Close

Rezultati i Sondazhit: Ca mendoni per kete menyre te foluri?

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Shume gje e mire... eshte "cool"!

12 30.77%
  • Komplet kot... duket gay!

27 69.23%
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    po i perdore me persona imagjinar ska problem

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Meqe jemi ne teme, po perfitoj nga rasti ti them njeriut tim te zemres qe e puē folt fare,
    muaq vogelushe.
    xfiles rri se do dalesh me semundje mendore sipas ketyre

F-I,

E di qe ti nuk e duron dot kete lloj te foluri se e ke nga xhelozia qe thjesht nuk di ta flasesh se fyi nuk eshte e lehte por eshte talent.

Megjithese nuk te imagjinoj dot ty une te thuash:

Te kam cummmmmm cummmmmm xhan
    Te kam xemel, spilt, yvvvvvv
    Xhan xhan baby muve
    S'te dua faleeeeee faleeeeee etj...etj......etj

E di qe kushedi sa te ka vajtur tensioni tani, je skuqur ne fytyre, po te rreh ai damari ne balle, je gati te ma kepusesh me ndonje plumb, po s'ka gje se do te bien nervat. LOL

Seriozisht tani, ate gjuhe e perdorim me ata njerez qe kemi ne zemer dhe s'ka asgje te keqe qe te perkedhelesh, si per femrat dhe meshkujt kjo. Ta besh kete me njerez te huaj, sidomos meshkujt, mendoj se mund te kene ca probleme po s'ka gje, gjera qe rregullohen. Njerez si F-I psh edhe nje femije 1 vjec u flasin sikur jane ne ushtri: yes sir, whatever you say sir. lol (j/k)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 17-07-2008 mė 19:57

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    xfiles rri se do dalesh me semundje mendore sipas ketyre
    e mora parasysh rrezikun .
    Seriozisht, nuk shoh pse mes dy njerzve qe jane te afert te mos perdoren fjale perkedhelese, mjafton te mos perdoren vend e pa vend dhe me kedo.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    @ Konsolid
    LoL... i vetmi qe ke fol tamam... ftyre e pame ti

@ xfiles LMAO puc puc ... kot me pyt mban kapuc?

Citim Postuar mė parė nga DeAdA
    F-I,

E di qe ti nuk e duron dot kete lloj te foluri se e ke nga xhelozia qe thjesht nuk di ta flasesh se fyi nuk eshte e lehte por eshte talent.
    E di sa xheloz qe jam be? Sidomos per ata qe flasin ashtu... Me zbulove publikisht.
    Me lejo ti them gjithe meshkujve qe e kam thjesht nga zilia...

Citim Postuar mė parė nga DeAdA
    Seriozisht tani, ate gjuhe e perdorim me ata njerez qe kemi ne zemer dhe s'ka asgje te keqe qe te perkedhelesh, si per femrat dhe meshkujt kjo. Ta besh kete me njerez te huaj, sidomos meshkujt, mendoj se mund te kene ca probleme po s'ka gje, gjera qe rregullohen. Njerez si F-I psh edhe nje femije 1 vjec u flasin sikur jane ne ushtri: yes sir, whatever you say sir. lol (j/k)
    Seriozisht tani... Keshtu i flet ti atyre qe ke ne zemer? Lumsi ti dhe ata qe jane aty? Shpresoj te ndani te njejten frekuence komunikimi dhe te perkedheleni sa me shume.
    Njerez si une nga ca shikoj deri tani nga rezultatet ketu jane shumica. Po hej jam i sigurt qe ketu ka me shume nga ata puc yvin e logel folt folt... keshtu
    Call for backup... call broken arrow...F-I over & out!

Ju puc folt te gjithe... a.....holes!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nuk e di tani kot t'ju pyes njehere sa per te marre mendim...
    Kam vene re qe ka nga ata qe flasin sikur jane akoma 5 vjec...

"yvin e muve e puc folt.... "
    "kam cum xhan bebin e logel..."

Ku di une se cfare se me ngrihen nervat vetem duke vra mendjen si ti shkruaj.
    Tani kur e thote ndonje femer hajde se po e kuptoj, sepse... nejse (pa koment), po kur e thone meshkujt ca kuptimi ka dreqi ta haje.
    Me eshte duk gjithmone si sindrome "down". As perkedheli nuk mund te quhet dreqi ta haje...

Ju per vete flisni keshtu? Ca ju shtyn?

P.S. - Perjashtohen chatistat profesioniste nga subjekti i temes perderisa nje pjese mund ti duket komplet normale kjo lloj menyre te foluri, rrjedhimisht tema e pakuptimte. Flm.
    Ta jap un nje shpjegim.
    Ata meshkuj qe flasin kshu jan komplet pushta, duan tu bejn qejfin atyre femrave te llastuara ...

Me pak fjale eshte nje menyre shume e shemtuar te foluri. Duke pasur parasysh qe pas disa nickeve fshihen femra dhe meshkuj mbi 25 vjec.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ta jap un nje shpjegim.
    Ata meshkuj qe flasin kshu jan komplet pushta, duan tu bejn qejfin atyre femrave te llastuara ...

Me pak fjale eshte nje menyre shume e shemtuar te foluri. Duke pasur parasysh qe pas disa nickeve fshihen femra dhe meshkuj mbi 25 vjec.

Hahahahahah... ti plako dukesh i mrencem ne ket muhabet. Dmth dike pa fliske
    Megjithate ti quash pushta eshe cik e rende.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    leshi leshi !!! te gjitha shkruajne ketu kshu yvi muve puci puci rrapatuci !!! se andej live flasin mire po e !!! kot bejne te gjithe hajde shnet !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Per femrat e llastuara. hahah Nuk e dija qe meshkujt do venin aq larg tua benin qejfin dhe femrave. Oops, I take that back.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs e ben me njerin e duhur, me duket e embel . Gjithmone pa ekzagjeruar.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Mua dhe kur me thone 'picirruke' me acarrohen nervat pale te ma bejne xogu, cpilti, yvi, etj. Madje dhe nja 5 mesazhe qe ke kane ardhur ne kete forme personat dergues i kam futur tek lista e injorimit. Sikur jemi ne kopesht. Bu, acarim total..
    Angie, ajo xh-ja sikur te jep pershtypjen e "picirrukes", prandaj te quajne ashtu ne forum mesa duket Ketu ndoshta ndikon dhe nje anetar tjeter me dy "xh" ne nick
    Aq me keq, ti ve dhe foto vogelushesh, lol. Merr shembull nga ca ketu, vetem bjonde shalegjata vene ne foto!

Une per vete nuk honeps dot ata qe perdorin "lepurush/lepuluē" ne cilindo lloj konteksti!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 18-07-2008 mė 14:21
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Austriaket shpallin Konkursin per Dramen Shqipe “Tė flasim mbi kufijtė”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 20:48
  2. Kur ishim te vegjel, na mernin per dore.........
    Nga LediAA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-07-2007, 19:41
  3. A mendoni se ne per prinderit mbetemi gjithmone te vegjel?
    Nga INDRITI nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 04:56
  4. Te flasim shqip
    Nga permetari nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 16-06-2003, 13:53
  5. Ejani kuvendore, e flasim letersi popullore...
    Nga illiriani nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-04-2003, 22:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •