Nice tjeter Kshu qė Nqse ju keni Ndo Njė Ankese Ndaj Stafit #Shqiperia Mund te beni Ankesen Ne Nenforumi Dhoma #Shqiperia Ankesat tuaj Ndaj Stafit dhe ne do e marim parasysh sa me shpejt punen tuaj..... Flm per mirkuptimin.....

me respekt Denisi
    FEJA E SHQYPTARIT? 'SHQYPTARIA'

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    per qef, po te lexoj per qejf

ti riandra - rri n'andrra se je e zhdukur fare ne ferr me lule

ata qe ia kthejne shpinen e zemren atdheut - as qe i duhen fare!

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  2. Berisha: "Do t'u njohim shtetėsinė greke minoritetit"
    Nga honzik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 11-09-2005, 11:26
  3. Minoritetet dhe te drejtat e tyre.
    Nga Enri nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2003, 11:39
  4. Minoritetet dhe tė drejtat e tyre
    Nga shendelli nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-05-2003, 07:55
  5. Anekdota me e forte nder kombesi te ndryshme
    Nga glaukus 001 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 00:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •