Close
Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 170
    AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    kartoni i verdhe..
    takohen dy shoke rastesisht ne rruge, kishin pa e pare njeri tjetrin 15 vjete dhe thane ta festonin ate nate.. u ulen ne nje lokal, hengren dhe pine mire e bukur dhe kur po largoheshin vendosen te flinin tek shtepia e njerit prej tyre... vajten afer shtepise dhe hapat e tyre i degjon gruaja, dhe filloi ajo te bertiste...
    - ske turp qe pi gjthe naten,harron qe ke familje, ke femije, ke grua etj...
    aty del dhe vjera e tij filloi dhe ajo te njejtat.... u be ky nuk donte veten..
    - hajde veme fleme nga shtepia ime sot -i thote shoku
    - jo -thote ky ketu do fleme sot...
    - opo hajde veme andej sot, vijme e flejme neser ketu- i thote shoku perseri.
    epo ja mbushi mendjen dhe u nisen per tek shtepia e tjetrit... duke u futur ne pallat i degjon gruaja e ketit tjetrit, hap deren dhe thote.
    - te keqen e burrit, erdhe zemra ime,.. te shtroj per te ngrene do lahesh apo do flesh...
    ne muhabet e siper del dhe vjera e tij dhe thote..
    - te keqen o dhender erdhe, te shtroj mamaja per te ngrene etj
    u habit ky tjetri, si ka mundesi qe ti sillen keshtu ketit, dhe e pyet se cfare u ka bere..
    -ta them pastaj kur te fleme -i pergjigjet ky- dhe i thote gruas te shtroje per te fjetur nga dhoma e miqve,se do flinte bashke me shokun...
    u shtrine per te flejtur keta dhe shoku e pyet se cfare i ka bere ketyre ky qe sillen kaq mire...
    - po ja thote ai, diten e pare qe u martova gruaja solli me vete nje mace, dhe kur une u ktheva nga puna(arbiter) ajo e kishte kthyer shtepine permbys, skishte lene gje ne kembe.. keshtu qe une u detyrova ti jap asaj kartonin e verdhe, dhe macja dy jave nuk beri me rremuje ne shtepi, dhe rinte urte, por mbas dy javesh ajo e beri perseri shtepine rremuje dhe une i dhashe te kuqen dhe nje plumb mbas koke...
    - opo lere macen ketyre cfare u ke bere- thote shoku
    - ketyre u kam dhene te verdhen, dhe tani presin te kuqen dhe plumbin prandaj sillen keshtu......
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    gomeret...
    vete burri me vrap ne shtepi dhe futet nente krevatit...
    e shikon gruaja, dhe vete e pyet..
    - ca ke o burre qe bredh dhe je futur nente krevatit, po te ndjek ndonjeri???
    - jo jo nuk po me ndjek njeri, por ne fshat po mbledhin te tere gomeret per te mbajtur gurre per rrugen e re qe po behet- pergjigjet burri
    - e cfare pastaj, ti sje gomare qe trembesh- i thote gruaja
    - epo sa ta marin vesh ata qe sjam gomar une, do ti kem bere nja 4-5 rruge me gurre une- pergjigjet burri...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    genjeshtari....
    vete njeri dhe hipen ne qershi per te ngrene.. aty kalon e zonja e qershise qe ishte plake dhe fillon e i bertet atij...
    - ore cuno kush ti ka lene keto qershi ty, yt at apo jot eme, zbrit tani nga qershia ime...
    - po ike moj plake- thote ky- me ler rehat te ha ca qershi...
    - do ti them cunit- thote plaka- dhe do vij te rrahi ai...
    - po ik moj plake se do te q. - thote cuni
    spo bente ze plaka, dhe mbas disa minutash shikon kete cunin te hidhet nga pema, dhe bredh me vrape ky cuni...
    -plaka thote- po ti qenke dhe hajdut dhe genjeshtar more cun....

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    rrashe nga gomari...
    duke ikur njeri rruges hipur ne gomar, shikon nje fik, dhe ndalon gomarin poshte tij... shikon nje koker te pjekur dhe ngrihet ne kembe te samari i gomarit per ta marre.. e merr kete kokren dhe e ha, dhe me larte saj shikon nje koker tjeter, zgjatet pak e merr dhe ate dhe e ha, por pak me larte akoma shikon nje koker shume te pjekur, por nuk e arrinte dot, dhe keshtu detyrohet te varet disa dege me larte, dhe ne ate kohe i iken gomari nga poshte, dhe ai ngeli varur ne fik...
    aty kalon i zoti i fikut dhe i thote..
    - ca ben te fiku im ti ore..
    - po ja- thote ky- rrashe nga gomari...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Myslimani
    ishte njehere myslymani, budisti dhe katoliku... po diskutonin per mrekullite qe kishte bere feja e tyre mbi ta...
    katoliku - isha njehere me varke ne mes te detit per te peshkuar, dhe papritur fillon nje stuhi e termershme.. u tremba shume se varka filloi te fusi uje nga larte dhe po mbushej avash avash... aty fillova ti lutesha jezusit te me ndihmoje dhe pas pak pushoi stuhija.. kete ka bere jezusi per mua tha katoliku...
    budisti- isha njehere ne shkretetire dhe aty filloi nje ere e termershme, po levisnin dunat e reres sikur ishin tank... aty humba dhe nuk dija nga vija se nuk shikoja dot... u ula dhe fillova ti lutesha budes te me ndihmonte, dhe per pak sekonda era pushoi... kete ka bere buda per mua tha budisti...
    erdhi radha e myslimanit...
    isha nje dite te shtune ne park dhe isha ulur ne nje stol... aty me vjen nje femer, po ca femre... me tha qe te shkonim ne hotel dhe te benim seks, por ne myslimanet te shtunen nuk na lejohet te bejme seks.... ca te bej ca te bej, iu luta zotit dhe e cova ne hotel...
    - po ku ishte mrekullia e allahut ketu???- pyeten ata
    - ku ishte mrekullia???? por allahu per mua ne hotel e beri te djele, dhe rreth e qark ishte e shtune- u pergjigj myslimani....

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    rrakia
    burri kishte vene re qe rakia qe ai kishte pakesohej nga dita ne dite...
    nje dite vendosi te ruaj gruan e tij.. u ngrit dhe beri sikur iku ne pune, dhe u fsheh ne tavanin e shtepise..
    mbasi mbaroi kafene gruaja e tij, filloi te pastronte shtepine.. duke fshire kjo mbushi nje tekje rraki dhe e ktheu, por kur e ktheu me fund i vajten syte tek tavani dhe pa burrin dhe per mos tu kuptuar kjo qe pinte rraki tha..
    - bobo sa e forte qe qenka kjo dreq, si e pine burrat kete...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    po une ku???
    bisede midis klientit dhe te zotit te lokalit ,te njohur te dy...
    klienti si cdo dite i dehur...
    - do ndaj gruan, nuk durohet me- thote klienti
    - ca po thua, ke shkalluar gje - thote i zoti i lokalit...
    -opo do ta ndaj, e kam ndare mendjen- thote klienti
    - po pse ore cfare te ka bere, ajo eshte zonje grua , e ka zili gjithe lagja-thote i zoti lokalit..
    - po ja- thote klienti- vajta mbreme ne shtepi sic ika qe ketu, dhe futem ne kuzhine, dhe atje tek lavamani ishin te tera pjatat pa lare...
    - pse per kete do ta ndash gruan ti, mbase ka qene e lodhur prandaj si ka lare ajo- thote i zoti i lokalit..
    - po per mua nuk mendon ajo, ku do ta beja une shurren mbreme, he me thuaj ?????

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    GARA..
    ishin mbledhur njehere kafshet e pyllit dhe po prisnin qe te behesh gara me vrap midis lepurit dhe breshkes, por lepuri nuk po dukej.. priten nje ore keta por ai perseri nuk po vinte, dhe aty hodhen nje short se kush do vinte ta lajmeronte ate se mos kishte harruar per garen... dhe shorti i bie breshkes per te vajtur per te lajmeruar lepurin...
    u nis breshka avash avash, dhe po prisnin te tera kafshet e pyllit...
    kaluan dy ore dhe disa metra me tutje u degjua nje zhurme, hipen ketri ne peme dhe shikon breshken, dhe u thote atyre qe eshte breshka..
    aty fillojne te tera kafshet te therasin breshka breshka breshka....
    kethen koken mbrapa breshka dhe u thote..
    -do rrini urte ju apo mos te vete fare une!!!!!!

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Trimerite e Bajlozit ciklamin
    Hallall halfgang per ato barcaletat, kam qesh si maniak ja edhe nje barcalete prej meje.

Zgjohet nje mengez Cecoja dhe sheh ne cati te shtepise nje arush lakuriq qe flirtonte pa e prishur terezine me rrezet e diellit. Menjehere i shqetesuar shkon brenda dhe shikon ne faqet e verdha (ato ku ka informacione per numra telefoni) dhe atje sigurisht sheh nje numer qe thoshte "Levizim arinj". Pa e humbur shume toruan dhe me nje gjakftohtesi te papare neper filma merr ne telefon dhe flet me Trimin qe i thote se do vij aty me Vespa per 30 min, po mos te kishte trafik.
    Pasi i fut nje pordhe i lehtesuar sa me ska, Cecoja ulet ne divan per te degjuar kengen e gjinkalles qe ishte shume e trishtur pasi kishte bere sher me te dashurin nje nate ma pare "Sa bukur kendon shtriga" mendonoi Celoja dhe nje lot ju var te cepi i syrit dhe pasi qendroi per disa kohe atje ra poshte pa bere shume deme.

Nderkohe Trimi arriti dhe me perpikmerine e nje qe po i mbarojne baterite i tha Celos.
    "Mjetet qe une do te perdor per heqjen e ariut nga catia jane: shkallet, nje hu i mire, nje pushke e kalibrit te rende dhe nje qen bulldog te vjeter ne moshe". Bulldogu dukej hapur qe i kishte pelqyer Celoja pasi i ishte ngjitur pas kembe si majmuni i vogel pas barkut te majmunices.

"Po si eshte plani?" Pyeti Celoja te cilin Trimi nuk po ja mbushte shume syrin dhe qe e shprehu hapur mospelqimin duke i futur nje sharje neper dhembe nga motra qenit, por per te levizur nuk luajti ama.

"Shume thjesht" tha trimi, "Une do ve shkallen do ngjitem lart dhe do ta rrezoj ariun poshte me kete hurin qe kam, kur ariu te bjere bulldogu eshte trainuar qe te kafshoje ne tope cfare bie nga siper dhe mos ta leshoje, ariu ne keto momente te veshtira do te dorezohet pa kushte dhe une do ta fus ne kafaz"

"Po pushken per cfare e ke" pyeti celoja?

"Nese ariu me rrezon mua nga catia" tha Trimi,"qello qenin sa me shepjt!"

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    miza...
    ne autobuz nje mize nuk linte rehat nje polic, sa te hunda tek qafa,tek veshi etj.. nje moment ajo vete tek krahu i policit, ai zgjat doren me shpejtesi dhe e kap... ne ate moment ai hap dritaren e autobuzit, hedh mizen perjashta dhe thote..
    - hajde ne kembe tani budallacke...

Faqja 5 prej 17 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •