GJithmone kujtoja se duhani ishte dicka qe mund ta lija kur te doja pa problem fare. Nuk doli ashtu kur provova ta lija muajin qe shkoi!
Ne fillim nis duke mbajtur nje cigare ne goje pa e futur tymin brenda, me pas behesh trim dhe e provon. Hap e mbyll syte dhe e gjen vehten duke pire 40 cigare ne dite! Nuk di as vete si e nisa, por i kam njady persona ne listen e mallkimeve dhe te sharave! e para eshte e dashura ime e pare qe me thoshte se pas seksit gjithmone pihet duhan (edhe une se kundershtoja dot se kisha frike se me tallte, une isha i virgjer dhe se kisha idene e seksit) , dhe Iliri shoku im , i cili me jepte cigare edhe sme thoshte asnjehere mos e fillo!
Kur mendoj se sa shume e kam demtuar shendetin me vjen te bertas: shkoj ne palester , gjithe me pesha 25kg e siper une me 7.5kg duke marre fryme me bombel oksigjeni, shkoj te luaj futboll , pas 10 min shtrihem ne fushe dhe pres te vije te me marre abulanca, edhe ne pishine kur shkoj pretendoj se sdi not se nuk i arrij dot te tjeret!
E egzagjerova pak, por eshte e vertete qe kam demtuar shendetin dhe kjo vihet re sa here qe bej aktvitet fizik. Me e keqja eshte se nuk di si ta le! (ato niccotine patches, e budalliqe te tilla nuk bejen asnje effekt!)
Ne qofte se keni ndonje menyre per te lehtesuar lenien , ju lutem thuajeni.

Ah edhe dicka tjeter, nqs nuk e keni filluar ta pini mos e beni ate gabim!!!

Krijoni Kontakt