Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837

Duhani! Si ta heq qafe ?

GJithmone kujtoja se duhani ishte dicka qe mund ta lija kur te doja pa problem fare. Nuk doli ashtu kur provova ta lija muajin qe shkoi!
    Ne fillim nis duke mbajtur nje cigare ne goje pa e futur tymin brenda, me pas behesh trim dhe e provon. Hap e mbyll syte dhe e gjen vehten duke pire 40 cigare ne dite! Nuk di as vete si e nisa, por i kam njady persona ne listen e mallkimeve dhe te sharave! e para eshte e dashura ime e pare qe me thoshte se pas seksit gjithmone pihet duhan (edhe une se kundershtoja dot se kisha frike se me tallte, une isha i virgjer dhe se kisha idene e seksit) , dhe Iliri shoku im , i cili me jepte cigare edhe sme thoshte asnjehere mos e fillo!

Kur mendoj se sa shume e kam demtuar shendetin me vjen te bertas: shkoj ne palester , gjithe me pesha 25kg e siper une me 7.5kg duke marre fryme me bombel oksigjeni, shkoj te luaj futboll , pas 10 min shtrihem ne fushe dhe pres te vije te me marre abulanca, edhe ne pishine kur shkoj pretendoj se sdi not se nuk i arrij dot te tjeret!
    E egzagjerova pak, por eshte e vertete qe kam demtuar shendetin dhe kjo vihet re sa here qe bej aktvitet fizik. Me e keqja eshte se nuk di si ta le! (ato niccotine patches, e budalliqe te tilla nuk bejen asnje effekt!)

Ne qofte se keni ndonje menyre per te lehtesuar lenien , ju lutem thuajeni.
    Ah edhe dicka tjeter, nqs nuk e keni filluar ta pini mos e beni ate gabim!!!
    |- Mė Pikņj NPik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Duhanin merr ato cerrotat qe vihen tek krahu edhe lere, ose ke ca cumcakiza qe blihen ne farmaci.
    Vete nuk pi duhan, por me kane thene qe nuk funksionojn as keto

Sidoqofte besoj se varet nga vullneti jot, prandaj behu burre e lere nje here e mire!
    La vita č bella...

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Vetem mendimi se ti duhet te jesh me i forte se duhani ,duhet te te bej qe ta heqesh qafe ate,ose ne te kundert do te te heqi qafe ai ty.
    Wild and crazy can't be lazy

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    a je burr?burri nje here flet dhe po tha se fus me ne goj ska si te levizi nga aty!!shikoje nje here ate cigare bo ajo te komandoj robin??
    kto gjona me bojn me lujt menc muve,te jet njeriu kaq i pafuqishem..
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Me fjale s'e pi asnje duhanin - une per vete e konsideroj dicka jo aq negative sa c'ben nje qe perdor metamfetamine, le te themi...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Kam eksperimentuar une nje teknike psikologjike per lenien e duhanit.
    Me kontakto ne privat,qe te te shpjegoj me me hollesi.
    Mer dhe leke me vete.

Thuaj jo dhe jo.Mos te te bej tymi i duahnit per vete ty.Nuk eshte gje e mire qe nje cop letre 10 cm me pak byk brenda te komandoj nje njeri te tere...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ndize cigaren, thithe ihere, flake.
    Nxirr paketen nga xhepi, fut cakmakun brenda, flake.
    Mos pi me cigare!

Easy

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Mbaj mend babin qe e la pas 30vjetesh hante karamele dhe fara luledielli.te keqen e duhanit se nje qese kramele dhe gjysem kile fara i bien 5mij lek dita.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Postime
    70
    Citim Postuar mė parė nga [LoTi] Lexo Postimin
    GJithmone kujtoja se duhani ishte dicka qe mund ta lija kur te doja pa problem fare. Nuk doli ashtu kur provova ta lija muajin qe shkoi!
    Ne fillim nis duke mbajtur nje cigare ne goje pa e futur tymin brenda, me pas behesh trim dhe e provon. Hap e mbyll syte dhe e gjen vehten duke pire 40 cigare ne dite! Nuk di as vete si e nisa, por i kam njady persona ne listen e mallkimeve dhe te sharave! e para eshte e dashura ime e pare qe me thoshte se pas seksit gjithmone pihet duhan (edhe une se kundershtoja dot se kisha frike se me tallte, une isha i virgjer dhe se kisha idene e seksit) , dhe Iliri shoku im , i cili me jepte cigare edhe sme thoshte asnjehere mos e fillo!

Kur mendoj se sa shume e kam demtuar shendetin me vjen te bertas: shkoj ne palester , gjithe me pesha 25kg e siper une me 7.5kg duke marre fryme me bombel oksigjeni, shkoj te luaj futboll , pas 10 min shtrihem ne fushe dhe pres te vije te me marre abulanca, edhe ne pishine kur shkoj pretendoj se sdi not se nuk i arrij dot te tjeret!
    E egzagjerova pak, por eshte e vertete qe kam demtuar shendetin dhe kjo vihet re sa here qe bej aktvitet fizik. Me e keqja eshte se nuk di si ta le! (ato niccotine patches, e budalliqe te tilla nuk bejen asnje effekt!)

Ne qofte se keni ndonje menyre per te lehtesuar lenien , ju lutem thuajeni.
    Ah edhe dicka tjeter, nqs nuk e keni filluar ta pini mos e beni ate gabim!!!
    futja me RAB dhe je ne rregull

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Duhani dhe demet qe ai shkakton...!!!
    Nga new-man nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 05:42
  2. Duhani dhe ndikimi i tij
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 11:55
  3. A duhet te ndalohet duhani ne vende publike?
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-02-2005, 20:02
  4. Ndalohet duhani nė vende publike nė Shqipėri
    Nga Larsus nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 12:03
  5. Aborti, Kush ka te drejten e jetes?
    Nga Estella nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •