[LoTi] ilaci mer i mire me lon cigaren osht vullneti lale. Ca jan kto metodat gjoja me lon cigaren nuk bej efect fare. Mundohu te rrish ne ambiente ku se pin duhanin qe mos te te shkoj ne mendje
Ishalla e le pra![]()
[LoTi] ilaci mer i mire me lon cigaren osht vullneti lale. Ca jan kto metodat gjoja me lon cigaren nuk bej efect fare. Mundohu te rrish ne ambiente ku se pin duhanin qe mos te te shkoj ne mendje
Ishalla e le pra![]()
Mr_Tironci
LoTi si slodhesh tu shkrujt gjith ket roman mer jauuuuuuuuuu
Mė mirė gabime tė njerėzishme se sa mrekulli mizore...
Nje menyre e mire eshte te lexosh sa me shume per pasojat negative qe sjell duhani,qe sa e sa njerez vuajne pasojat e pirjes se duhanit. Kur je ne moshe te re nuk i ndjen keto pasoja por me kalimin e viteve do ti ndjesh. Une e kam pire vete cigaren(nje pakete ne dite) ndersa tani e kam rralluar shume. Mund te pi nje ose dy cigare ne dite me kafene, ose mund te mos pi fare per disa dite rresht. Mundohu te shmangesh per disa kohe te pakten personat qe njeh dhe qe pine duhan. Po keshtu ushtrimet fizike ndikojne shume pozitivisht ne lenien e duhanit. E fundit fare eshte qe duhet vullneti i forte, dhe ta kontrollosh veten.
Eshte shume e thjeshte ti besh
gjerat te ngaterruara ,por shume e
ngaterruar ti thjeshtosh ato.
Krijoni Kontakt