Me mire secili te veten e keshtu cdo gje eshte ok (mendimi im ky)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Mendoj se nje mashkull,kur i pelqen nje femer dhe duhet ta joshi qe ajo te terhiqet nga ai,duhet te investoj per kete gje(mos me keqkuptoni ,jo ta blej,ta pagoj)
Nuk ka burre ne bote qe kur i ka pelqyer nje femer nuk e ka bere ,format jane te ndryshme .nje darke e paguar ,nje pune e mbaruer etj etj.
Burrat dhe grate kane diferenca ndermjet tyre psikologjike dhe kulturore .
Nje grua eshte e terhequr nga sjellje tipike mashkullore,siç jane forca ,domini,aftesia per te mbrojtur dhe udhehequr,sensin e aventures ,te argetimit,fantazis etj.
Sot kohet kane ndryshuar ,punojne te dy ,natyrisht qe mund te paguajne te dy ,po jo qe diten e pare .Ai qe e ben kete per mua eshte mashkull legen,çfare sigurie te jep ai si person.
Mashkulli duhet te kete personalitet dhe karakter.ketu e kam fjalen per meshkuj te vertete jo per manipulator.
Te dashur meshkuj se ju intereson nje femer investoni per te ,eshte me mire se te investoni ne burse ha ha ha
Eshte normale qe deri ne momenrin qe nuk kane perfituar asgje akoma te paguajne meshkujt
Do te investoja per nje nje femer nese do isha i sigurt qe do te merja mbrapsht ne fund te gjitha investimet bashke me % e fitimit.
me ju then te drejten kur kam qen ne fazen tu e njoft burrin qe kam sonte paguante vetem ai po jo se i thoja une ose nuk doja po ai e kishte si nji gje normale qe paguante se u conte gjithmon vet shkonte paguante pa then gje...une gjithmon kam pas lek me vete kur jemi takuar qe te paguja dhe une po nuk me lente nuk kam se cfare ti beja....kurse sonte aman nji xhep jemi tani si paguajti ai ose une njisoje esht!
por mua nuk me pelqen te paguaj vetem mashkulli nuk jam nga ato femra qe e mendojn te paguaj vetem ai as nji her jo!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Më ka ndodhur të paguaj edhe unë.
Kam bërë sikur po iki në tualet,edhe kam paguar pa më parë ai.
Mi ka bërë namet,por tani kur kemi leka kemi leka :P.
Krijoni Kontakt