Close
Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 170
    AOP i kanalit #Shqiperia Maska e ixnpeL
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    marangozi.........
    ishte nje here nje marangoz qe po punonte tek sharra elektrike, dhe papritur keputet sharra dhe i keput veshin ketij... i bere tere gjak ky i thote ndihmesit te gjejne veshin shpejt, dhe te vej ne spital dhe tja vene ne vend.. duke kerkuar ndihmesi thote...
    - usta usta e gjeta veshin tend....
    e merr ustai ne dore, e shikon mire dhe i fut nje pellembe ndihmesit..
    - pse shtie me pellembe -thote ndihmesi- une te gjeta veshin....
    - pse veshi im eshte ky, une kisha dhe lapsin mbi te - thote ustai...
    Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    vete mesuesja ne klase, dhe sa behet gati per tu ulur ne karrige nje nxenes e pyet...
    - me leje mesuese???
    - po Beni - thote mesuesja
    - a denohet njeriu po nuk pati bere dicka???
    - jo asnjehere -pergjigjet mesuesja
    - ja hodha dhe sot - thote Beni- skam bere detyrat....

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    nje shkencetar po kerkonte te dinte me shume gjera mbi pleshtin..
    i thote - hidhu- hidhet pleshti...
    i pret krahet dhe i thote te hidhet - hidhet perseri pleshti-
    i pret kembet dhe i thote perseri te hidhet- pleshti nuk hidhet lart-
    nxjerr bllokun e shenimeve ky dhe shenon...
    -PLESHTIT PO TI PRESESH KEMBET, NUK DEGJON NGA VESHET......

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    dy homot...
    ishin dy homoseksual ne burg, dhe i kishin vene bashke ne nje qeli...
    skishin se cfare te benin keta dhe vendosen te loznin me gjeagjeza, por ai qe e gjente duhet ti bente sex tjetrit...filloi i pari gjeagjezen...
    - cfare eshte nje gje qe rri ne peme dhe ben ciu ciu????
    tjetri per mos ta gjetur i thote
    - elefanti....
    - te lumte e gjete - thote i dyti dhe u shtri ne krevat ti bente sex i pari...

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    vete nje burre plak i moshuar tek doktori ...
    - doktor - thote plaku- nuk mund te bej sex...
    e viziton doktori, i jep ca ilace dhe i thote te vinte perseri per vizite pas nje jave...
    vete perseri plaku pas nje jave tek doktori..
    - he -i thote doktori- a bere sex???
    - asnje ndryshim - thote plaku-
    i mbush nje recete tjeter doktori dhe i thote te kaloj perseri pas nje jave..
    vete perseri plaku pas nje jave dhe perseri asnje ndryshim...
    ca ti bente doktori.... i kishte dhene ilacen me te forte qe ekzistonte... i thote infermieres te futesh ne dhome me plakun dhe te shikonte live se cfare kishte plaku... futet infermieria ne dhome me plakun... gjysem ore, nje ore, dy ore dhe kur del ajo nga dhoma e gjysem e veshur dhe uje ne djerse dhe i thote doktorit
    - cfare thua ti ore ai ishte me i keq se nje djale i ri- dhe iken
    del plaku nga dhoma dhe doktori e pyet...
    - po ti me the qe nuk bej dot sex???
    - po ashtu eshte- thote plaku- nuk bej dot sex kur nuk gjej femra, po kur gjej ............

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    shqiptari perdhunues....
    vete njehere nje shqiptar ne greqi per te punuar, dhe gjen pune ne nje familje greke... ata e trajtonin mire shqiptarin, dhe nje dite burri iken ne qytet per te blere ushqime, dhe kur kthehet nuk gjen as gruan dhe as shqiptarin ne shtepi... i iku truri ketit se ia morri gruan shqiptari...
    nje dite, dy dite por asnje e re nga gruaja e ketit, as telefon, por nga darka e dites se dyte vjen gruaja e tij ne shtepi... shume i merakosur ai e pyet gruan...
    - ku ishe se me bere merak - thote burri
    - ja - thote ajo- ai shqiptari qe morem ne pune ne me mori tre dite me zorre..
    - ca po thua - thote burri- ti dy dite ke qe je larguar nga shtepia???
    - po do shkoj dhe neser tek ai une - pergjigjet gruaja....

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    miu ne dritat e kuqe
    ne pyll ishte hapur semafor i kuq e re..
    jashte saj po kalonte miu me iriqin dhe thane te futeshin te provonon frutat e reja qe kishin ardhur..
    - mirdita - thote e zonja e burdellos- sot kemi elefandinen dhe neperken per ju..
    - elefandina eshte e madhe per mua - thote miu- po futem tek neperka..
    dhe futet ne dhomen ku e priste neperka... e shikon neperka kete dhe mendon: te jete ushqim per mua ky apo eshte klient??? nuk mendohet shume dhe e gelltit, por mendonte...
    - sikur te ishte klient ky miu nuk do marr leke??? dhe i jep nje dhe e nxjerr perseri nga barku..
    del miu i djersitur nga barku i saj dhe thote
    - cfare gojore qe beka neperka.......

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    hahahah Neri rrofsh se na shkrive... po them edhe une nje!
    Nje burre plak nuk bente dot me sex si me pare edhe e hengri gruaja me lenje, ik te doktori te japi ndonje ilac se po del jasht perdorimi...
    Jep e merr ky edhe ne fund vendosi te vente te doktori se nuk durohej me gruaja. Nejse vete atije edhe i thote doktorit keshtu keshtu puna, bem derman se nuk durohet plaka.
    Ok i thote doktori edhe i pershkruan disa ilace. I thote ik edhe hajde neser te ti jap edhe te them se si ti perdoresh. Te nesermen plaku ishte i zene edhe nuk vente dot te doktori edhe i thote cunit, te keqen babi ik te doktori te marre disa ilace per babin edhe mos harro ato qe do te thoje doktori per perdorimin. Mire i thote i biri edhe iken. Kur shkon atije, i mer ilacet edhe i thote doktori, i thuaj babit te pije nje ne cdo tre dite. Rruges djali filloj ta perseriste ne mendje, nje ne tre, nje ne tre. Sa harriti te shpia ishte ngaterruar edhe e beri tre ne nje. Ja jep ilacet plakut edhe i thote me tha doktori te marresh tre ne dite. Mbas disa ditesh kalon doktori nga shpia e plakut qe ta pyeste nese i beren efekt ilacet. Kur shkon atije shikon djalin mbas nje peme qe po dridhej edhe po qante.Cfare ke qe qan i thot doktori. po ja o xhaxhi doktor i thot ky, qe ate dite qe i dhe ato ilacet babit ti, mami vdiq, motra ngeli me barre, mua po me percellon ***** kurse majmuni ka frike te zbresi nga pema!!!

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    Krokodili.
    Ishin nisur Italjani, Gjermani, Francezi edhe Shqiptari per gjyeti ne nje pyll qe nuk lejohej gjuajtja. Mbasi vrane secili nga nje kafshe vendosen te kthehen mbrapa. Per fat te keq nga rruga qe kishin kaluar kur vajten kishin dale rojet edhe nuk kalonin dot se hanin gjobe. Vendosen te kalojne gjate e gjate, po per te dale nga pylli duhet te kalonin nje lume ne te cilin ishte nje krokodil qe perdhunte te gjithe meshkujt qe kalonin aty edhe i bente homosexual. Thot Gjermani, une nuk kam frike nga ai sepse jam BURRE edhe ska cte me bej krokodili. Ju te tjeret po deshet hajdeni po s'deshet rrini. Ca thote ti tha Shqiptari, ne jemi trima. Vendosen te kalojne nje e nga nje. Kur te futeshin duhet te thonin "u futa" edhe kur te dilnin duhet te thoshin "dola" edhe nese kishin shpetuar nga krokodili nuk do ndryshonte zeri, do ishte akoma burreror. Futet gjermani i pari edhe therret me nje ze te trashe , u futa. Mbas 5 minutash del edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikatese ,dola! Obobo e hengri ky tha Italjani, po nejse une po vete i dyti. E njejta gje ndodhi me kte, gjithashtu me francezin. I fundit futet shqiptari , edhe therret me ze burreror, u futa, mbas pak del edhe thot po ashtu me ze burreror, dola. Kur nga brenda lumit nxjerr koken krokodili edhe therret me nje ze te holle edhe tere delikates: Kur do vish prap?

Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    673
    komshija
    vene tre shoke te martuar ne nje lokal dhe ne bisede e siper bie te flasin sesi e zbulojne tek grate e tyre kete gje
    une - thote i pari- e kap prej gurmazi i fus nja dy shpulla dhe tregon vete ajo..
    jo - thote i dyti- nuk eshte menyre ajo, menyre te mire kam vet une, e marr e nxjerr per darke perjashta, porosisim per te ngrene nje shishe vere, dhe i mbush gotat.. ajo pi une s'pi, ajo nje gote une nje gurmaz, ajo tere shishen dhe une goten e pare, dhe ajo dehet dhe mi tregon fare lehte...
    as kjo nuk eshte menyre - thote i treti- menyre te mire dhe te sigurte kam vete une... vete ne shtepi dal ne ballkon, i theras komshijes qe eshte nje kat me lart meje - o kurve, o putane etj me rradhe dhe ajo del e thote
    - turp te kesh, nuk shikon gruan tende ti, qe ka shkuar me agronin, me tere pallatin....

Faqja 9 prej 17 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •