Juria nuk korruptohet lol
Poshte korrupsioni, pse ca edukate duhet ti japim te tjereve qe e lexojne?hahahhahhahahha
Flasim ne MP alda.hihih
Juria nuk korruptohet lol
Poshte korrupsioni, pse ca edukate duhet ti japim te tjereve qe e lexojne?hahahhahhahahha
Flasim ne MP alda.hihih
Ktu ka tradheti burra.suada me me tha ne mp qe jurin e menaxhoj une e me kerkoi 5000£ paradhenie dhe te shohim tha mos behet gje po shume e veshtire eshte po nuk e rifreskove shumen.
Si thoni ta shes lopen me gjithe viē?![]()
uaaaaaaaa po maji ca gjona per vete mi!!
ma nxorre bojen fare lol
Ah se harrova dhe mos thoni filani do fitonte mis buzeqeshja mis eleganca apo mis floku a ku ta di un, ktu behet fjal per miss bukuria(qe do te thot ai person nga te gjitha anet ju duket me i bukri) perndryshe smeren parasysh votat.
Faleminderit per mirekuptimin
Un kam votuar klajdi dr
tani votoj Loti
per gocat me von
Ne baze te cfare kriteresh duhet bere ky vleresim?
Une mendoj se fillimisht duhen te percaktohen keto kritere me pas te mendojme nga nje liste per secilen pale, mashkullore apo femerore.
s`ka kritere hic.
ti kur ke fol me ndonjerin/ren e imagjinon se si mund te jet ne baze te postimeve qe ben, ndoshta i ke dhe msn dhe e ke par dhe e njeh me mir, ndoshta e njeh ne realitet,kshuqe jep mendimin kush eshte me i bukuri ne pergjithsi(si nga ana shpirterore fizike etj, dmth te gjitha te mbledhura bashke.
Krijoni Kontakt